Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 663
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз съм кратка. Само на пеене ме избива, но хич не е добре за околните. Вия като глутница гладни койоти, които се бият с хиени.

# 586
  • France
Фил, мечтите се сбъдват, имай вяра. Тая конкретно, с коктейла на брега, при мен се сбъдна след едно има няма 15 години Simple Smile)) Седя на пясъка, отпивам от червеникаво-оранжевото в чашата, луната се оглежда в морето и оставя златни следи, френски шансон гали слуха ми, иначе обръгнал на 'Мамооо, мамооо..' Може и някога да ми залипсва живота с малки деца, но по-скоро не. Децата ги харесвам поотраснали и да бъбрим и приключенстваме заедно.
Ти ме отстреля от упор Joy Викам си аз - годинка, две... нашата ме настройва 15! То за убийство дават по-малко Joy
Точно Монстърчето порасна достатъчно, че да е разумно и да можем да си говорим, и го удари ревността към малкото братче 🥴🤯

# 587
  • София
Виж сега, само кърменето е проблем. Като отбиеш Славчо, спокойно можеш да лочиш коктейли. На втория няма да ти пука дали се избиват или кротко ядат пясък.

# 588
Аз отвявам без конкуренция приза "дърво на годината". Знам две-три хорца, но не зная кои са Joy
Приятелки са ме учили и като сме някъде питам- аз това знам ли го? При утвърдителен отговор ставам да тропкам, при отрицателен, оставам на място. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 589
  • France
Само Дзверо да пропие от биберон Hands Pray Уморена съм да кърмя.
Аз съм един спънат музикален инвалид, но пък съм ентусиаст. People Dancer

# 590
  • София
Аз ще ви гледам и ще ръкопляскам. Може и коктейли да ви правя.

# 591
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
а, не.
ще се напия и няма да мога да пея.
предлагам двете да си вием в тон.  аз ще държа ниските. Wink

# 592
  • София
Нямаш грижи Добри, аз съм супер на високите. Чаши не съм чупила, но със сигурност нечии съседски глави са се блъскали в стената 😆.

# 593
Аз знам пЪ циганско хоро! Много е яко,видяхме го с една приятелка в една кръчма,после от ютуб го научих. Обаче искам още еленино,чичово и разни други да науча. Обаче от тубата не ми се получават. 😁

# 594
Скания да се яви веднага! Това мълчание в съчетание с горяща Гърция ме плаши!

# 595
  • Euskal Herria
Вече мога да ви кажа "Наздраве"!
Скания я четох в съседната тема. Ама и други отдавна не са се разписвали, дано са добре.

# 596
https://www.facebook.com/pop.folk.news/videos/2006638572737159  Smiley

За пеенето и хора,вече казах,ама за танците... съм тъй!

# 597
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Заспах с детето, събудих се, ядох сладолед. Заклевам се, сладоледа в полунощ е по вкусен, отколкото през деня!
 ГБП - Голямата бяла птица, тоест аз, си има обезмаслител Меглио. Но си купи шише с Медикс, само пълнител, без пръскалка. Дааа, не са еднакви. 😂

# 598
В хола влетя прилеп...бррррр... Не разбрах как се вмъкна,има комарник.Някъде през ролетната щора ли,що ли?!Събудих МУ.Изхвърли го след 10 мин.търсене,но аз още настръхвам като си спомня.

# 599
  • София
Те са много сладички. Дано е оцеляло милото. Било е по-уплашено от теб. Не са опасни, ако не ги ядеш 🤣.

Общи условия

Активация на акаунт