Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 940
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 480
Ако има желаещи пращам от моя зелен "берекет."
Уинд, ще мине, то дори е минало. Изживяла съм го това и аз висях на стол и явно много им досадих, та на следващия ден ми казаха - така и не го оставяш да си почине, вземи си го и вкъщи... Ми, взех си го Simple Smile
Такива нагляри, като мърлата на Веселинка така ги игнорвам, че самите те започват да се съмняват дали съществуват.Ако се е писала приятелка, още по-голям игнор! Прекратих 20+ годишни отношения, с жена, която смятах не просто за приятелка, а за част от семейството. "Ритна" ме, когато бях "паднала" и последното нещо, от което имах нужда е някой да се изгаври със слабостта ми. Отрязах до корен и никакви извинения, че е било нескопосан опит за шега не ме омилостивиха! Бай, покойник!
Та, бройте ме и мен за гад!

# 481
  • Somewhere in the World
Добър вечер, общество.
Мина и замина моята  почивка, МУ ми пробва нервите първите дни, но му наместих чакрите и ваканцията се получи чудесно- по цял ден на плажа с книжка и спане, вечер само хапвахме набързо и после гледахме звездите от терасата- абе пeнсионерска работа, но имах нужда точно от това.
От понеделник съм на работа и всичко ми излезе през носа- как бе, как поне едно нещо не бяха свършили! А за капак колежка  напуска екстремно от днес за утре, та са постановки… абе ужас. Шефа сърдит щото няма кой да работи, иска ме товари с работата на напускащата ма не ще да ми плаща. Аааа сори, да се сърди колкото иска! Накрая и аз ще напусна и ще миряса…та напрежението в офиса може с нож да се реже. Оплаках се- сега си наливам чаша вино и се връщам ви чета от края на юли, дано сте здрави, момичета:hugs:

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 12:11 от Pretty_Mama

# 482
Веселинкова, а така, хич да не ти дреме.
Уинд, всичко ще е наред с младежа!
Аз пия узо и си чакам сафрида.
Наздраве!

# 483
ТЦТЦТЦ, като ви чета, се оказа, че не съм ник'ва дама, егасимус! ИзобщЕ не пищя от буболечки, просто събувам чехъла и действам хладнокръвно и без емоции. Видя ли мишка обачеее... Чуват ме в  цялата Вселена и още две-три села наоколо...  А веднъж дори, в пристъп на безумен ужасТ си вдигах фустана до шията... сякаш ще помогне. Close

# 484
  • Пловдив
Само да кажа, че от 21ч по Кино нова ще дават мнооого хубав, но тъжен филм. Любим ми е..."Аз преди теб."

# 485
Аз съм ловила какво ли не за хербарии,три дни на карфица държах хлебарката.После какво се обърка и до сега отговор нямам.
А аз и дама...
Виж,на Мид на гости не мога да отида!

# 486
Мист, чела съм книгата аз. На теб ще оставя филма 🙂

Гледам прогнозата за утре и не вярвам на ушите си. А дано лъхне малко хлад и завали, че изгоряха хората с тези пожари 😕

# 487
  • Пловдив
Така е, дано разхлади...
13, гледала съм го...рева. Сега не ми стиска пак, че днес ревах от радост кат гледах медалистката Simple Smile

# 488
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Духа топъл пустинен вятър. Ще пържа ... картофи, наследника пожела ПКС.
Споменавайте ме с добро.

# 489
Нов вирус се е раздвижил във фейса,внимавайте с личните.
Мистик,филма е хубав,благодарско за подсещането.

# 490
  • Пловдив
Кро, прекрасен дори.

Лоли, ам ней ли късно за ПКС? Аз ши лягам бе Grinning

# 491
Чипс на фурна правих аз. Чуден стана.

Сега сме навън с дребната. Сигурно съм единствената на света, но като изляза вечер през лятото и ме лъхне жега, и ми става едно леко на душата. Напомня ми за летата като дете от една страна и знам, че учебната година и дългата зима са далече. Захладнее ли вечер и сутрин, спокойствието свършва.

# 492
  • Пловдив
Попи...ееех, спомени Relieved
Я кажи за тоя чипс..как?

# 493
  • France
Оле, момичета, ако знаете каква беля направих... днес нали се борих с пералнята. Е малко вода от приливната вълна отиде и в антрето, където е ламинат. Аз, уж, веднага подсуших, но явно недостатъчно. Сега парчетата са се леко изметнали CryTired Face

Весе, разбирам те, душко. Има такива хора. Изливат си навън вътрешното недоволство. Като по-млада бях голяма душица и много ми се качваха по главата. После се научих да скърцам със зъби.

Уинд, каквото и да ти кажа, все ще се притесняваш. Така е с майчиното сърце.

Кро, аз сигурно съм сляпа, ама нищо не виждам, освен листа.

Прити радвам се, че се си прекарала добре. А твоят У, всички го следим из късо.
https://tenor.com/es/ver/je-te-surveille-gif-13889781

# 494
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Лоли, ам ней ли късно за ПКС? Аз ши лягам бе Grinning
Моя лудува до късно по площадките. Сега даже рано се прибрахме.
Картофите ми не били същите като в квартална кръчма... Леко се обострям!

Общи условия

Активация на акаунт