😁
Ние се прибрахме на обяд,че ММ беше втора смяна. 🥺 А хич не ни се тръгваше. 🤣 Синеочка се пазари пак да идем,обаче ще си вземем самостоятелна вила. Нещо не ми понасят други хора,деца да пищят,да спят до 18 и после до 23:30 да викат под терасите... А за диалектите да не споменавам! Голяма сестра казва на малката “Не се казва тЛи,МА!” 😳🙄😂 После пък малката казва на едно момченце “Сложи си колана,МА!” 🤭 Деца на по 3-4-5 годинки. Явно така си говорят де,обаче Синеочка такъв поглед извади като ги чу! 😂 Поглежда ме и аз прихнах.
Тъй,като изключим шума,а и едрогабаритните татковци,които скачаха в басейна и изплискваха водата,всичко беше ок. 😁
Сега е време да приготвям вечеря. Откъснах си домати от градината! 😍 Ще пека и шницели. Ще си капна една ментичка,тъй че наздраве от мен!

)) Седя на пясъка, отпивам от червеникаво-оранжевото в чашата, луната се оглежда в морето и оставя златни следи, френски шансон гали слуха ми, иначе обръгнал на 'Мамооо, мамооо..' Може и някога да ми залипсва живота с малки деца, но по-скоро не. Децата ги харесвам поотраснали и да бъбрим и приключенстваме заедно.
алтернативно мога да го играя на кючек след 2 през нощта.