Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 642
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 600
Оффф, дУбре, ай, аз ше денся вместУ вас, ай... 😂😂😂😂 Хората тук там назнайвам, ни бързо Фащам и тях ще отметна👌 Кво да ва прая..

Карамелота, искам книШка от теб, с ей тез кратки разказчета. Романи нещА. Ще стане книжлЕ и пОлвИна. Слушай кво ти пей три.. айси🤗

Ся тук има некви стари вражждИ... не ме интЕрва да ви кажа. Само малко нагАрча..
обаче нали съм гад, вие си хортувайте тайно на вашия език, пък аз ще спортувам😂 Да оправям вкусА.. с ванилена водка. Наспорт, тежка плантация беше..

Фил, не ги слушай. Спираш кърменето и на другия ден едно чашЛЕ  кат камбана.. И както казва мъдра Ре, след пет гълтОка няма забелязваш много кво става наОколУ 😚

НаспОрт!

# 601
Тринкич,щях да ти кажа нещо,относно това с враждите,ама няма щото съм кротък човек и грам не съм мрачна и никой тук не знам да е такъв.За това,няма да ти кажа,колко е супер досадно някой да се излузи и да каже,кви сте умрели бе...!
Ай,да те видя кат ги назнайваш!

# 602
  • София
Аз тези ги пропускам, но мазните, не.
Дали да не ходя да легна, ама да посъборя това, онова и да събудя МН?

# 603
Черпя и изчезвам.Лека и мека!

https://www.youtube.com/watch?v=rHe4Y6NDlIM

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 10:24 от Кротал

# 604
Аааааа,  Кро, ней честно 🤣🤣🤣 Тва ми е невъзможно да го нАпрая 😅 Абсурд!
Пък черпалката ми пише, че клипа не е налице.. 😂 сигурно е наОпаци. Ама ай, няя те връщам, лека и мекичка от мен..
Аз имам още серии .. ще спортувам и за вас.

# 605
  • Mediterraneo
Опитвам се да ви чета, ма ми бягате по тъча. Адски месец на работа, ще му се и не знае туризма и чудото! Искам да е ноември!
С ММ успяхме да избягаме за два дни- плаж, коктейли и секс, като да не виждали. Хич не е лошо, да ви кажа. Само дето за два дни, тамън набереш скорост и back to reality.
Фило бленува дайкирита и мохитота, черпя едно и лягам, че днес 10 часа на крак, утре отварям заранта. Лека!

Айде и една гледка

# 606
  • София
Добро утро ,кукли.
Рипайте!

# 607
Получих имейл, ма много важно, ще кажете вие, всеки получава, да де, ама моят не беше някакъв си обикновен имейл. Не мислете, че е бил имейл от „Напудрени“, с който ме уведомяват, че има черен петък и мога да си закупя три китайски парцала, на цената на пет! Тц! Моят беше чуждоземски . „Имате дарение, спечелихте американската лотария на стойност 40 милиона щатски долара в Америка. Свържете се с мен за повече подробности на: infottcuckk@gmail.com“.
Айлелемайкооу! Припотих се от вълнение! Дори получих обрив с неясен произход зад дясното ухо, даже и малко се изпуснах… Т‘ва са 40 мЕлеона! Закроих планове как да ги инвестирам. Първо ще събера всички пакети от несглобените мебели тип ИКЕА, които съм накупила и ще направя клада от тях, на мЕлеонер във валута не подхожда да е обграден от МДФ, ПДЧ и имитации. За мен само абаносово дърво и златни инкрустации по него, да има, богато, щедро и да блести, така, че да ходя дОма със слънчеви очила. И огледала ще поръчам, много огледала да отразяват неземната ми прелест. Това ме подсети да хвърля в кладата и всичките си сютюени, щото мижавият размер, в който съм ги купувала, няма да ми върши работа. Ще си монтирам сиси, формата „пържени яйца“ ще остане в миналото. Това пък ми припомни, че подведена от Рен, си закупих гащи страстоубийки, с тайната надежда да изваят прелестната ми талия. Обаче, съм взела по-малък номер и посмъртно не успявах да се нацедя в тях.  Виках на помощ НВН, а мръсТникът вместо съдействие ми изпя „ Най- Аресвам, наша Дуда, оти е дИбела…“ И него ше сменя, ще си поръчам некой самурай от Али експрес, ще си пълним Жакузито с таратор (щото МОГА да си го позволя) и ще съм щастлива богата и разведена уомън!
Ей  на т‘ва му се вика късмет, да спечелиш американската лотария, без да си закупил билет!
Положението е - гледайти и завиждайти!
Отювам да си поръчвам фустани от „Мечо Омуртаг“
Вие как сте? Ама какво ли питам, със сигурност не като мен Joy

# 608
  • София
Карамело, аз казАх, че за ваяне не помагат. За кръста, за кръста стават 🤣.

# 609
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
що питаш как сме като знайш?

# 610
ДОБРИИИИ!!!  Heart Heart Eyes Kissing Heart

# 611
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
знам, знам. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

и така Simple Smile Simple Smile

# 612
  • sf
Добро утро! Аз пък наесен ще ходя на народни танци. Много съм спъната обаче, сигурно ще ми се смеят яко 😆

# 613
  • Пловдив
Добрутро!
СнощЕ ич не спах...пак имах смазми, крампи, изтръпване или както му се вика...на крака.
Сега пътуваме по работа малко...

Начи, аз ходя почти май 3г на танци. Но...лошото е, че някои хора не моа ги почна сама. Тряя да видя и тогава фръквам Simple Smile  Другото лошо е, че ги играем все на една и съща музика, а не е ок това, щот мозъка тъй свиква.
Кат се захлади ги подхващам пак редовно.

Уми, ам то прилепче е на късмет Simple Smile  Ние навремето спасихме едно...беше влязло в терасата, ама му имаше нещо, та звъняхме на няква организация и го прибраха. Оказа се рядък вид.

А кафе...? Не съм пила, че се изстреляхме...

# 614
Добро утро.Нищо не сме МУ правили на прилепа.Пуснахме го.
Боли ме капацуна.Май кръвното ми не е наред.Закъснява ми вече 3дни и ми бе и от това да е.

Общи условия

Активация на акаунт