Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 352
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 855
Здравейте дружина! Чета ви от много време и сте ми вече близки, може скоро да се престраша да сляза официално от балкона, но сега скачам за малко заради инцидента със сина на ogitsa. Преди години намерих подхвърлена лична карта, занесох я в полицията и намериха собственика, но съвета на полицаите беше да я смени, защото може с нея или с данните от нея да се вземе бърз кредит например или да се закупят стоки на кредит, казаха че често така се връщат документи, точно с цел да не бъдат сменени и да могат спокойно да злоупотребят с данните във времето, иначе при проверка картата излиза невалидна и няма как. Много съжалявам за случилото!
Много сте готини! Да си знаете!

# 856
  • Пловдив
Земетресение ли има, кво? Падат ли падат от балкона Satisfied

# 857
Но за добро, Мисти 🙂
Благодаря, Салилинда, много полезно инфо.

Много сте тихи ... Работите ли, работите Sunglasses

# 858
Стига си се правила на страшна,Мисти! Няма да плашиш скочилите от балкона.

Здрасти, Сали. Точно това, което написа ти за документите, имах предвид и аз.

# 859
Ох, Мисте, стреснах се Simple Smile Не видях поста преди твоя и чак се притесних, че сме се разтресли и се изтърсили някакви неща от балконите около теб Smile
Салилинда, добре дошла, полезно включване.
Аз се метнах на ОИ, върти се първата пералня. Пратих МУ на пазар, аз се чудя какво да правя за вечеря.
Записах си час за фризьор. Не успях да отида преди морето и бретона ми още малко ще стигне до носа.

# 860
  • Euskal Herria
Изчетох ви.
Огица, наистина е най-добре да отидете в полицията и да обясните случилото се. Както са казали и момичетата преди мен. Полицаите би трябвало да ви посъветват какво да предприемете. За банковата карта вече си писала.
Видях, че Съни е писала, ама лаконично. Дано е добре и нещата в работата й да са се уредили. Нали имаше някакви неприятности.
И... другото го забравих Blush.
На всички пожелавам спокойна седмица!

# 861
  • Пловдив
Аз и страшна...? Satisfied  ОбъркАхте ме с Кроталковата Kissing Face
Даже червената пътека съм опнала за добре дошли Simple Smile

# 862
Тук съм 🤣

# 863
Аууу, Кроталова ще я назначим за шеф на комисията по посрещането. И без това е шеф на комитета по изпращането. Simple Smile

# 864
А така.. тя посреща, тя изпраща...

# 865
Я оставете на мира Кротето! Тя е такава душичка! Кроте,не разбирам защо ти се носи такава слава?!
Оплаквам се от прикрити зли персони, които само правят мили очи и се чудят как да ти забият ножа в гърба!
И от истерични лесбийки се оплаквам 🤬

# 866
А,така Сисун,кажи им!🥰 Зли жени!

# 867
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ударили са ни колата на улицата. някаъв с голям черен джип правил маневра да смени посоката и нашата пи@@а въшка не му дала място. Sad
бдителен съсед видял всичко, после цял ден висял на балкона за да ни види и да ни каже.
да звънне в полицията не е намерил за необходимо. Sad

както и да е, една броня и малко кит и боя не са болка за умиране, но си е гадно.

# 868
Кротето е много мила. Мен тя ме посрещна в темата Simple Smile
Оплаквам се от жегата, и че се очертава поне до септември да е така.

# 869
  • София
Я оставете на мира Кротето! Тя е такава душичка! Кроте,не разбирам защо ти се носи такава слава?!
Оплаквам се от прикрити зли персони, които само правят мили очи и се чудят как да ти забият ножа в гърба!
И от истерични лесбийки се оплаквам 🤬
Не подронвай реномето на Кроталчо 😁.

Общи условия

Активация на акаунт