Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 635
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Просто трябва да се заключва след 10 и толкова.
Ние напазарувахме за седмица. Не ми се ходи всеки ден до града.

# 631
Е,то колко ограда ще има,щом топката е все в двора и.И са го заключат,май няма да им е проблем да скокнат.
Малии,колко ме мързи.

# 632
Крот,имаме алабай. 😁 И не обича топки. 🤣 Иначе оградата е висока,нагоре слагаха допълнително мрежи,обаче те ритат като шантави и излиза. А и има на няколко места дупки,за да не обикалят и да си излизат през тях да си гонят топката,та за това мисля,че най-удачно е да им гасят осветлението. На тъмно няма да могат да ритат. Те и от съседни градове идват тук,защото е безплатно,а там се плаща на час.

# 633
  • София
Кроте, като загасят и осветлението, няма да ритат. По-скоро ще им стане навик да се разотиват. Поне да се опита.

# 634
  • France
Хелоу на всички.
Някакъв кошмар е с тези пожари. А тук е 20° и вали Tired Face Направо ръэдясахме това лято.

# 635
Алабая е идеално решение за дневното връщане на топката. Smiley
Имаше един съсед на времето,ей там да ни хвръкне топката,връщане нямаше.Много внимавахме.Smiley Иначе се сформираше цяло партизанско движение,през пет чужди двора за да си я вземем.И пак не ставаше.Два три пъти и спряхме да играем там.Голяма гад беше.Smiley

# 636
  • София
Той не обичал топки, но те това не го знаят. Ена да приготви едно шило 😉.

# 637
  • София
Здравейте, общество!

Хубави поздрави сте пускали. Докато ги гледах ми изскочи това и много ме изкефи.

С пожарите наистина е кошмар. От няколко дни като излезем на балкона усещаме миризмата на дим от околни населени места. Снощи затварях прозорците, защото влизаше миризма и вътре.
Дано скоро приключат и да няма опожарени домове и пострадали хора!

# 638
Пропуснах шанса да халосам МУ с нещо тежко и да го заровя на плажа, тъкмо да елиминирам нуждата от черни чували.
Предварително се бяхме разбрали като дойдем у родителите му да изперем килимите. Процедираме така всяка година, да не се занимават те с това поне, че им дотежава вече. От сутринта се е размрънкал, че не му се занимава. Накрая му се скарах и свършихме тази задача. После измих прозорците в едната стая, изпрах пердетата, завъртях се малко в кухнята. Той през цялото това време само пухти и сумти колко му е скучно и няма какво да прави. Предложих да пали колата и да отидем да се разходим малко по балкана, удостои ме със супер отегчен поглед. Сега спи, а аз се чудя каква задача да си намеря.
Снощи имахме уговорка да се видим с приятели и със сестрата на МУ, да почерпи той за рождения си ден. Всички знаеха от преди две седмици, последно вчера сутринта доуточнихме час и място, накрая сестра му не се появи. Обади се преди около 2 часа да каже, че се видяла с приятелка и не могла да дойде. Хем си я знам каква е, хем се дразня. Неуважително ми е подобно поведение, като не можеш и не искаш, кажи от самото началото.

Операцията на моя приятел мина. После ще редактирам.

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 20:25 от Birdflower

# 639
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
дългичко е, но докато го четох все за Карамела си мислех. Simple Smile
https://bg-mam.ma/p/1357027/43274504

# 640
дългичко е, но докато го четох все за Карамела си мислех. Simple Smile
https://bg-mam.ma/p/1357027/43274504
Не само аз съм направила асоциация с Карамела.

Днес с хиляди гонитби на автобуси се изсипахме с малката да поприготвим багаж за морето в апартамента.

Единственото което направих е да приготвя банските и кърпите за плажа и да се ядосвам, че съм без возило и не можем да отидем до Джъмбо за малко плажни глезотии. Денят свърши и никаква не я свърших. Добре, че поне са се обадили от сервиза, в понеделник след работа ще мога да прибера колата.

# 641
Асансьора ни е умрял,ся няма и  нет.Чудно.

Да ви кажа,Скания е голям сладур! 🙂

# 642
Мда, отидохме на кафе и откарахме неусетно 6 часа, благодаря за приятната компания Hug
Скрит текст:

# 643
Представи си,ако бяхме тръгнали на по бира,щяхме да осъмнем някъде.
Ау,чудна е гледката.

# 644
  • София
Браво на вас! Благородно ви завидях! Blush

Общи условия

Активация на акаунт