Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 121
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 765
  • Пловдив
Уф, мързиме...гледахме филче с тийна, изгладих за седмицата, прибрах др.дрехи, парцал, лек пазар. Ся кафе...тряя се къпя. Не ща. Довечера сме у комшиите да опитаме тирамисуто с виски Stuck Out Tongue Winking Eye   ъъъъ, дали е ок комбинацията, не че нещо.
И пак да кажа, ако някой не ме е прочел - не ми се работи!
И искам на балкан.
Иииии др.работи искам, ма айде... Joy

# 766
  • София
Ени, добре звучи. Аз само без сирене съм яла, но обичам сладко и солено. Ще пробвам.

# 767
  • France
Леле, какъв сън му ударих. Заспали сме кърмейки се и се събудих чак, когато Дреб почна да се катери по мен за ново папу.

# 768
Рен, ще ти допадне със сирене.
Карамелкова, нали те видОхме каква си притка. Много си далеч от грух.
Уинд, скорошно оздравяване!

Аз обикалях по доктори заради телка, нищо му няма на малчо, пу пу.

# 769
Фил, имаше нужда. Туй дЯти ти взе живеца.

# 770
Да нацелуваш малчо!

Поръчах си инстант пот, тва щото много обичам да готвя. Но пък обичам всякакви джаджи в кухнята, а скоро имам празник, на който никой няма да ме уважи, та поне сама себе си да зарадвам с нещо.

# 771
Скания, много добре си направила. Тия уреди ги благославям всеки ден. Моето дете общо взето само манджи яде, а сега в жегата котлони, фурни, не е много кеф. Това го затваряш и забравяш.
Ще го нацелувам малката гад Kissing Heart

# 772
  • София
И аз реших за еър файъра. След като до сега пържих карфиол, кифтаци, дробчета и кавърма. Искам и салата, но сили нямам.

# 773
И аз искам на планина,но искам външен басейн,ол инклузив,че не ми се плаща по кръчми,СПА и ако може по-евтинко да мина...ха,ха.
Пак е пек,а аз тепърва трябва да пазарувам и да готвя.Имам 4бр.от онова с Т в хладилника, но не ми се подхващат и май така ще си изгният там. Гледам хвалят някакво пуешко филе от Лидл,та ще скокна до там и това ще за вечеря и розенце с много лед Wink

# 774
  • sf
Аз от тиквички правя едно мазило. Сварявам тиквичките, намачквам, изцеждам някак течността и слагам майонеза, чесън, копър, сирене, може и маслини, царевица, кой както обича. Става гъстичко и се маже на филии. 😆

# 775
  • София
По-евтинко на село. Така се потя като градинарствам, че сауна и фитнес ряпа да ядат. Само рЪнЪта някой да я доставя

# 776
Донси, пробвай мазаницата, като ,вместо варена тиквичка, сложиш запечена на кръгчета със зехтин.

# 777
  • София
Момичета, ако направя смес за пържени филии, но запека филиите във фурна на хартия вместо да ги пържа, мислите ли, че ще става за ядене?

# 778
  • Пловдив
Панде, каква смес? Аз бъркам само яйца и лъжица вода.
Но ще стане, мисля.

# 779
Вместо вода, аз слагам прясно мляко. Ако ги метнеш на хартия за печене би трябвало да стане във фурната.

Общи условия

Активация на акаунт