Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 985
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Фил, я вземи направи някво заклинание с/у лош късмет...

Как ви гълтат чорапите нямам идея...може да ползвате торбички с цип за пране.

Панде, кога ще са готови резултатите?

Умиргам от пек...в офисОт от вчера, вече окончателно, не работи климатика...и т.к имат по-важни задачи от поддръжката няма кой да го оправи. Не питайте как лепкам Rolling Eyes

# 436
Карамелаа Joy
Ени, приятна почивка. Да се забавлявате много и да си прекарате страхотно. Супер крачета Simple Smile

На мен не ми изчезват чорапи, но пералнята не центрофужи както трябва, често запецва сякаш е препълнена, а не е. Преди време помолих МУ да отвори филтъра, за да го почистя. Познайте от първия път дали го направи. Опитвах се аз да го отворя, но не успях, много стегнато е завъртяно. Сигурно ще трябва да повторя поне 1000 пъти, за да го отвори. Голяма мотка е за някои неща.

Сутринта на път за плажа виждам ВиК авария (преследват ме навсякъде тези аварии), тече вода по шосето, един багер се кани да копае. На прибиране бяха оправили теча и бяха засипали изкопа. Нашето ВиК само може да се поучи от тукашното.

# 437
Уишче, целите чифтове ли липсват?
Не, имам 12 самостоятелни разноцветни бойни единици.

# 438
Сбирай ги два по два ще е весело Stuck Out Tongue Winking Eye

# 439
Сбирай ги два по два ще е весело Stuck Out Tongue Winking Eye
И модерно Simple Smile Все повече хора виждам с по два различни чорапа. Вярно, основно са младежи, ама няма да им се даваме.

# 440
  • София
То сега нали има такава мода. Продават се чорапи и джапанки в чифтове, в които са с разлика един от друг. Все едно си взел половинките от два различни чифта. Ама и аз как го обясних.

П.П. С Бърди сме писали едновременно.

# 441
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Клиент и куриер, отделно, де, ми вдигнаха кръвното. Клиента не знае какво иска, а куриера се изсипва в офиса, защото го мързи да ходи към склада.

# 442
Тринайсетице, виждам, че си на линия, та да ти кажа, че вчера пропуснах. Ама много е хубаво даимаш такава голяма фамилия, а ла италиана! Аз съм сама и ми липсват братя и сестри... Сигурно е весело, а и грижи и тревоги има с кого да споделиш.
Нищо не каза и как реагира миУто при срещата с царя на джунглата.
Чакам развръзка Hug

# 443
  • Пловдив
13, а и който се интересува Simple Smile Имаме си златен медал от Олимпиадата! Ивет размаза украинката на каратето и грабна отличието! В същата минута и боркиня взе бронз, тъй че днес е голям ден за българския спорт!

# 444
Като видОх голямата паница с кафе, си рекох- Пандето бая стинки тряя фърли тука 😂😂😂 Пандич, нема се обиждаш, обаче голям смях ти се смях 🤗

И тука сега... какво правите бря? Ам тва езици, жартиери... уж за оплакване темата 😂 Но! Подкрепям!

На работа днес, така ми вдигнаха адреналина моите драги колеги, че ако беше кръвното- да съм ритнала камбаната. Толкова ги мързи, и толкова причини си измислят за тоз мързел, че роман могат напишат. Ама не са позналЕ 🤬 Направих ги сами да си говорят. Не ги е срам.

Легнах, опнах морна снАга, да отмОрна. Тоз отгоре само тва чакаше. Накрая ще се прочуя и във входа... както съм като на баир Балканче.. малко ми трябва 🤬

Фил, ама как все каръщини и ти. Ми не може. Една съм само, единствена. Ай, всичкото карък при мен взимам и без тва съм му свикнала, теб да та пуска.

Уми- наща гордоС 🤗
Карамел, мислим ви там сите пациенти- дръжте са.
Веселинковата не мой тъй, потънали гемии да не виждам.
Сиси, супер! Беболината кат оздравей, майка и да я наснима и тук малко да са порадвамИ и ний.
Морските и по имитациите/ басейните демек/- по- голям фактор, по-голям грамаж и най- голям кеф желая!
Отървах някой, не е нарочно. От старУс е.
Ако не убия съседа, ще ви кажа наспорт довечерка.

Ей, нА пак изпуснах. Мерси, Мисте, браво на нащИ!

П.п. Уайтчето е добре дошло!
Страхотно красиви кучета имате, другарки!

Карамелота, царя лъв много се хареса на миУту. Той първоначално не ме взимаше насериозно май с тва рисуване, но откакто започнах повечко да мацам и е очарован. Ама той е пристрАстен 😊
Иначе за родата- да, много сме. Но с годините се отдалечихме с повечето. Само с близначката съм си най- близка.. макар и на нея да налагам граници отскоро.. Тъжно, но живот.

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 16:34 от Thirteen#

# 445
Ох,как съм се смяла преди малко.Целия двор на болницата е платен.Хиените обикалят в кръг.Да,ама брат мургав тарикат.Спрял и заминал на закуските.Докато излезе младежа със скобата и се материализира.Застана с плътно залепени крака  за предната гума и разперени ръце да я брани.Smiley Обаче напълно невъзмутимо младежа му сложи скобата на задната.SmileySmileySmiley

И като казах младеж,Донасита къде офейка?

# 446
  • France
Момичета, справих се с филтъра. Учудващо, нямаше нищо. Но цял час попивах вода и мих, за да не се пързаля.
Не знам какво съм си направила на коляното, но ме боли като го свивам. Не мога да клекна дори.

# 447
  • Euskal Herria
Ох,как съм се смяла преди малко.Целия двор на болницата е платен.Хиените обикалят в кръг.Да,ама брат мургав тарикат.Спрял и заминал на закуските.Докато излезе младежа със скобата и се материализира.Застана с плътно залепени крака  за предната гума и разперени ръце да я брани.Smiley Обаче напълно невъзмутимо младежа му сложи скобата на задната.SmileySmileySmiley

И като казах младеж,Донасита къде офейка?
Grinning
С Найо към Витоша Wink.

Фил, а пералнята тръгна ли?
Някакъв обезболяващ крем нямаш ли - за коляното?

# 448
  • France
Тръгна и изпра Hands MuscleHands Facepunch

# 449
Животът ми е брутален и забравих да се радвам на лятото Frowning1 а го чакам цяла година. Но то е тук, жужи си, любимото лято.  Кротнало се е онова слънце в саксиите, приспива листата и ухае на топло. Само за пране е... Да го намяташ и след час да си прибереш слънцето в гардероба. Ако можеше и душата така...прана, чиста да поседи на лекия ветрец, пък да се върне при теб и да се обикнеш отново... Събува ми се боса, привижда  ми се селски, прашен път...в далечината щурци да рушат тишината, а къпината край пътя да накапе фустанът ми със сладост ... да трепери въздухът сякаш е жив... Да се озари слънчево целунато лицето ми и да ухае на сладък, цветен парфюм... Искам да имам кученце като на Яна и да го разхождам по росата заедно с босите си крака...Косата да ме гъделичка по бузите... да я метна върху хладна възглавница вечерта и да дочакам светулките... Лято, лято, няма по- хубаво от теб! Nature Sunny Heart Eyes
Дами, сипвам си! Наспорт! Cocktail

Общи условия

Активация на акаунт