Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 332
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 840
Оги, много кофти. Не мисля, че човекът има нещо общо. Във вайбър, уотс ъп и подобни лесно се намира номер.
Ре, как става това?!
Във вайбър виждам само хора, на които им знам номера.

# 841
Ето един пример, не съм ровила за други оператори, но и в Гърция така си ги издирвам.

# 842
  • София
Елиф, има опция за търсене. Съмнявам се, ако е замесен да се занимава да му го връща. Щеше да го изхвърли.

# 843
Оги, много гадна история. Има нещо смущаващо около този човек. Нещо не е както трябва. Не ми е логично поведението му. С действията и думите си насочва вниманието към себе си. По-безопасно за него би било да подхвърли портфейла на сина ти. Като откраднаха раницата с лаптопа и портфейла на сина ми от едно кафене, после я бяха подхвърлили заедно с документите в нея и от полицията му се бяха обадили да отиде да си я вземе. Но да се яви лично човек и да говори, че познавал незнамсикойси... странно, много нелогично...Не зная как да ти помогна, а ми се иска да имаше начин.

# 844
Оги, много неприятно. Наистина има нещо смущаващо около този човек, странна е реакцията му.
Съни, как си? Всичко при теб наред ли е? Отбивай се по-често при нас!

Ние пътуваме към къщи. Чака ме после ОИ и един куп задачи. МУ е в отпуска до края на седмицата, аз имам много работа, та отсега усещам, че обстановката ще се изнерви сериозно.

# 845
  • Пловдив
Бърд, викаш почивката ще ми излезе през носа Smiley  не е хубаво, но е често срещано...

Оги, дано няма задни мисли и случката се уталожи...

И аз незнам как така ще издириш номер само по имената, ама явно вече всичко може Simple Smile

Мързелче, аз идвам рано, ама офиц.почвам в 8 Wink Семейният транспорт ме стоварва тогава и тъй...чета ви, кафе пия и т.н...

Колежката дет работи с парите /ама как звучи само, а...? Satisfied / не дойде и днес...в четвъртък. Та ще ми е зор още някой ден.

# 846
Благодаря ви за съпричастността, явно може лесно да се издирят контакти, знам ли? Важното е, че се уталожиха нещата и няма да вади документи, както и че не са злоупотребили с дебитната карта. Здраве да е. То ни е тръгнало на преразход. Развали се абсорбатора и миялната, а печката скоро ще сготви последния си шедьовър!
Ама просто мисля да абдикирам от кухнята известно време.

# 847
Оги, дано това, което ще напиша да е параноя, а не реална вероятност, но...контакти само по имената не се намират лесно. Случилото се ми прилича по-скоро на опит се доберат до възможност за някаква схема за измама. Дано греша.

# 848
И сменете дебитната карта, спокойно може да се пазарува с нея след като имат данните ѝ.

# 849
Мисте, нещо такова Simple Smile Но си права, често срещано е.
Оги, може би е добре да смените дебитната карта. За всеки случай.

# 850
  • София
Може да са му взели данните, наистина. Сега като се замисля. Може би не е зле да си смени все пак документите.
Кофти много.

# 851
Направо е задължително да сменят картата и другите документи колкото е възможно по-бързо.

# 852
Оги,къде е това дете сега?Във Варна ли е?Трябва ли му нещо,пари да се прибере,нещо?

# 853
Ох, прави сте наистина е рисково. Той си е изтеглил пари от картата, благодаря Кроте. А е ние сме още в Поморие та сме насреща. Сега ще му кажа да звънне на кръстницата му тя е мениджър в неговата банка, да даде съвет или да задвижи процедурата.

# 854
Оги, тези хора са имали достъп до личната му карта и шофьорската му книжка. Вероятността да са взели личните му данни е голяма. Сещаш се накъде бия. Моят съвет е максимално бързо младежът да отиде в полицията и да си смени документите, докато не е станала голяма беля.

Общи условия

Активация на акаунт