Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 850
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 495
Мистик,има да дето ми харесват повече от този.

Фил,последния път така изчистих филтъра,ама не го стегнах и си стоя и си слушам,а то си тече.Кое не виждаш?
Оо,ааа...гадната миризливка ли!?

# 496
Мисте, нарязани на ренде тип Вьорнер на кръгчета на средната от три степени; в купа ги размесвам със сол и щедро зехтин; редя на хартия за печене без да застъпвам и на 200 градуса с вентилатор, докато не изгорят крайните парченца. Пека на три реда - на решетката и двете тави. След ваденето от фурната веднага ги местя в купа, защото омекват.

Спомени, ама само някой, който си е карал летата в Пловдив и му е парило на носа в 8 вечерта, знае, че лято в София е слаба ракия. Joy

# 497
Разходихме се,хапнахме,сега се прибрахме в стаята,че съм скапана и с главоболие. Боря се с един Линд. 🙈
Изчетох ви,но не запомних всичко,та гуш на всички!

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 08:02 от Anyyyone

# 498
Мисте, тук съм,  ама така ме хвана депресът,  че не знам тоя път дали ще издрапам.
Включвам се заради Весето само.
Мила Весе, помни, че простотията ходи по хората, не по гората. Безкрайна е човешката лошотия. Разбирам колко тежат такива думи.  Но не си ги слагай на доброто сърце. Hug

Видях малката Ени Heart Eyes

# 499
Чироз и ти ли!? Вчера на СПА,днес депрес.Казах ви,че съм свободна,ще мина да ви стегна по домова книга!

# 500
Ениии, шА го язям, това синеоко бонбонче! Heart Eyes
Сиросче Hug Хайде кооперативно да се теглим за прическите, за да излезем от дупката, задруга един вид Stuck Out Tongue Winking Eye
Мисти, гледам филма и започвам да се опасявам от финала...  Дано не съм права, искам поне на кино да има хепи енд, тоя клет живот.

# 501
Ааа, Сиросче, не така. Никакъв депрес. Хващай се за косата и зе издърпвай.
Мисте, прочети книгата. Филмът е хубав, но книга е много по-хубава. Другите части на трилогията не струват, но тази много ми харесва.
Синеочка е бонбон! Heart Eyes

# 502
  • France
Чудно детенце Heart Eyes

Тази нощ съм сложила купчини списания върху ламината, дано утре да е по-добре. Иначе трябва да го сменяме.

# 503
  • Euskal Herria
Мисти, гледам филма и започвам да се опасявам от финала...  Дано не съм права, искам поне на кино да има хепи енд, тоя клет живот.
Ето заради това нито Джоджо Мойс, нито Никълъс Спаркс и някои други са моите автори.

Наздраве, дами!

# 504
# 505
  • Euskal Herria

Знам, че знаете, но да напомня Wink

# 506
Сиросче, сЕстро, и ти ля? Ама моля ви се, знам че е трудно, ама недейте тъй. Ако трябва терапия с Тиквички нАпръйте! Ем, тъй де, ши забрайти всякви несгоди.. Я питайте, Мързелота 🤗

Аз си люснах 75, 6 десети водка абсолют, че и ванилия.. мале как ми пасна на нервозната система. Ма точнУ 😂 Ай ся ме фани депреса, ши ма фани ама... за носа 👌
Даже и драскам тук една скица.
Знам, че утре ще е по- добре и твай..

Ойх, тва Синеочееее 😍😍😍  Като картинка!
Кро, турям в списъка за гляване. Обичам френски филми.

А сега ще ви пожелая лекичка!

# 507
  • София
Без депресии! Как така ще се давате на депресия? Я се огледайте? Проблеми всеки има. Но някои хора , освен, че имат проблеми, нямат покрив , под който да се подслонят; храна търсят по кофите. По-добре сме от тях. Ще се справим с неволите. Казах!

Синеоката прелест на Ени много сладка както винаги!

"Аз преди теб" е моя любима книга. Ама много рев има с нея. Филмът според мен е слаб. Може би защото вече бях чела книгата когато го гледах. Но нямам топки да си причиня повторно никое от двете. Много тежък сюжет за моите нервички. Финалът ме разрева с глас.

# 508
Ех Пандич,  де да опираше до покрив и храна.... Това са лесно постижими неща. Да съм ги решила 100 пъти.
Кофтито е като не зависи от теб. Светът да прокопаеш, пак нищо не можеш да направиш.  Не е за говорене. Тежко е. А трябва да го носиш.

# 509
  • София
МН ме събуди и сега няма заспиване.
Видях Карамела, прекрасна си. Не ти отива да си тъжна.
Весе, пълен игнор за подобни хора.
Чирозче, ще трябва да се измъкнеш, нямаш избор.
Кроте, спря ли да бухаш?
Синеочка е прекрасна.
Аз изгледах Невинният по препоръка от другата тема май. Хареса ми.
Нямам ужас от насекоми и паяци. Не ги и убивам, ама чак да се къпя в диаманти не е 🤣
.

Общи условия

Активация на акаунт