Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 984
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 450
  • France
Така е, Карамелче. При мен второ лято се изплъзва между пръстите ми. И ми се иска да се  простра като чаршаф. Вятърът да мине през мен и да отвее страховете, разочарованията и умората ми. За да мога да продължа напред като нова, без да нося следите на миналото.

# 451
Филоменче, при мен е трето... Но ти си още млада, ще имаш много лета пред себе си! Пожелавам ветрецът да извее от "простора" ти всичко излишно и напрягащо Hug
Аз съм в заника на житейското си лято, да не кажа в средата на есента...
Но, ми дреме на шапката Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 18:08 от Caramella

# 452
Карамел,тази шапка сигурна ли си,че е шапка,а не парче торта? Smiley
Момичета стегнете се,да не идвам да ви стягам аз!

Купих си дроб,а сега ме мързи да го изпържа.Тцццц

# 453
Кажи им ,Кроте,че съвсем драматизират нещата! Знаете ли колко хора си мечтаят да са на вашето място,дами,мммм?!!!

# 454
ОХ, Кроталчик Joy Joy шапото е реквизит, да'н мислиш, че така се развявам по улиците Stuck Out Tongue Winking Eye

# 455
Знам ли аз,и твоята брадва не сече на едно място.Колко му е. Smiley

Знаят,Сисун. Гевезани.

# 456
Ехаа, най - после да видя Карамелка. Страхотна си мила, нежна и изящна.
Стягайте се мацки и да си налеем по едно, две..

# 457
Мараба, Куклани!
Рядко се вживявам в хорските неразбории, но тоз път ма стегнаха Карастанчовите! Винаги съм се старала да се отнасям точно с хората /приятелите/, но сега вече няма да е така. Много ме заболя от обида по повод мой здравословен проблем, ще ви го кажа и на вас - имам проблем с ушите, не чувам и затова съм с телк. Една уж приятелка я помолих да ми повтори нещо, което не бях разбрала на работа и.... това нагло, отвратително същество като изригна срещу мен!!.... И защо, бе, да не мислиш, че ми е приятно, че съм тежко чуваща, казах й да е жива и здрава, а Господ знае какво да й даде! Много ми е криво, сори, момичета! Чувствам ви близки и затова споделих с вас!
Лека вечер ви желая, отивам да ближа рани!

# 458
Весе, защо се връзваш на тъпунгели неземни? Я пий един Заебин и два Презкурина. Ай, наздраве!

# 459
Да ме пита човек, Уиш! Просто ми докривя! Наздраве, наливам радлера!

# 460
  • София
Весо,стегай колената,и да ни не пука.Аз съм 70% за друго
Разбирам те,но пия от аповете на Уиш.

# 461
Весенце, повече дебелокожие ти требе, всичко покрай ушите да пропускаш... знам, че сега ти е тежко, ама ще мине. Вдигни глава, вирни нос и почни надменно да я заобикаляш таз троглодитка

# 462
Стиснете палчета за моя тийн. Днес го оперираха от апендицит. Тази вечер ще дремуцам на един стол. Като ти звънне телефона по нощите, нищо добро не може да се очаква. Дано всичко да е наред и няма усложнения.

# 463
Мило, Веселинче, някой мъдър човек е казал  " Адът това са другите, но Спасението също е в тях."Аз ще бъда тук, ако ти се говори за каквото и да е Hug Ти си най-лъчеарното и позитивно същество, което съм "срещала". Съжалявам, че ти се наложило да изтърпиш душевната помия на някаква никаква... Не се разстройвай от джанки недоклатени! Сипи си едно под климатЯ и събирай сили за утрешния поздрав, който ме зарежда с оптимизъм  Heart
Голямо гуш и цун!

# 464
  • София
Весе, разбирам те. Понякога много боли и е трудно да пуснем нещо покрай нас без да се засегнем. Но си права - Господ знае какво да й даде. Оближи си раната и вдигай главата.

Уинд, всичко ще е наред! Бързо да му минава!

Бързо, и за твоят човек забравих да кажа, че стискам палчето!

Още някой имаше нужда от палци, но сега не се сещам. Има ги обаче палците.

Общи условия

Активация на акаунт