Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 130
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 780
А няма ли да станат сухи? Пандич, ако пробваш, сподели после.
Аз слагам яйца и кисело мляко.

# 781
  • София
Мисти, към яйцата  добавям малко прясно мляко, понякога ванилия или канела за аромат. Но не искам да са пържени.

Сиросче, точно това, че може да станат сухи ме притеснява.

# 782
Почивен ден било, а вие не се спирате! Готвите, чистите, перете и пишете даже. Не мож ви стигна, от десет минути бягам след постовете ви Simple Smile
Уинд, неприятно е в болница. Съчувствам.
Кроте, на теб също. Дано намериш лек за ръката. Мислила ли си за водолечение?

Нещичко от мен по повод макароните на фурна. След като ги сварите, измийте ги със студена вода, преди да ги сложите в тавата.

Ще гриловам патладжани. Купих чери доматчета, бг производство. Представям си някаква салата, че ще сглобя. Плюс маслини и лук. Колко странно звучи и пропускам ли нещо?

# 783
  • sf
Аз така правя филии на тефлоновата плоча. Във фурна не съм, ама докато не се пробва, няма как да се разбере.
Проспах следобяда, почвам мусаката. 😆

# 784
точно това, че може да станат сухи ме притеснява.
Панди, не стават сухи. Аз ги правя на Нахалницата точно във фурната върху хартия за печене. Разбивам яйцата с малко мляко, потапям филийките, оставям ги няколко минути да се напоят, после редя в тавичката и на всяка филийка слагам парченца масло. После пека до златисто. Понякога слагам и кашкавал отгоре. Стават мекички и пуФкави, та да се пукна от яд, че не мога да ги ям.

# 785
  • Пловдив
Елифче, ще стане супер салата Simple Smile Аз правя на шайби, ама с норм.домати и гриловани  от ония забранените, плюс патладжан, дресинг и отгоре натрошено сирене.

# 786
Елифко, защо да се мият макароните?
Иначе салатата звучи екстра, но бих махнала лука и сложила чесън и копър, а също и сирене.

# 787
Ще гриловам патладжани. Купих чери доматчета, бг производство. Представям си някаква салата, че ще сглобя. Плюс маслини и лук. Колко странно звучи и пропускам ли нещо?
Мням. Печена червена чушчица ще ѝ дойде добре. И повечко сирене. За мен, козе, моля.

# 788
  • France
Влетявам на бързо да попитам нещичко. Да знаете чист и спокоен хотел на планината. Банско, Боровец... нещо такова.

# 789
Ре, пот с капак и за еър фрайър си поръчах, че нямам място за два уреда.

Нас не ни мислете

# 790
Скан,пак ли с Кро се закротихте? 🥰
Оф ММ нещо откачи и ме ядоса. Където съм и неразположена,на рев ме избива. Лежа си цял ден,че ме боли корема.

# 791
Ха познайте какво правих досега. Пържих т....чки. Бащата на МУ се оплакал, че много му се ядат, но жена му отказвала да пържи в жегите. И МУ жертвоготовно предложил Бърд да изпържи. При това заявил, че ще са тиквички по гръцки. Аз никога не съм правила тиквички по гръцки, още се чудя откъде го измисли това. После реши да помага. Моткаше се из кухнята да ги бели и реже на пръчици, после ги бухна във вода с лед. Накрая го изгоних, че ми писна да се пречка. Забърках млечен сос с чесън и копър. Всички са доволни.

# 792
  • Euskal Herria
Вчера ми вдигаха и слагаха, днес е мой ред да съм дежурна по кухня. Simple Smile

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 21:25 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 793
Леле Яна,кажи ми къде живееш и идвам 🐷

# 794
Как къде, на другия край на континента. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сис, как е Бебка?

Общи условия

Активация на акаунт