Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 621
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 645
Кроталчик, със Скания ли се видяхте? Искаме  фото разказ от срещата. Повредата на асансьора е гадна, как ме мързи, съчувствам, но липсата на нет ме хвърля в ужас.
Добре и аз го четох разказчето някъде в нета преди дни. Много хард е майчицата и последователна в действията си. Аз съм душица Stuck Out Tongue Winking Eye

# 646
Това по скоро е Уишата.🤣Лагер ли,ооо не,математика.
Карамел,да с нея.Ама на от бърборене не се сетихме да се снимаме.Нищо де и утре е ден.

# 647
Кроте, ти мен питаше за организиране на среща вчера, така сме пръснати из България, че май само "регионално" ще се виждаме за по питие. Обаче сме сите калпазанки и никоя от нас не се сеща фотки да прави.

# 648
Ахам, оказахме се комшийки, по пантофи ще ходим да си пием ракията Grinning

# 649
  • София
На 24-ти съм във Варна аз,ако има желание може да се видим,с който иска

# 650
Кло,първо се избира що годе централна точка,казват си всички дали са съгласни и се търси място да изтърпи група шашави жени.
Не е сложно.

Мид,аз съм тук.Само даваш знак.ПриАтелките вярвам няма да с теб!😀

# 651
  • France
Малко завиждам за срещата. Ако знаете от кога не съм имала социален живот.

# 652
Фил, ние набързо се организирахме и идването на Яна по родните места ни изстреля. Само кажи, че се прибираш с двата бонбона и ще го нагласим.

# 653
Фил,отбивай го тоя Фъстък и излизай.Все ще се намери някой с който да побърбориш.
Аз с една съседка много готино си изкарвах,и с бабите на площадката.Много съм социална аз.😀

# 654
  • Пловдив
Браво за срещата!
Скания, от де е тая снимка? От кафето ли

# 655
  • France
Ще го отбивам. Пробвахме разни мурафети от форума и за сега няма резултат. Но действаме в тази посока.
Ужасно е с тези пожари. А тук ръждясахме

# 656
Имам 78 изтеглени филма,от тях тръгват 2.Какво съм правила,няма отговор,ама .поне единия ми е много любим.😀
Фил,успех! Не мога да дам акъл,не съм имала такъв проблем.Щях една хитринка да ти кажа,ама и като шише не иска,съм пас.

# 657
Фил, за отбиването пробвай с хомеопатия. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 658
  • София
Фил, за отбиването пробвай с хомеопатия. Stuck Out Tongue Winking Eye
🤣.викаш капка кърма във водата и да тръска 10 000 пъти шишето.

# 659
  • Германия
ТУП, паднах от балкона, да знаете че ако не ме изритате веднага ще се настаня във вашата уютна тема и от време на време ще се оплаквам, ще обсъждам, а може и подкрепа да потърся ако някой има сила да ме крепи с моите 100 килограма Sweat Smile

И отлакване номер едно - тука интернета е кошмарен, понякога имам чувството че го носят с кофи от съседното село. Изплитам по 2 реда от пуловера докато ми зареди 1 страница, а при моята обиколка 2 реда са си бая време

Общи условия

Активация на акаунт