Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 379
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 885
Абее уж си казвам, “найсЕ , стегни се.Не от вчера се занимаваш със селекция от Олимпийския отбор ... ама всичко си има граници. Все искат де да са отгоре, все ние сме им виновни.. То ясно, че и ние грешим.. но отказвам да ми числЯт всичко на мен и Лидл.
Иначе, се радвам за теб, Лейла, звучиш наистина по- различно. Когато имаш възможност- все така. Иначе се изкрейзва..
Оги, върна ме пет години назад, като влязоха дроги да крадат вкъщи. Няма изпадам в подробности, но бях разбили и на килеша касичката.. измекярите им с измекяри..
На някоя другарка бабчето загазило. Трудно ще е, знам че на такава възраст операция е мисия трудна.
Тва по спомени.. бледи, както виждате 🤕

# 886
Тринки,аз пък уморих една касиерка от смях,пита ме имам ли приложението и аз,да ама не го ползвам.То щото съм се скъсала и да ходя в магазина,де.
Инак,не завиждай,ами пали и иди!

Рено,бе аз знам уж,ама се зачудих да го ловиш? За туй викам,друго ще да е.

# 887
Ха дОбро дОшли на човека с двете котки и кучето...
И в тая връзка, Сирос, дай някоя снимка на Киликандзеро, затъжила съм се за него.
Тиквичките отлежават и чакат по-добри времена, аз карам на домати и сирене. Царевицата свърши... мрън.
Искам вече есен да идвааа

Търтич, съчувствам за разправиите с идиоти, ама съвет не мога да дам. Аз съм от неразправящите се.  При среща с идиот само мълча...не че не искам, ама отвътре не ми идва...

# 888
Много крив ден, само ще кажа наздраве, поне три пъти, за друго нямам сили.

# 889
  • София
Аз се уча, но бавно. За радост или съжаление съм супер цинична и саркастична и ужасно ми личи до степен да не са сигурни, дали ги обиждам или съм любезна. Потресаваща липса на знания, професионализъм и комън сенс виждам ежедневно.
Днес трябваше да работя, защото за окакали перфектно направена сделка.

# 890
Кро, аз нямам нищо прОтив щом някой не иска, да не си ползва приложението. Даже ми е по- добре да не го ползва, ако не се интересува. Хич не мий..
Обаче. Да си го инсталирал, да имаш претенции, че не са ти отчели намалението, но ти изобщо да не си се заинтересОвал, как става тоя Фокус.. ей тва вече ме дразни. Ами като искаш нещо, проучи, разбери, възползвай се. Никой не те е спрял. Да изкарваш касиера виновен, за нещо, което трябва да си направиш труда ти.. ами не е ок. Ами то едно приложение за цикъл да ползваш, пак трябва да разръчкаш, да проучиш как и що. Масово са си инсталирали джаджата и дотам. И чакат ей така от нищото да станат нещата. Ами няма как. А репликата. - на вас това ви е работата.. Ами не е. Октомври правим една година с това нещо. В първите 5/6 месеца обяснявахме, разяснявахме на касите.. губейки наше и на останалите клиенти време. Година близо след това, да ми казват, че още искат да им разяснявам ми говори за безразличие и нулев интерес. На една и бях виновна, че не съм и била напомнила да си сканира плюса. Ама моля, моля.. на децата си напомням. А може и да не иска да сканира нищо. Аз откъде да знам. Както има пък други- ай стига вече с тая ваща глупост..
С шапка, без шапка.. ама и ние имаме нерви.

# 891
Я оставете на мира Кротето! Тя е такава душичка! Кроте,не разбирам защо ти се носи такава слава?!
Оплаквам се от прикрити зли персони, които само правят мили очи и се чудят как да ти забият ножа в гърба!
И от истерични лесбийки се оплаквам 🤬
Сис? Кво? Кво? Кво?
Ама, Сиииис, аз не съм ЗЛЕ ПРИКРИТА зла персона, съвсем открита гад съм. Heart

# 892
Аз пак пържа, ама не тиквички, а чушки. И правя доматено сосче.
Кой каза снощи за салата от домати с черен пипер и лук? Май Сиросче беше. Пробвах, ммм. Учудващо и за мен самата, хареса ми. И като казах домати, горкият ми босилек съвсем се скапал. И без това беше много нефелен тази година, сега направо загинал. Дано се посъживи след поливането.

13, оф, искрено ти съчувствам. Ужасно е да работиш с идиоти, още по-ужасно с идиоти с претенции. Аз понеже изобщо не обичам да привличам вниманието върху себе си, ако предварително не съм си извадила телефона и не съм отворила въпросното приложение, въобще не се занимавам. Не искам хората зад мен да ме чакат да си изровя телефона, да намеря приложението, да активирам купони.

# 893
Скания, да минава!

Мързелче, не съм го снимала скоро, защото е във фаза безумно да ни презира до толкова, че не се и появява. Все пак нещо по - старо
Скрит текст:
Sunglasses]
Балонита и Карамелит ми се губят.

Бърди, чудна е комбинацията,  налЕ? Кака знае какво да яде.
Хайку 🤣

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 23:30 от Сирос

# 894
  • Пловдив
И аз искам есен...както казАх и др.работи искам, ма няма Stuck Out Tongue Winking Eye

Бърд, и аз съм на чушки, а соса още от снощи е готов. Едни пържолки с пачи крак, т.е гъбен сос и тъкмо мм се върна от подстрижка, та да хапнем.
Дятето не ни дочака, яде Simple Smile
Циклична съм и мий криво.

# 895
Ма,много готин тия котак. Heart
Начи,момичета,още не ми е дошло.Вече се виждам как бърша сополи и сменям памперси на 40+.Ми,мина ми времето да го...Направо се моля да е критическа,въпреки че ми е рано..Утре ще ходя за тест . Мале,мале...никога не е късно да станеш за резил Flushed

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 19:27 от umi zoomi

# 896
Уми, едва ли, но си направи теста.

Мистооооо,  пачи крак ли каза? Сега ще се измъчвам много. Ти си виновна.  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 897
Ся ще ме накарате и аз да поръся доматитУ с чер пипер 👀
Киликандзера е номер еНо 😃
Не знам как се прави гъбен сос, оплаквам се..
Мър божке, не съм гледала новини не знам Отга. Включвам ся.. Ани Салич на ква се е нагрозИла 😂 Малко ме стресна.
И кво ся, ще имаме ли правителство, някой в резюме, кратко. Да, не 😂😂👀
Отивам си плакна боята..
Уми, и аз съм за отрицателния тест. За радост или пък не.. но залагам на ЕГН- то.

# 898
Re, оплаквам се от тях, че няма с какво да им се хваля Simple Smile едното е зло по природа, не търпи началство, спи ни на главите, хапе ако го бутнеш, другото е все скрито, страх го е и от сянката му, само по космите си личи, че е в къщата. И аз все им се каня с гювеча, ама си ги обичам де!

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 20:44 от Salilinda

# 899
Видях, че Балонит си е изтрила профила и ми стана още по-смарангясано, ако това изобщо беше възможно Sad

Общи условия

Активация на акаунт