Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 682
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 570
Ей,шушанки,гледам,че сте депресирани,та ида с идея:

😁
Ние се прибрахме на обяд,че ММ беше втора смяна. 🥺 А хич не ни се тръгваше. 🤣 Синеочка се пазари пак да идем,обаче ще си вземем самостоятелна вила. Нещо не ми понасят други хора,деца да пищят,да спят до 18 и после до 23:30 да викат под терасите... А за диалектите да не споменавам! Голяма сестра казва на малката “Не се казва тЛи,МА!” 😳🙄😂 После пък малката казва на едно момченце “Сложи си колана,МА!” 🤭 Деца на по 3-4-5 годинки. Явно така си говорят де,обаче Синеочка такъв поглед извади като ги чу! 😂 Поглежда ме и аз прихнах.
Тъй,като изключим шума,а и едрогабаритните татковци,които скачаха в басейна и изплискваха водата,всичко беше ок. 😁
Сега е време да приготвям вечеря. Откъснах си домати от градината! 😍 Ще пека и шницели. Ще си капна една ментичка,тъй че наздраве от мен!

# 571
Хай да се запиша и аз петъчно.
Момичета, всички куци коне/кобили ги мятайте зад оградата! Никой няма право да ви наранява! Нито душевно, нито физически! Зелен светофар и да препускат към безкрая!
Не видях ничия муцунка - нито Синеочкова, нито Карамелкова. Убедена съм, че съм изпуснала нещо хубаво, ама май вече свиквам...
За писането и четенето в “мамиците“ - преди години от НАП/НОИ - не помня коя институция точно, на зададен счетоводен въпрос, бяха упътили питащия точно към “бг-мамиците“ да си зададе въпросът и да получи компетентен отговор Smiley
Та този сайт си е направо институция!
Оплаквам се - съжалявам, че Катрин Тасева отпадна...
Фукам се - Боряна продължава.
Надявам се - ансамбъла да вземе медал.

п.п. Кара миа, мечтания от теб живот го видях на живо на един малдивски остров - мъжете седяха на едни “столове“, направени от желязна рамка, с опъната в нея мрежа. Тия “столове“ бяха “набодени“ в пясъка под едни дървета - банани, джакфрут и плумерии на сянка и всичко, което правеха, е да въртят броеници. То там не са необходими и кой знае колко дрехи де, ама те бяха само с едни усукани гащи и увиснали потници. Боси и лежерно щастливи.
Давам ти идея за едно литературно парче с представата ти за живота на малък остров Smiley

п.п.п. МРАЗЯ смърделки и изобщо не ме карат да се чувствам щастлива късметлийка в тяхната компания. СМЪРТ на бабалюгите!!!

# 572
  • Euskal Herria
Изчетох ви. Имам още малко задачи за днес и приключвам.
Карамела, колко е голям синът ти?

# 573
Яна, пълнолетен е и имаме много силна възка. Да не решите, че склонявам малолетен към употреба на увеселителни напитки. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 574
  • Euskal Herria
Не, не, така и подозирах. Има от кого да наследи речовитостта си.

# 575
  • София
И аз с молба за алиби и лопата. Ей, от както сме в отпуска, седи до е това време или до 3-4. Аз си лягам рано. Не би ми пречило, ако като си ляга не е като слон в стъкларски магазин. Пак ме събуди за пореден път.
Сега ще зяпам нещо, докато ми се приспи.

# 576
  • sf
Ох,най-сетне, прибрах се от работа. Изкъпах се, лежа по хавлия и се чудя да лягам или да изляза с компанията на клубче. Младежът е на море. Спира ме само, че имам клиентки утре, а едва ли ще се прибера преди 3. 🙄

# 577
Излизай!

Искам да се науча това хоро да го изиграя.

Кло,ти нали среща щеше да организираш?

Ренски,свободна съм тези дни!

# 578
  • France
За секунда помислих, че съм объркала темата. Не съм, но нещо не схванах до край. Ениуей.

Контес, точно така стоят нещата. Хубавото е, че нямаме бърза работа.
Мисте, много хубави коктейли. Ох, ако знаете как ми се пие. Аперол, мохито, дайкири... на плажа, в бар, в бар на плажа. Ех, мечти. И да ми се случи, сигурно ще заспя след 2 глътки и преди 10.
Упс, май има комар в стаята.

# 579
  • София
Кроте, ходи ми се във Варна, а ти после може на планина да дойдеш и ще свършим работата.
Аз не мога нито едно хоро да играя. Много съм зле с ритъма и координацията.
Аз си сипах една чаша розе. Чудих се късно ли е или рано 😅.

# 580
Кротееее, хорото, хорото ... прободе ме в сърцето с него. Обожавам да танцувам, а от две-три години не съм го правила. Редовно, не инцидентно.
Фил, мечтите се сбъдват, имай вяра. Тая конкретно, с коктейла на брега, при мен се сбъдна след едно има няма 15 години Simple Smile)) Седя на пясъка, отпивам от червеникаво-оранжевото в чашата, луната се оглежда в морето и оставя златни следи, френски шансон гали слуха ми, иначе обръгнал на 'Мамооо, мамооо..' Може и някога да ми залипсва живота с малки деца, но по-скоро не. Децата ги харесвам поотраснали и да бъбрим и приключенстваме заедно.

# 581
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
Искам да се науча това хоро да го изиграя.

...

а Фурла?

# 582
Три хора знам - Право, Дунавско и Еленино, стигат ми. За повече съм стара вече Smile

# 583
Едно мога и ръченица мога и туй циганското без стъпките,на другаде ми избива ритъма.Разчистете масата от чаши!
Ела де,после палим от тук и ще взривим Тринки.

Добри,на туй ще ме хвана стъпките,без да ти събуя чепиците,ама музиката не ме кефи.Нищо ми не мърда.

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 23:22 от Кротал

# 584
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бих ви по точки, знам "чичовото" Wink алтернативно мога да го играя на кючек след 2 през нощта.
учила съм го във Видинско, което значи, че навсякъде другаде ще съм извън ритъм и темпо.
Simple Smile но ще данся и настъпвам съседните с кеф и ентусиазъм.

Общи условия

Активация на акаунт