Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 829
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 510
Гутен петъчен сабахлен, бамбини!
Тука съм и будя сички без Кротева! За кафе!
Прецапах Карлос, страхотна книга! Мм каза, че не съм си изпълнявала съпружеските задължения 😀, ее, вече може да бъде спокоен, книгата свърши!
От Джоджо Мойс четох Момичето което бях - и тя е тежичка! Но е хубава!
Аз сигурно съм сбъркана-мишки живи хващам, преди години с котката хванахме мишка в тоалетната, с голи ръце! 😀Но ми е гадно от миризливки и стоножки, пффффф!
Лек ден на работещите, на почиващите - спокойна почивка!
Синеочка е кукличка, да е жива и здрава! ❤️

# 511

Хубав ден от мен!
Весе, горе главата, не си струва да се терзаеш заради тъпоумни кокошки. Не го заслужават.

# 512
Весеее, тоя поздрав чаках Heart
Догледах филма снощи и се сдупчих... Пак да измрънкам, душата ми копнее за ХЕПИ ЕНД!
Офффффффффф.. Искам да съм безгрижна циганка ( може и ромка, за да съм политкоректна 😉 )  която обикаля разни страни, държави, континенти, ареали и прочие. Да танцувам  върху маси огнено фламенко, разпуснала руса грива ( нема да се префасонирам ся , за да го докарвам до етнос) и на червеното ми бюстие да се клатушкат разни пайети, отразяващи страстта на всички хора из земята. После с няква трошка- червена, или жълта, на маргаритки, с мивка поне,на маргаритки, да отпраша малко по-към Азия, към онази страна дето слънцето все изгрява, и да усъвършенствам изкуството на суши и как да прелъстиш самурай в три стъпки . И след дълго, но стойностно обикаляне из географски ширини и дължини, накрая да поседна в забутана френска селска провинция и да умра от преяждане с домашен хляб, с домашно масло и тристата вида сирена, обилно поляти с домашна воТка( щот вино, мразя,нали) от домашните лозя на прованса. Застопорена на морски бряг, няма значение какъв, океан да има, море, локва с вълни също може. И ей тъй, докато си примигвам с клепачи, обръгнали от слънцето, старчески петна и олющена очна линия, люлеейки се(обичам деепричастията ) на окапал от рахит плетен стол, да си припомням похожденията с безобразното количество храна, литрите воТка , да се опитвам да си върна спомените за оня непознат мъж от под еди-кой-си мост в еди-коя-си страна на еди -колко-си пиене ... Безгрижните дни и лудите нощи да си спомням с беззъба усмивка. Ама с червило. РозЕво! Из хаотичния ми мозък едно име да ме тормози- Херпес Зостер- италианският граф ли беше, дето ми подари перлите или нещо по-обикновено, нещо съвсем различно?! Като ми втръсне да си спомням, да умра прилично, без много шум, а мамути, облечени в розови пачки и цвички, да ме поведат към светлината с цигански духов оркестър и поне един цугтромбон да се извисява в кресчендо. Уви, към този момент мога да видя как таборът отива към небето само в  Тубата... 😃
Отювам да се разкрасявам. Днес е ден за излъскване на имиджа! После кафе, с любима приятелка, за да заредя батерията!
Хубав ден. прекрасни!!!

# 513
Добро утро, прекрасни момичета 💕
Вчера и снощи - много емоционално в темата, а тази сутрин нашата Шехерезада ми отвя главата ... за пореден път. Как ще работя не зная.
Няма да се спирам поименно, въпреки че заслужавате. Тези дни се разминаваме с гинкото, ще взема да пропусна някой, а като се сетя, ще е късно.

Лек да е петъка, тъжните мисли и буцата в гърлото да са отстъпили място на усмивки и слънце в очите!

# 514
  • Пловдив
Добро ви утро...петък е, добре, ама и сл.седмица ще ми е тежка, та...

Карамелка, аз предупредих за филма. Тъжен.

Панде, с изследванията на малката кво се случи?

# 515
Защо пък да не се събудя с главоболие.
Карамел ти си моята Касандра,много цветно.Видях те.
Добро утро!

Сисун,как е малката?

Фил,имаш ли още ламинат?

Хубав да е деня и усмихнат!

# 516
Любими мои, взаимни са чувствата! Hug
Вчера си почиствах лицето в домашни условия, че в тоя горещ ад не издържам на парата в салона. И понеже съм "профи" с две леви, съм си посинила носа от стискане. Ся съм кат' "бай Параско" ( митична фигура) със синия нос...
Егасимус, никаква "шпакловка" не прикрива следите. Сякаш някой ме е хапал по носа...направо е извратено.

# 517
  • София
Добро утро!

Мисте, чакам я да се из@ка, за да взема проба.

Четох по диагонал. Извинете за което, но сега бързам.

Всички да сте здрави и усмихнати! На проблемите да не се давате, защото с депресия няма да ги решите, независимо от това какви са точно. 🤗

# 518
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Весеее, тоя поздрав чаках Heart
Скрит текст:
Догледах филма снощи и се сдупчих... Пак да измрънкам, душата ми копнее за ХЕПИ ЕНД!
Офффффффффф..
Искам да съм безгрижна циганка ( може и ромка, за да съм политкоректна 😉 )  
Скрит текст:
която обикаля разни страни, държави, континенти, ареали и прочие. Да танцувам  върху маси огнено фламенко, разпуснала руса грива ( нема да се префасонирам ся , за да го докарвам до етнос) и на червеното ми бюстие да се клатушкат разни пайети, отразяващи страстта на всички хора из земята. После с няква трошка- червена, или жълта, на маргаритки, с мивка поне,на маргаритки, да отпраша малко по-към Азия, към онази страна дето слънцето все изгрява, и да усъвършенствам изкуството на суши и как да прелъстиш самурай в три стъпки . И след дълго, но стойностно обикаляне из географски ширини и дължини, накрая да поседна в забутана френска селска провинция и да умра от преяждане с домашен хляб, с домашно масло и тристата вида сирена, обилно поляти с домашна воТка( щот вино, мразя,нали) от домашните лозя на прованса. Застопорена на морски бряг, няма значение какъв, океан да има, море, локва с вълни също може. И ей тъй, докато си примигвам с клепачи, обръгнали от слънцето, старчески петна и олющена очна линия, люлеейки се(обичам деепричастията ) на окапал от рахит плетен стол, да си припомням похожденията с безобразното количество храна, литрите воТка , да се опитвам да си върна спомените за оня непознат мъж от под еди-кой-си мост в еди-коя-си страна на еди -колко-си пиене ... Безгрижните дни и лудите нощи да си спомням с беззъба усмивка. Ама с червило. РозЕво! Из хаотичния ми мозък едно име да ме тормози- Херпес Зостер- италианският граф ли беше, дето ми подари перлите или нещо по-обикновено, нещо съвсем различно?! Като ми втръсне да си спомням, да умра прилично, без много шум, а мамути, облечени в розови пачки и цвички, да ме поведат към светлината с цигански духов оркестър и поне един цугтромбон да се извисява в кресчендо. Уви, към този момент мога да видя как таборът отива към небето само в  Тубата... 😃
Отювам да се разкрасявам. Днес е ден за излъскване на имиджа! После кафе, с любима приятелка, за да заредя батерията!
Хубав ден. прекрасни!!!

видях те. Simple Smile с 47 деца и 117 внука и огънчетата до последно. Simple Smile

# 519
Ахаха, Добре, точно Heart
Чае шукарие на циг.., опс ромски е хубава жена  Simple Smile

# 520
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
карамелоооо, душо кукурузена...
като изключим тоталната диагоналност на всички външни белези, подозирам, че сме близначки, родени от различни майки по различно време.

"била" съм и циганка (няма пък да съм политкоректна), "била" съм и индианка, а последните няколко месеца знам със сигурност, че съм монголка.
душата ми, дива и разрошена, не търпи ни ред, ни правила.

Скрит текст:
искам да седя кръстом на земята, в кръг от любими хора, да пея до огъня, обеците ми да се люлеят и проблясват, а искриците да летят към небето и да носят вести горе, където ме чакат други любими хора.

# 521
  • Euskal Herria

Добро утро!

# 522
Добре, добричка!!! Настръхнах! Heart
И друг път съм ви казвала- признанието в себеподобност, е по-силно от признанието в любов!
Радвам се, че ви има! Бъдете здрави и летете в безоблачни небеса!
п.п.Като кажа, че пиша в бг мама, първо ме гледат сякаш ми е излязал рог на челото и казват потресено - ТИИИ, НЕ Е ВЪЗМОЖНО?! След, което ме обявяват за луда. НО, лудостта ми ме срещна с невероятни хора, с които трудно ще се пресека в реала Heart

# 523
  • София
Точно за писането в БГ мама в близкото ми обкръжение една особа е много потресена. Лошо й е мнението. Но като я гледам тя с нейните претенции какви неща не знае, а аз не просто ги знам, но от мамата съм ги прочела ... Та добро място е този форум. Пъстри хора. Като подбира човек какво да чете и на какво да вярва, не само среща сродни души, а и научава доста хитринки и за детегледане, и за други ежедневни и не съвсем ежедневни грижи и радости.

# 524
  • France
Здравей, общество.
Карамела Heart
Лошата новина е, че ламинатът е за сменяне. Сега остава да решим ние ли да го сменяме или да задействаме застраховката. Има дни, в които е по-добре да си останеш в леглото.

Общи условия

Активация на акаунт