Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 139
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 795
Ся ше ме гризе съвестта, че ви изпозаразих тука...
Ай наливам си розе, белким и с тва да ви заразя.
Имам две чанти домати от село... ммммм истински домат и сиренце и розе... ох...Animal Pig

# 796
  • France
Уау, Яна, страхотна е. Бързо рецепта! Hands PrayAnimal Pig

# 797
Аууууу Янче! Нямала вид, молА ти се! Иде ми да заръфам телефона, ако и да не съм по сладкото.
И аз на розе. С тиквички,  но направени на руло.
Мързелче, зехтинче,  риганче на доматките Wine Glass

# 798
Добре е,Кло! След високата температура се обрина навсякъде и ми изкара акъла,но вече е добре. Само дето напоследък спи много и яде малко,та се вайкам непрекъснато. Въздържам се ,обаче да ви надувам главите,че аз съм си драма куин и си го знам 😂

# 799
Сирос, мразИм зелении и плевели в рЪнЪтЪ. Никъф магданоз, никъф копър, никви пресни зелени гадости. Само олио и сол... Виж, за сушените търпя преговори, ама те пък не вървят през лятото...

# 800
Ще правя компания на Мързелчето. С домати, де. Не с розе. Да, да, зная, за бой съм Simple Smile
Дописвам - обичам много зелении в салатата и ръся щедро. Ригана - не ли сушен? Аз пресен не съм вкусвала, нито лете, нито зиме.

# 801
Ай, каква си капризация. Аз ги харесвам и с черен пипер само. Не е зелено Joy

Сисун, радвам се, че бебка е добре!

Ред. Елиф, сушен.

# 802

Скания все още е жива и здрава.🤣

# 803
  • France
Вие двечките голям купон заформихте.
Аз преядох. Докато се разправя с поколението и се натъпках зверски без даже да разбера какво ям.

# 804
Добре е,Кло! След високата температура се обрина навсякъде и ми изкара акъла,но вече е добре. Само дето напоследък спи много и яде малко,та се вайкам непрекъснато. Въздържам се ,обаче да ви надувам главите,че аз съм си драма куин и си го знам 😂
Заради същите неща съм се тръшкала за моите гадини, но и за двамата педиатърката им казваше да не се шашкам, че това било нормална реакция на организма към интоксикацията от вируса. На нея и имам пълно доверие - изключителен професионалист е. Най-вероятно това е причината и при Беболина.

# 805
  • Mediterraneo
Сиси, изтървала съм, че детенцето ти е болно. След висока Т и избил обрив на моята едно време й поставиха диагноза Шеста шарка, рядко се диагностицира това, масово се спряга като алергия към температуропонижаващи лекарства. Както  и да е, яденето не го мисли толкова,ще се съвземе, организмът си почива след боледуването.

# 806
Сис, организмът има нужда от спокойствие и възстановяване, там хвърля всички сили. Липсата на апетит просто показва, че сега силите са насочени другаде, а храносмилането дърпа много ресурс и не е от първостепенно значение в момента.

Ще се взимаме с Кротето, то се видяло!

# 807
Фил,още можем,ама на ще си ходи,иначе както живеем на пижама разстояние,щеше да има среднощни хроники.🤣

# 808
  • France
Ходете, сега ви се е паднало. Не обръщайте внимание на разни завистливи майчунгели Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
И Вируславчо се изрина от температурата. Радвам се, че и това мина.

# 809
  • Пловдив
Ейййй, ма мноу убаво в тая Варна бе Simple Smile  Днес на по бира, а? Супер!

Не видЕх Яна кво е майсторила, ама ще е било уау!

Аз пих ягодов бейлис...не върви с тирамису, ам карай..квот ти сервират не се отказва Joy 
...искам да е петък вечер.
Синчето е нейде на разходка, а ми се заляга.

Общи условия

Активация на акаунт