Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 956
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 465
Всичко ще е наред, Уинди.

# 466
Уинд, щом е минала операцията, значи всичко вече е наред.
ММ преди 4 години, баш един петък следобед посредата на август направи перитонит. Че и нямаше екипи по болниците дежурни, едвам го взеха във ВМА.
8 дена лежа в болница, 4 часа и половина операция.
Много е важно след операцията да пие достатъчно вода и да се раздвижи, защото ММ и тромб в крака направи.

Оплаквам се от жегата, и от много излишни нерви дето хвърлям за глупости.

Веселинкова, не се ядосвай, и аз си влача недостатък от дете. Който ме подхване за него, просто не го броя за човек, и приключвам с въпроса.

# 467
Уинд,ще скокне младежа до дни, ще видиш.

Ех,Карамелота, така ми стягаш гърлягата с твоите красиви разкази 🤗  Какъв заник, ве? Че ти си слънце по изгрев.. не ща да чета глЮпости 🤭

Веселинковата, то вярно, че не трябва се вземат навътре думите.. но има момент, когато не мож прескочиш. Разбирам и пращам съчувствие 🤗

Аз да ви кажа, като ми падне пред очите, така нареждам и си мисля, че си заслужавам лошото мнение от хората към мен. Но и друго ще ви кажа- не ми пука. Ей това е лошото. Кога станах такава? Или съм си такава? Кой да ти каже...
Едно знам, обаче. Това отношение съм го заслужила с много скъпо струващи ми нерви, много хвърлен труд, пот, много търпение, а отсреща неблагодарност. И не само.
Искам да сменя средата, ясно е, че и тя допринася. Още малко...

И аз споделих, и аз наспорт казвам!

# 468
Веселинкова,ти живееш в рай,бе! Колко хора,колко работи не искат да чуват,еле пък моя мъж какъв избирателен слух има.Ай,горе носа! Колелото се върти!

Ау,Триники Душо,ти по зла гад от мен ще излезеш,бря...!

Сега да се оплача и аз!
Четете на собствена отговорност.
Какво да го правя това?

Винтче,всичко ще е наред! Прегръдка!

# 469
Весе, следващия път и да я чуеш тази клявка, я накарай два пъти да повтори.

Уиш хубав съвет ти е дала. А тия хапове най-добре вървят с чашка винце. Wine Glass

Уинд, и това ще мине!

# 470
Пхаха, Кро, че тогаз всите милЬОнерки тряя сме 😂😂 Не ги убивам и аз, просто ги Фащам и през прозореца.. А щерката как пищи от тях 👀

Като ви казвам, че съм гад, не лъжа, бре..

# 471
Кроти, "това" ли какво да го правиш??? Ела да видиш аз какво правя при наличието на таквоз нещо в стаята - пробивам си нова врата в стената направо... врещя  и пищя и бягам сляпо към изхода. Прането като го прибитрам, бия и налагам със сгънат на руло вестник всеки парцал, щото там обичат да се крият. Та първо пребивам прането, после го събирам и пак съм на нокти да не избръмчи нещо отнякъде. А, и на тъмно нито простирам, нито прибирам, щот те и на ламБЯта идват...

# 472
  • Пловдив
Весе, гуш от мен и ме им се давай на такива смотли! Kissing Heart

Уинд, стискам палци и за твоя тийн!

Не видях Карамеловата дама, ам съм я мяркала веднъж, та... Heart Eyes
Ам ти си писателка, налЕ? Признай!

И ко ся...аз кат ги трепя няма да съм богаташка ли, кво? Grinning

Наздраве!

# 473
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

За всеки, който има нужда.

# 474
И аз пищя,и ги трепя,ама моя хубостник много държеше да ми изпрати тази статия и ся това от два дни стой там,викам първо ще прочета,после ще видя каква ще е съдбата му.Мисля първо да убия паяка,ммм...заспала! Или още е преял от калинките...

Ох,Мързел SmileySmileySmiley С дупката в стената съм с хлебарка.Е това,да не го видя,видя ли сила няма да ми спре крясъците.

# 475
Ако някой не ви е казал - аз ви го казвам - вие сте най готините ПРИЯТЕЛИ на света! Благодаря ви за отделеното време и внимание към мен, трогнахте ме! Преживях го, вече съм си аз! 😀❤️
Да сте живи и здрави! Обичкам ви! 🌷🌷🌷
До утре, ша ви дигна в 5 чИса, гарантирано! 😀Петък предстои! 😀
Отювам да чета книжка в компанията на Карлос Руис Сафон, последните страници са!

# 476
Веселинкова,в почивка съм! Пропусни ме,щото ще дойда да те напия!

# 477
  • Пловдив
Сиросче, де си?

# 478
От 23 август ще съм отпускар, минавам през Габрово и кат нищо ша паля джапанките към Варна, ей го дей! 😀
Ща пропусна, споко!

# 479
Ела,ела! Ей,де е! В твоя чест и климатика ще пусна!

Общи условия

Активация на акаунт