Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 082
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 3 375
Янче, да се оправяш бързо! И на мен ми казаха да не вдигам нищо тежко, защото прешлените така са се изтънили, че могло да стане счупване Astonished обаче, няма как да стане това с дете на 4 години, 17 кг...оня ден така се изтърси на рампата на един магазин, като на лед вдигна краката и на опашката си падна, чак въздуха си изкара, хвърлих чантата гушнах го, в такъв момент няма как да го мисля. Иначе за системата си права, много криви краставици има в нашата здравна, но в четвъртък бях на невролог, даде ми направление и утре съм на процедури и то при добър специалност в чисто нов и модерен рехабилитациионен център.

# 3 376
  • Euskal Herria
Сирос, и аз съм с минус, и то доста голям диоптър. Обаче вече почвам да се нуждая и от очила за четене при определени условия. Сега за пръв път попаднах в сайта на този тип лещи. И май и аз ще трябва да търся свестен лекар за нов преглед. Този, при когото ходех дълги години, вече живее в друга държава. Невероятен лекар и човек!

# 3 377
Хм, дали е възможно това?
Ей, Фил, аз съм албански реотан. Сега се сетих да ти пиша. Много е възможно даже. Всяко лято аз изкарвам в началото един вирус от типа дрис-енд-драйф и след това минимум месец, а по-често два имам гадене и други стомашни неразположения. Активен въглен и поне две седмици на пробиотик ми помагат, но бавно. Нищо чудно и при теб да е това.

# 3 378
  • София
Фил, при мен определено беше от вируса, но аз имах и разстройство. Гаденето продължи 10 дни.

# 3 379
Вечер... или късна вечер 👀😂
Кво прайти, другарки?

Веселинковата, радвам се да те чета. Свърши ли отпуската?

Кро и ти ми зарадва диоптритИ 🤣 де са губиш кат та няма?

Фил, сакън. Бебе мне, раншко тий. Съвсем ще се очекамонтиш.. За гаденето не мога се изкажа и аз, ама длъжко време ми се види.
Горинич наща гордост той! По вода да му върви, ДобрЕ!
Мид, честит рожденик! Щастлив и здрав, за радост на семейството!
За останалите също се уведомих, да не помислите, че не съм ва сканирала. Тъй.

Аз нали рекох, че с килеш се занимавам. А ся ме питайте, той с мен колко се занимава. Питате ли? Хубу. Отговарям- някъде около 5/пет/ часа общо за дните петък, събота, неделя 🤦♀ Толкоз. Ама то не беше тъз махала, онъз махала. Да навести всички бургаШки килеши тука, сакън да не го забравят. Ай бащицата уж да си види... ама там ходи, щот тейко му ич и не го търси за час на прибираме, къпане ... пък да си говорят? Ма квой туй? И нашия таме айляк. Та толкоз -5 часа. Ма поне съм доволна, че той доволно си обиколи околията.. Искаше малко да смени обстановката и да се види със старите разбойници тук.
Та такива неща в моята губЕрния.
В отпуск малък съм от утре. Към Рила ще се запътваме с миУтУ. Хора и градове да не вИдя. Тишина да чуя, гората да ми пеЙ.. спокойствие на душичката искам.
Поздрав най- сърдечен!

# 3 380

Добро утро!
Писали сте снощи, не сте се спрели, не мога да наваксам, хубав ден на всички!

# 3 381
Добро утро.Пия кафе и дремя тука.Цяла нощ ме втриса,заради ПМС и сега съм леш.Ще мацна мало спирала,да се рефрешна и отивам на бач.
Работната седмица започна и за мен  и аз вече на пангара.Хубав ден.

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 07:20 от umi zoomi

# 3 382
  • Пловдив
Добро утро!

Ама не сте се спрели, начи... Simple Smile ай и от мен едно, та кафеджийско да ви стане рано-рано...

Уми, ами време беше...кво е туй почиване цяло лято Wink

13, браво на вас...да си изкарате веселко и да щракнеш наште планини зелени! Simple Smile

Мързелче, ам ти де се загуби вЕрно? Уж ТУ го няма, па и ти липсваш Simple Smile

Относно засегнатата тема съм съгласна с мнението на другарките Уиш и Карамелка. Живи същества сме и трябва да имаме право на избор! Това ми е много важно.

п.п. Снощи имахме среща с любим мой братовчед...оказал се по работа при нас, та стана хубава среща до посред нощ Simple Smile

# 3 383
Добро ви утро, банда!
Янче, аз също съм в отбора на кьоравите. Късогледа съм от малка, ама "старческото" далекогледство при мене не компенсира туй чудо. Сега съм с лещи целодневно, а за четене/работа с компютър съм с очила. Гадна гадост си е, щото имам чувството, че ме стяга каската, ама иначе не става...
Имай предвид, че тези т.нар."мултифокални" лещи могат да ти докарат главоболие. Прецени си дали си заслужават.
Кара миа, твоите страдания са моето забавление Simple Smile
Фил, честито! Един стомашен вирус минава по-бързо от една бременност и последствията от нея Simple Smile

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 10:11 от gerata

# 3 384
  • France
Добро ви утро, общество.
Нека да е вирус, защото другата възможност ми изправи косите на скалпа. Scream Не съм готова нито физически, нито психически.
Тук времето е гадно - облачно и дъждовно. Депресия.

# 3 385
Добро ви утро, общество.
Нека да е вирус, защото другата възможност ми изправи косите на скалпа. Scream Не съм готова нито физически, нито психически.
Тук времето е гадно - облачно и дъждовно. Депресия.

Може да ти става така и от стрес/напрежение. Но пък наскоро изкарах летен вирус, който ме държа активно 2 дни, но после още няколко си ми се гадеше и не ми беше добре. Та кой знае. Дано ти премине бързо!

Добро утро. Почти не съм мигнала, напоследък ме гони безсъние. Денят започна с добра новина, обаче, и се зарадвах много!
Днес е последен ден от месеца, приключваме, а от утре - почивчица. Скоро съм рожденичка и малко се вълнувам. 😊

# 3 386
Добро утро!
Фил, аз пък от стомашния вирус влачих едно парене по хранопровода. И гадене съм имала, досущ наподобяващо това при бременност. Не разбрах причината, но и мен ме беше втресло. Тогава пътувах често и нямах възможност дори да отида на лекар.
Сутринта беше хладна, но приятна. И все пак очаквах повече от август.

# 3 387
  • София
Здравейте!

Изпущих младата баба на снимка.

Фил, радвам се, че не си бременна. Наистина в момента не звучиш като да си готова за още едно. За всичко си има време.

Като сме започнали да си споделяме за стомашните вируси ... Laughing Скоро и аз имах едно неразположение, което ми докара всички симптоми на бременност. Ако имах полов живот, сигурно щях да се попритесня и изприпкам за тест. Та то кекса е хубаво нещо, но понякога има моменти, в които е по-добре, че липсва.

# 3 388
Ооох,Фил,радвам се за теб!Множко щеше да ти дойде в този момент,иначе не е лошо.
Сиси,на теб пожелавам да ти се сбъдне мечтата за голямо семейство!
В края на седмицата сме планирали малка почивка на планина, стискайте палци да е наистина поне маааалко почивка.Аз сигурно от зарана ще трябва да съм на уиски,за да успея да се  поотпусна. Grinning

# 3 389
За да ми се сбъдне мечтата трябва променя целия си свят!

Сутринта клиентка ми се развика, защото я помолих да си сложи маска. Нарече ме овца, хвърли дрехи на пода и ме прокле да се разболея от рак, заедно с всички ваксинирани 🤦😳

Общи условия

Активация на акаунт