Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 361
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 870
Днес за малко да си изям боя на работа! Размина ми се!
Добри,огледай се за камера наоколо!

# 871
Сисун,кой иска да те набие? Кажи му,че ще се кача в колата със Скания и ще дойда!

# 872
Кроталче, не се обиждай, ама ми се асоциираш с Крокодила Гена - голям, страшен и с шапка, а толкова мил и добър, че даже обича Чебурашка Simple Smile
Името ти страшно, а характера - благ Simple Smile

# 873
Привет,дружина!ПоизпуснАх ви!
Добре дошли на новите попълнения!Смело се включвайте, много е приятно тук!
Кротето си е Су-пер! Hug
Не помня кой-какво,ще прощавате. Heart
За случая на Огица - повръща ми се от такава сган! Rage

И те така..
Направих някакво импровизирано песто с босилек,после ще го хапнем със салата.Тиквички и месо на скарата ще печем,и дай Боже една студена бира!

Няма да се оплаквам,а ще се похваля.Бяхме с беб при нашите за 5 дни и въпреки първоначалното притеснение как ще е,бързо се успокоих и ни беше много добре.Излизах и се виждах с приятелка, също с малко бебе.Направо друг човек се почувствах!

Балонитка ми се губи.. Rolling Eyes

# 874
  • София
Здравейте!

Оги, горкото момче! Гаден сблъсък с реалния живот. Момичетата правилно те съветват!

Добри, и при вас кофти начало на седмицата! Дано не глътне много разход. Каско имате ли?

Добре дошла на дамата от балкона!

Бърди, разсмя ме с това за земетресението. 🤣Благодаря! 🤗

Хайде и аз с аналогия за Кроталчева. Като роза е - мила и добра, но който прекрачи границите, се закача на бодличките.

Лайла, радвам се, че си се отпуснала!

Балонита наистина се губи ...

И Съни май скоро не е писала.

# 875
Геро! SmileySmileySmiley Само дет немам шапка,ааа имам бе,свекървата ми подари едно ровАва с помпон.SmileySmileySmiley

Сгромихте ми целия имидж!

Добри,този мил съсед,номера не е записал? Щото то много черен Жип.

Да ви кажа,стреснах една съседка,май не трябваше да излиза от там дето излизаше.Аз си блеех,ама реакцията и много шашардисана и като забърбори.Rolling Eyes

# 876
  • София
Кроте, ти съседка, а аз МН, редовно. Така подскача, а аз се правя на обидена 🤣. Викам, толкова ли съм страшна бе 🤣, а той, а не, даже повече.

# 877
  • София
Забравих да се оплача. Малкото Панде нещо го е нахапало жестоко. Мажа с Фенистил, но със  слаб ефект. Приличат на пъпки от комар, но са "разляти" настрани, големи и безформени. Доста месести и твърди. Сърбят я. Концентрирани са в участък около 30 см диаметър. Тези от комар обикновено минават до час, а това чудо цяло денонощие продължава.

# 878
Знам аз, че е приятно, затова ви чета Simple Smile но досега съм писала само в проблемното забременяване и все си викам, че не е редно от там направо към оплакванията да се метна, не че нямам такива Laughing То и точно да се оплаквам, не обичам де, все се опитвам от положителната страна да гледам на проблемите. Ако ще слизам официално, няма да е зле и да се представя с две думи... От рачешката група съм, скоро навърших 42, съжителствам с двама недовършени, единият дето ми е на сърце е на 4 години, другия на 56, с две котки и куче. От 4 нататък да се брои за оплакване Simple Smile

# 879
  • София
Добре дошла, ама от котките, защо се оплакваш?

# 880
Е,ти кво искаш от вратата да почне с мъжа и като ни е чела,да се запритесни,че ще идем да копнем. Smiley
Какво е МН ? Ша почина с тези съкращения,честно!

Сали,добре дошла! Сали,щото цялото не мога дори да го зачета.
Както ти стана ясно,аз от комитета.Smiley

# 881
  • София
Е,ти кво искаш от вратата да почне с мъжа и като ни е чела,да се запритесни,че ще идем да копнем. Smiley
Какво е МН ? Ша почина с тези съкращения,честно!

Сали,добре дошла! Сали,щото цялото не мога дори да го зачета.
Както ти стана ясно,аз от комитета.Smiley
Кротева, вземи се в ръце. Не следиш. И аз питах и ми беше обяснено (записано е в аналите) МН=моят недовършен, МУ=моят Убавец, ММ=моят мъж, а понякога моят муньо, зависи от нивата на хормоните на двете засегнати страни.

# 882
Сали, добре дошла! И еххххааа, две Кот и куч Heart Eyes
Добре, тамън да питам за теб и ти се разписа с кофти случка. Не се ядосвай. На мен велосипедист ми беше изритал огледалото, та купувах ново. Пълно е с говеда. Хайде, случва се, но постъпи коректно.
Оги, много неприятно.
У Лейля ми звучи вкусно. Лейля, да ти се натреса без покана, м?

# 883
Пак ви изпуснах, ама догоних.

Кро и Сканиа, завистлива завиС ме гризЕ. Искам и аз с вас.
Кро-то е човек и пОлвина, тъй че долу лапите 👌
Сиси, днес и аз на работа щях да си изпрося бой, ама айде при мен нормално събитие. И пак имаше- ти знаеш ли кой съм 😂😂😂 Другата пък- искала намаление на зърнената закуска, която сме обявили по брошура. С все претенции ми се репчи на касата, но хич не си направила труда да прочете, че:
1- намалението е с Лидл плюс
2- че за да се активира това ми ти намаление трябва да си активира купона.
Иначе с безупречен маникюр и високо инетелктуален вид и език ми размахва брошурата, сканира приложението, но така и не си направила труда да разбере точно какво, как и защо. И когато и казах, че след като има претенции за намалението, ще трябва да си направи труда да разбере пък как ще го получи- ми се каза, да не и държа тон и, че тя не била длъжна да чете всичко из тези брошури. Тогава, казвам и аз,  няма да имате претенции и стана еднаааа.. мътна, която изобщо не се припокрива с интелектуалния и вид и език 🙄
Панде, от комарите моите и двамата правят такива пъпки, същите. Промениха се и комари и всич-ко.
На новодошлите привет!
Аз смятам да ударя една боя на двата косъма.. уж.

# 884
Сиросче,добре си дошла! Както вече споменах,няколко дни водих малко по-активен социален живот и взе,че ми хареса.Така че приемам компания.
Тринайсетице,не е лесно по цял ден да се занимаваш с идиоти.Аз нещо така съм набрала, май някаква агресия таи в мен,че ми се иска някой такъв да го навра ... @#$%%*&^ !

Общи условия

Активация на акаунт