Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 176
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Добро утро.
Толкова пък да не ми се става значи.Дв седмици до отпуск имам аз,бляк
На мм баба му си е счупила горе в крака костица преди ябълката,на 94 е.Операция ли,какво ли,чудо е.

# 826
Добро утро! Хайде на кафето

Мързелче, ти почти описа мечтата ми. А заради пилетата-петли, ще започна седмицата с усмивка Simple Smile))
Елиф, мойто риган е в саксийка на терасата, барабар с мащерка, сминдух, босилек и мента. А на село имаме розмарин и маточина. Вървят страшно на всякакви готвени неща, направо невероятно ухае кухнята...
Тая пролет си взехме 20 пиленца, хем за яйчица, хем за компания на баба. Към половината се оказаха петли. И сега заминават по ред на проявявана агресия Yum Та домашен петел със зеленчуци в голяяяям гювеч, със китка от гореизброените подправки  - просто е нещо уникално.
Лека да е седмицата!

# 827
Добро утро. Току-що се излюпих, нали съм втора смяна само вече и попаднах на репортаж по Нова за златните ни момичета. Ами просълзих се...

# 828
  • Пловдив
Добро утро!
В офисЪт съм от има-няма 25мин...сърбам кафето и тряя се почва, че аман Head Band

Мързелче, де намери семан/разсад за тия билки? Искам и аз сандъче на тераската Simple Smile

Браво и за гимнастичките, пропуснах да ги отбележа тук, да Simple Smile

# 829
Мистик, каква е тая твоя работа, от 7,30 да си на пангаря??
А разсади си откраднах от баба ми и другите баби на село, те тези подправки си растат на двор по принцип, многогодишни са. Само босилекът е едногодишно и всяка година се правят разсадчета.

# 830
Такъв шок преживях снощи, още ме държи. Сина ми са го ограбили в градския транспорт във Варна, взе ли са му парите са все всички документи.  Докато се разправяме как да действа, някакъв човек му се обадил, че е намерил портфейла  и поне му го върна, но е изключително странно от къде му има номера. Казал му е, че познава правилните хора и така му се е обадил. Олекна с триста лева, но поне няма да вади всички документи. Голяма сган са тези обирджий, направо съм бясна, детето си събира пари да иде на море, а тия мърши ще останат безнаказани.

# 831
Добро утро!
Събуди ме един младеж от Спиди,единствената ми утеха,че дойде толкова рано е това,че нямаме все още асансьор.🙄
Малко ми се разминава поръчанаия суитшър с този на снимките,ама...
Добро утро и хубава седмица!

# 832
Мид, много неприятна ситуация. Лекарите виждат ли полезен ход?

Тегав дне се очертава.

# 833
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Такъв шок преживях снощи, още ме държи. Сина ми са го ограбили в градския транспорт във Варна, взе ли са му парите са все всички документи.  Докато се разправяме как да действа, някакъв човек му се обадил, че е намерил портфейла  и поне му го върна, но е изключително странно от къде му има номера. Казал му е, че познава правилните хора и така му се е обадил. Олекна с триста лева, но поне няма да вади всички документи. Голяма сган са тези обирджий, направо съм бясна, детето си събира пари да иде на море, а тия мърши ще останат безнаказани.
Ужас!
Господа полицаите няма ли да раследват какъв е този човек, който му се обадил, и кого той познава?
Много гадна история, като цяло гледам да не нося големи суми в брой, но и не ползвам градски транспорт. Не че познат не го ограбиха в заведение...

# 834
Оги, ужасно Sad Очевидно и тоя, който се е обадил е бил в играта. Дано поне момчето ти не е много стреснато.

# 835
Оги,да не би във фейса да има телефонен номер и от там да са го видяли.Пък после да се е направил на интересен тоя.
Много неприятно.Вършеят яко,особено на дългите линии.Тяхната.  мммм!

# 836
Доста е шокиран, нищо че е на 20, още не се е сблъсквал с "живота" .  Не съм предполагала, че ще носи такива суми в него пък и всички документи и шофьорска книжка също, ама ще му е обеца на ухото. Няма телефон във фейса, наистина е мистерия.
Пожелавам ви спорна и слънчева седмица, че аз как влетях и забравих да ви поздравя.

# 837
Добро утро, момичета. Надявам се да сте добре.
Спокойна седмица на всички!

# 838
Оги, много неприятно, ние си ги знаем тези линии и проблемите по тях и пак се случва да изгорим. Не е много трудно да намериш нечий номер ако имаш имената.

Чакам ВиК за смяна на пломба, нямам час, а имам много работа и седя и скърцам със зъби.

# 839
  • София
Оги, много кофти. Не мисля, че човекът има нещо общо. Във вайбър, уотс ъп и подобни лесно се намира номер.

Общи условия

Активация на акаунт