Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 768
  • 3 459
  •   2
Отговори
# 525
Аз и преди съм писала,че съм убедена,че съм била не каква да е а руска циганка.Smiley
Така като се замисля с вас може и от един катун да сме били.

Добри!

Тръгна ми сичкото на опаци,ай ша му се!

Фил,колко вода източи,че чак така го бастиса?

# 526
  • София
Ох бе катунарки,  много сте готини. И аз съм чергарка. Обожавам да пътувам и да се вра в непознати и непопулярни  места, да се смесвам с местните.

# 527
  • France
Пълна пералня. Но нямаше много вода в антрето. Въобще не се стресирах, докато няколко часа по-късно не почна да се надига.
Както вика братовчедка ми, в този апартамент има лош фън шуй Rolling Eyes

# 528
  • Somewhere in the World
Фил, как е Монстърчето днес? Ще се справите с пусти паркет, много неприятно.
А Синеочка е разкошна Heart Eyes

Егати и невървежа - всичко е нагоре с краката....събудих се и аз с главоболие и се засилва ..

# 529
  • France
И 2те са добре, но вън е студено и много ветровито и не събрах кураж да ги изведа. Може би направих грешка.
Кофтито е, че сме под наем. Имам чувството, че сме в егати лошата парична серия.

# 530
Фил, дошло му е времето! Аз бих го заменила с плочки. По-красиво е и по-лесно се чисти!
Карамела и Добри ме пренесоха в приказка,за която се чудя сън ли е или кошмар!
Сега прочетох отговора на Фил! Не се занимавай ,покрий го с мокет и чакай застраховката да го покрие!

# 531
  • France
Не може - както казах сме под наем. Става дума за 1м², но трябва цялото антре да се смени = 3м². Не, че е болка за умиране, но просто е неприятно. И е поредната неприятност. Просто ми писна.

# 532
  • София
Фил, и аз съм на мнение, че застраховката трябва да го покрие. Ако не, може да намерите същия, но 3 квм не са много наистина.
Кофти. И аз се напрягам, но все гледам да си кажа, че е дребна грижа. Не ми се получава всеки път.
Аз си харесах два парфюма, но направо ме е срам да си поръчам.

# 533
Ре, поръчай само един да не те е срам!

# 534
Добри,я ми кажи това какво е?

# 535
Прибрах се, фризирана, енергизирана, даже и малко  вулканизирана Joy
Лошото е, че след малко требе да отида на тръстиката, за малко, ама...

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 14:11 от Caramella

# 536
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile писах, писах... изтри се... и по-добре.

Simple Smile не намерих първата и най-любима истински циганска песен в нета.
черпя ви с втората най- Simple Smile

# 537
Добре, Heart Обожавам Уили Нелсън и като глас и като ( не припадайте) мъж. Аз съм пудра, но си падам по небрежни дългокоси и брадати мъже Simple Smile Моят  личен, само на брада го докарва понякога, но  не пее... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 538
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
казах ти аз, че сме близначки. даже тризначки, като турим и кротик. Simple Smile и Джони Кеш харесвам. Simple Smile

не пия, не пуша (наблегнала съм на третия порок Wink ), но това съм аз. Simple Smile

казвала ли съм ви, че собственикът на хотел на Олимпиаки акти ме заобича и лично ми сервираше сока? Wink
Скрит текст:
във фоайето беше направил нещо като олтар със снимки на Мелина Меркури и Антъни Куин от "Зорба гъркът"
още с влизането видях "олтара" и докато чаках да ни правят документите отидох да погледна.
очаквах икони, но когато видях чии са снимките не можах да се сдържа, обърнах се към половинката и възторжено обявих кои са, без да съобразя, че са имена и ще ме разберат.
собственика следеше какво прави момчето, но като чу моите възклицания се наду, сякаш той лично е участвал в кастинга на "Зораба" и е палил цигарата на Мелина Меркури.

крот, видях ти китката, но не мога да я позня.
може да е всичко - от куче грозде до абутилон, включително дивия вид. както и соланум. Simple Smile

# 539
  • Пловдив
Допи ми се...

Общи условия

Активация на акаунт