Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 174
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 810
Ходете, сега ви се е паднало. Не обръщайте внимание на разни завистливи майчунгели Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
И Вируславчо се изрина от температурата. Радвам се, че и това мина.
Ами това си е жива розеола,шеста болест,вид шарка с висока температура и ситен обрив.Лекарите набеждават температурата за него.Вирусно е и боледуват малки деца до 5-6годинки мисля.
МУ се прибра от работа и от вратата се сдъвкахме.Айшмусеневиди и мъжете.Пия си винцето и си го прехвърлям от единия крачол в другия Simple Smile

# 811
  • France
Не е розеола, друг ù е обривът.
Пробвай с ягодово дайкири

# 812
Ммм, доматки с босилек и сиренце. Нямате милост!
Янче, недей да скромничиш Simple Smile Прекрасна торта.

# 813
Елиф, мойто риган е в саксийка на терасата, барабар с мащерка, сминдух, босилек и мента. А на село имаме розмарин и маточина. Вървят страшно на всякакви готвени неща, направо невероятно ухае кухнята...
Тая пролет си взехме 20 пиленца, хем за яйчица, хем за компания на баба. Към половината се оказаха петли. И сега заминават по ред на проявявана агресия Yum Та домашен петел със зеленчуци в голяяяям гювеч, със китка от гореизброените подправки  - просто е нещо уникално.

Сиросче, бая съм капризна, да. Сума ти неща не ям. Тва зелен фасул - гняс, тва кисело мляко - бляк... а ти тоя черен пипер, дето го спомена, на домати ли го слагаш? На салата от домати? За пръв път чувам...

Сиси, и от мен пожелание за бързо оправяне и да, прави са останалите - нека да спи, така оздравява, а апетитът ще дойде с времето, не се тревожи, че сега го няма. То ние, големите, като сме болни, не ядем, та децата ли...

Напомнете ми утре да си купя пестоо...
Ай наспортх

# 814
Мързелова, при толкова билки и да не ядеш.
За доматите да, сол и черен пипер и ако не те плаши дребно нарязан кромид Grinning Комбинацията е чудна.
И аз сума неща не ядях,  сега и зелен фасул ям и сланина ям, и карантия ям, всичко ям Animal Pig

# 815
Ммм, салата от бланширан зелен фасул с кромид лук, домати, сирене, маслини, балсамов оцет и зехтин. Мням. Или съвсем еретичното бланширан зелен фасул със синьо сирене, балсамов оцет и зехтин. Мням.

# 816
А Уиш, това второто звучи чудно. Ще се пробва.
Моят зелен фасул е прост - сварен на пара, зехтин, лимон, чесън, копър и малко майонеза.

# 817
Начи само като ви чета зелените фасули, и сякаш миризмата им ме удря в носа...
А билките ям, ама готвени. Сурови - нье!!!
А сланинката с доматки е чудна. И с праз е чудна. И пържена е чудна... абе сякак...

# 818
  • София
Уиш, върти ми се в главата, че сме в един район с теб. Ако нямаш против, би ли споделила коя е педиатърката? И на лични може. Нямам намерение да сменям нашата, но понякога търся второ и трето мнение.

Другото го забравих. Отново.

# 819
Панди, д-р Елена Рангачева от 2-ро ДКЦ. Точно на гърба на Столична библиотека е. Малко е старичка - 72, случва се да се прехласне по разни фармацефтични посредници, но е отличен диагностик. За малки деца много я бива.

# 820
Клони към понеделник, ама да се впиша...

Хепи съм за медала на ансамбъла - слабост ми е худ.гимнастика.
Изненадах се, че Аверина не взе медал, но пък златото отиде заслужено при Ашрам. От много години ми е слабост, та и това ми достави удоволствие.

Добре дошла на Якатата Баба!  Много е готино тука, нали?

Донси, моля те да ме вземеш с тебе на следващото джъмбоходене. Ще те гледам внимателно и ще се опитам да запомня как го правиш номера с 15-те минути. Под час не съм сваляла ... Frowning

Нямам идея как успявате толкова време да посветите на готвенето. Признавам ви волята! Готвя в събота или неделя за цяла седмица, ама за половинът. Аз поминувам на салати. Щото не се включва печка за правенето им Smiley

Пожелавам ви нова седмица - нов късмет!

# 821
Здравейте, момиченца. Чета ви сравнително редовно, но имам този проблем от няколко месеца насам, че просто времето ми минава изключително бързо през деня и не се оправям в 24 ч. Ебахти!  Бях отпуска, ма свърши - от утре пак на бустаня. В момента съм позиционирана от източната страна на държавата и е толкова претъпкано от хора, а познати само ми повтарят как от другия месец пак ни затварят... Оплаквам се, че това ме натоварва ааадски! Имам приятелка с положителен тест от петък, неин ваксиниран с 2 дози приятел докарал вируса в компанията... Начи, ай сиктир, честно!
Честох за болни деца - да се оправят моменталически. Панде, малката Панда ли страдаше от стомах - и аз цял живот страдам. Диета, диета, но не мога все на диета да карам... Та, хапвам си, не се лишавам. Grinning Бързо да й минава!

Хайде, бягам да лягам, като ми дойде ред, пак ще се включа. Бъдете здрави и се пазете!

# 822
Минавам само да ви кажа :
Гутен сабахлен, бамбини! В понеделник! И да пожелая лек ви ден с усмивки озарен! ❤️❤️❤️🍀🍀🍀
Днес ша е жега-сянка, водица и приятни емоции!
Дечицата да оздравяват!

# 823
  • sf
Минавам само да кажа, че отивам на работа,.бляяяяк. И приятен ден на вас!

# 824
Ще ми бъде приятен денят, защото ми е предпоследен преди отпуската. Айде, до после.

Общи условия

Активация на акаунт