Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 640
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 615
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Детето ме събуди, че иска закуска.
 Закуси плодово мляко от кутия...
Повдига ми се от битовизми, все нещо трябва да се прави, купува, защото все е свършило.
 Правя списъци, но няма как да купя всичко от един магазин. Отделно детето не спира да иска внимание, в момента мъжа ми е освен с работата си, е поел ангажимент да свърши мои неща...
 Искам време, много време, а нямам.

# 616
Ох, бре, хора!!! Умиргам за музикалните ви поздрави... а  оня лилавия кукер как ги прави тез движения... кат бръмбар, на когото му се пишка, ми изглежда Smiley
Винаги съм мечтала да мога да пея - кой каквото няма, това иска; аз съм ви казвала, че от моя вълчи вой жабите преждевременно снасят...

Нещо се поувлякох по йогата, вие сте виновни с тая нова тема, ама едно клипче на Бохо нещо си за ръце много ми хареса, та сега ше правя него. Ма само него, щото не мога да си подбера нещо и за другите чаркове, щот са на инглийски, пък кака ви таквоз не говори и не чете и не вдява. Отиам да си го правя.

# 617
Брутро! Чудесна музика за събуждане Heart Обичам да танцувам, обаче вече не помня нашите хорца.

Сис, вчера като евакуираха Гитио сериозно се бях стреснала, нашия град изглеждаше така
Скрит текст:
То не знам дали има какво да гори там, защото преди 5г всичко наоколо беше опожарено, че и града не пощади, но малко къщи засегна. Но бях на крачка да стягам багажа.

# 618
Скания, много страшно с тези пожари. Дано всичко се размине.
Карамелка, и МУ получи същия имейл. И веднага си хареса 2-3-5 къщи в Несебър, за да оползотвори печалбата.
Ох, танци. Не дърво, ами талпа някаква съм. Преди години на сватбата на приятелка се престраших да играя право хоро. По едно време гледам всички танцуват, аз мятам краци наопаки. Друга приятелка ме гледаше и се кикотеше, та бързо се отказах и си седнах.
Ние се прибрахме вчера от морето и акустирахме при родителите на МУ. Ще им погостуваме 2-3 дни.

# 619
  • sf
Клиентката за 9:30 ми върза тенекия и дори не се обади. Както не съм си лягала въобще, бясна съм. А по-тъпото е, че е жена на познат. Как може такава несериозност.

# 620
Тринкич,нище да се появи.Така го пуснах само,сега би трябвало да се види.То човек да не реши,да черпи,ама начи!
Карамел,къща за гости да купиш! Ама при Тарти! И автобус на Скания да ни вози,като затръгваме.

Вятър ме събуди,направо от леглото ме повдигна.
Добро утро!

# 621
  • Пловдив
Хлад е тая сутрин, да...
Пием кафе в Ст.Загора ние Simple Smile

# 622
Кой е виновен кажете ми, ако някой не може да си направи план, да си вземе отпуск или каквотоискамамкаму.. щото цял вход, пОлвин блок и в частност моята крива тази сутрин особа.. да не можем да се наспим. Кой? Все е имало ремонти... но все са свършвали някогабе 🤬 “Кокошките спряха да снасят”,ве 🤬 Вече пет месеца тормоз. Ще заведа жалба, честно. Тва не е нормално, кой каквото ще да ми казва.

# 623
13,ужас...Викам да сбираме бригадата за твоя съсед! Аз пък дебна кметчето ни,да му дръпна един скандал с това игрище до нас. Не е нормално ВСЯКА вечер да се играе мач до 1.30 нощем. То да играят,ок,ама те крещят,псуват,викат... Ми до 23 ги търпя,не лягаме рано,обаче след това вече ми лазят по нервите. Да гасят тези ламБи в 23 или да заключват скапаното игрище и да се приключва по-навреме. Да не говорим за топките в двора по 5 пъти на ден,дето трябва да им давам. Онзи ден я вкараха пак при нас и един крещи дали имало куче тука,а друг се извика А ОРА ИМА ЛИ? LaughingAngry Като се показах ми се примоли да им я върна,ама аз не съм Стоичков,някой да дойде да си я вземе,рекох. Та тъй,ще се разправяме с тях.
Градината е буренясала яко,ама онзи ден казах на ММ да ми запали косачката,нямало бензин. Ся се оказа,че имало бензин,ама... Днес в жегата ще кося.

# 624
13, как добре те разбирам. Единият от ремонтите на моя любим съсед продължи година и половина. Основно работеше в събота и неделя. И вечер след 19 часа. Случвало се е да работи и посред нощ. През летните месеци киснеха почти денонощно отвън на двора, та не стига чукането и къртенето, ами и по цял ден слушах жена му под прозореца си. Накрая се скарахме и жена му не ми говори вече три години.

# 625
  • Пловдив
Имаме си още една олимпийска шампионка! Стойка е победила в бокса! Браво!

# 626
  • София
Ени, това е гадно, както и на 13, оплачете се момичета.
Скания, много е страшно с тези пожари. Аз си спомням един около Атина.

# 627
В селското шато шумът е много неприятен, то не са косене, ряане, блъскане, седянки до сутринта, кучета и за капак, единия комшия сложи помпа на 20 метра от спалнята, чийто двигател е с размер на малка къща и го пуска нощно време заради евтиния ток. И цяла нощ снове да полива, да пълни трактора, да пуска и спира. Единствения начин да се спи е да затворя всичко и да спя на климатик. Във Варна съм в гъсто населен квартал и ми е по-тихо. Държах на последен етаж, че преди това неамах за лятото квартира и там имаше едни ентусиасти на горния етаж, от които още имам кошмари. Бяха си преустроили апартамента и над спалнята си бяха направили трапезарията. И самото преустройство хванах единия път, два месеца всяка сутрин в 8 се започваше, спираха следобед и после пак с нови сили до сред нощ.

Много, ама много съм зла когато ми се спи в нормален час и не ме оставят.
13, поговори с него, поне да започва малко по-късно!
Ени, ти направо го събуди някоя сутрин в 1 да си довлече задника и да види за какво иде реч.

# 628
Скан,добра идея! 🤣 Абе той им прави забележки,праща на беседката Обществен ред,да ги гони,обаче те са си дебилни.
Оназе нощ мислех да снимам клип,да ги пусна по социалните мрежи.

# 629
Ени,ти нали имаше и голямо куче,що не го пращаш да им носи топката?

Общи условия

Активация на акаунт