Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 086
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 3 285
Мисти, незадължителната е Бексеро, срещу менингит б,последна, трета доза! Скъпа ваксина,която е задължителна и безплатна в повечето европейски държави!

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 14:38 от Sissy

# 3 286
  • Пловдив
Аха..
Скрит текст:
.ама като си представя на тия малки душички кво им се боцка и как го приема организма и ми става лошо...
Лично мнение, Пристрастна съм. Не ме линчувайте.

Я кажете някой скоро да е правил кръвен тест за откриване на алергии?

# 3 287
  • София
Аз, на кучето 🤣 алергичен е към всичко.

# 3 288
Преди много години детето на близка роднина си отиде на годинка и нещо от менингит б! Знаех още щом се роди Беболина,че ще направим и тази ваксина, въпреки цената! Никога няма да забравя болката в очите на тези хора,загубили детето си и думите на тези , които се опитваха да ги успокоят. Казваха им ,че ще имат други деца и не бивало да страдат толкова, защото не се били превързали достатъчно 🤦

# 3 289
  • Пловдив
Аз, на кучето 🤣 алергичен е към всичко.
ц...за дятето питам, инак ко беше за МУ щях да те разпитам подробно Wink

# 3 290
Сис, на децата рядко им пука за нас. Няма да се срамува от теб. По-скоро бъдете приятели.
Уф! От вчера влизам само за да изразя несъгласие. Някой да ме нарита по задника! Обаче, не е така. Много даже им пука на децата дали имат основание да се гордеят с родителите си. Не да се фукат, а да им имат респект и да се гордеят с тях. А за приятелството с децата, аз не съм им приятел. Аз съм им майка, т.е. някой който не им е равен, а е по-силен от тях и точно по тази причина те могат да са спокойни, че има кой да ги защити и на кого да се облегнат.

# 3 291
  • София
Няма по-тежка загуба от тази на дете. Няма значение възрастта. Баба ми загуби  2.

# 3 292
Съгласна съм с Уиш! И с Ре за загубите!

# 3 293
За загубите, няма по-страшно нещо от това да надживееш детето си. Да не дава Господ.

# 3 294
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аха..
Скрит текст:
.ама като си представя на тия малки душички кво им се боцка и как го приема организма и ми става лошо...
Лично мнение, Пристрастна съм. Не ме линчувайте.

Я кажете някой скоро да е правил кръвен тест за откриване на алергии?

Мистиче, братовчедка на баща ми пипнала полиомиелит като дете. Спомням си я, възрастна жена, с патерици, ментално съхранена, но не и бил лесен живота. Остана си сама Sad
 И аз имам съмнения, че ваксините "отключиха" алергичния ринит и дерматита на дребния,( не все пак не съм спциалист, може и да си ги има и без ваксини), но  нали идеята е да не се разболее от нещо по страшно...

# 3 295
  • София
Истината е, че и това се преживява. Много сме устойчиви. Не искам да мисля за това. Искам смокини и синьо сирене.

# 3 296
И тънки слайсове прошуто и бекон.

# 3 297
  • София
С пъпеш.

# 3 298
Уфф,и моя беб утре е на ваксини.Притесявам се много,но бих се притеснявала повече,ако ги няма.
За загубите не ми се говори.По-ужасно нещо едва ли има.
Инак и аз се обвинявам,че не съм постигнала нищо в живота си,а дните и годините летят..На 19-20 г. Си казвах,че имам време за всичко,кроях велики планове - за работа,за семейство,за дом..
Е да,имам едно висше,няколко години трудов стаж,шофьорска книжка,която хваща паяжина.. Confused
Дано поне успея да съхраня семейството, за което съм си мечтала...

Яя,бекон,прошуто, а аз философствам! Close

# 3 299
  • София
Мисте, да, замествах вчера .

Мид, съболезнования!

Лоли, как така нищо не си постигнала? В моята ценностна система семейството е най-голямото постижение. Знам, че много хора считат за успех развитието в професията, но според мен просто сме различни и успехът значи нещо различно за всеки от нас.

Сис, няма да се срамува от теб Беболина. Не е нужно да си проектирала ракета. Важното е, че се бориш честно с този живот. Тя ще види и научи това. Би се срамувала, ако майка й е лентяй.

На мен сега ми е любимото време от годината. Любими сезони са ми пролетта и ранната есен.

Аз си мисля за сините сливи в хладилника. Май няма да им дам време да поомекнат. Много са вкусни.

Общи условия

Активация на акаунт