Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 095
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 3 360
Народа изтрещя тотално, от вчера само кукумицини, айшамусеневиди.
Утре палим джапанките към морето, Черноморец, как пък го измислиха там.

# 3 361
Аз забравих от Пепко да си взема от онези кубчета “лед”,дето се замразяват и после ги ползваш,миеш и пак замразяваш. Харесват ми,че не разводняват напитките. 😁
Ха добър вечер!
Пекох крилца,картофки,гъби с масло и аз се наплюсках. Ся допивам бейлиса.
За ваксините на мен ми е интересно да прочета мнения,но в темите не влизам. Аз не съм отказала да се ваксинирам,но за сега не ми е належащо. Имам си и аз разни хронични болежки,та не знам на кое ще помогне,на кое ще навреди. Като почна работа,според това къде,какво ще е,ще го мисля.
Фил,🙈 дано да си с една черта!
Зе,ще чакаме фотки. 😊
Хайде стига романи,сигурно никой няма да ме прочете. 😂

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 10:09 от Anyyyone

# 3 362
  • Euskal Herria
Дъщеря ми имат кутия с каменни кубчета, която държат във фризера. Като трябва да се охлажда нещо, слагат тези кубчета в чашата.

Добър вечер, общество:) Никаква не я свършх днес, утре съм на първи курс физиотерапия, нямам големи очаквания, но ще видим.
Ще помогне, време трябва само.  А на мен днес джипито ми изписа волтарен, щото много сериозно било възпалението на рамото и ахилеса. И да правя упражнения, обаче да не чистя, да не вдигам тежко с ръката и ей такива работи. Като знам системата тук... Не знам дали и кога ще стигна до физиотерапия.

# 3 363
  • France
Малеее, Сиска как ме подреди. Не пожелавам на никого такова отслабване. Целият ми метаболизъм отиде на кино. От 52кг на 167 станах почти 48. Мерси съм.
Отрицателен е. Уф! Не мога още една бременност толкова скоро, ще погина ви казвам. А и ММ твърдо не иска повече деца. Аз не затварям вратата, но ще ми трябват още поне две години да се осъферя. Сега само трябва да разбера защо ми се гади вечерно време. Цяла седмица вече... Дали не е от столската храна през почивката? Вече за нищо не ставам.

# 3 364
Лед слагам у вино, само ако ми е твърде силно... и е било на открито лятото.

# 3 365
  • София
Фил, аз бях така от вируса. Поне 10 дена продължи.

# 3 366
  • France
Хм, дали е възможно това? Нямам никакъв друг симптом, нито хората около мен. Е, Монстърчето изкара там нещо с повръщане, но беше отдавна.

# 3 367
Фил,от варени кренвирши и на мен ми се гади без да съм бременна!  Радвам се ,че си доволна от резултата!

# 3 368
  • Euskal Herria
Кренвирши - само ако са български. При нас няма бг магазин, добре, че заради пандемията почнаха онлайн да продават. Та се възползваме.
Във Валядолид има български магазини, та не пропуснахме да се снабдим с някои любими продукти.

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 23:45 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 3 369
Аз куч видях, бабата къде е? Heart Eyes

# 3 370
  • Euskal Herria
Много си мила, Сирос, благодаря!

# 3 371
Никак не съм мила. Бабата наистина ми се губи.
Днес си взех новите лещи, утре ще погледна пак. Може и да я видя бабата.

# 3 372
Янче, блестиш! Много си лъчезарна Hug

# 3 373
  • Euskal Herria
Благодаря ви, дами!
И аз чакам едни лещи, ако и утре не ми ги доставят, ще трябва да ходя в офиса на куриерската фирма, да проверявам на място.
Предлагат някакви комбинирани - хем с минусови диоптри, хем с плюсови. Досега не съм попадала на такива. Някой запознат да ми разясни, моля!

# 3 374
Янче, аз съм само с минус, та не мога да помогна. Обаче определено съм за преглед. Да видим кога ще стигна.

Общи условия

Активация на акаунт