Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 387
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 915
  • Варна
Понякога нощувам до Сръбска скара. Не във.Там ми е златната рода.
Уникални седативи в оплакваческа тема. 😎
Кротик, аз ще ви поканя, в по-добри времена.
Традиционно, рожденниците увяхнаха, преди джумбарето. Поне малкия лъв да живне. Обещах му всички феи и караконджули да му изпълнят желанията.

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 22:28 от Viviana91

# 916
  • Пловдив
Сиросче, нИдей се ясосва. Не бяха хубави..нещо горчиви. Незнам що...някъв пакет от Лидъля, делукс ми били. Само развалих соса, че и пържолките Confused

Скания, как разбра, че го е изтрила?

Сигурно аз съм най-необичащата животни в темата Head Band

# 917
Я оставете на мира Кротето! Тя е такава душичка! Кроте,не разбирам защо ти се носи такава слава?!
Оплаквам се от прикрити зли персони, които само правят мили очи и се чудят как да ти забият ножа в гърба!
И от истерични лесбийки се оплаквам 🤬
Сис? Кво? Кво? Кво?
Ама, Сиииис, аз не съм ЗЛЕ ПРИКРИТА зла персона, съвсем открита гад съм. Heart
Уиш, втората час на поста ми беше оплакване от случка на работа. Една "дама" за малко не ме наби днес, защото,виждаш ли не съм била достатъчно загрижена за нежната й половинка. Псуваше и плашеше клиентките , докато не се приближих и не й скръцнах със зъби 😁! Е,боя не успях да си изпрося,но ти защо се разпозна ,не разбрах?!

# 918
Не бе Сис, не съм се разпознавала като лесбийка, а като гад. Мислех, че второто ти изречение за зле прикритите персони, забиващи нож в гърба е майтап, свързан с написаното от мен за Кротева като шеф на комитетите по посрещане и изпращане и реших да продължа майтапа. Май стана обърквация. Явно се налага да си сипя нещо по-силничко, да дойда на център.

# 919
Уиш,сега като го прочетох пак, наистина така звучи 😂🤣😅. Карай,това беше за една колежка!

# 920
Не, Сиросче, мързелче и ти не позна, рошлата плаче за машинка и 0 номер, гледа така от ужас, прави се на страшна. Другото е злото Simple Smile Сега за малко ви показвам цялата снима на злото, че МН ще ме убие, ама да видите, това е поглед "мога да правя, каквото си искам, нещо проблем ли имате?!"

Skania, дано всичко покрай теб се нареди накрая, по най-добрия начин!

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 20:43 от Salilinda

# 921
Хайде и от мен котето Кирчо в ръцете на Говендър Мой.

# 922
Той да не е син на Киликандзер наш?

# 923
  • Пловдив
От мен па едно тирамису. Черпя Wink
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 08:12 от mystic woman

# 924
Не знам. Сирос да си признава къде е вилнял Приц Киликанзер. Да не се окажем роднини по котешка линия.

Е, Мисти, това беше подло.

# 925
Кирчо 🥰
Не е, Скания. Киликадзера е джендър отдавна. Няма пол. Абсолютно е невинен.
Сали, хем зло, хем артист? Я как ни заблуди малката невинна гад.
Мисте, отворила съм прозореца.

Кой питаше за правителство? Търти? Нямаме още, Славчово няма и да имаме на 99.9, за после, ще чакаме да видим.

# 926
Уишо,много мускорив този Кирчо.

Вив,весело да ви е!

Хаха,Сали нахал е,верно.

# 927
  • France
Имам поне една добра новина за днес. От тази вечер ММ е във ваканция. Миналата седмица беше работил минимум 60-70 часа. И днес вместо похвала, началството е дърпало ушаците на целия екип. Това е най-гадно - работиш, работиш и накрая ти теглят една. Преживяла съм го и е много трудно за храносмилане.

# 928
Стресиран е, Кротева, стресиран.
Фил, ваканция или "ваканция"? Надявам се, не онова в кавичките.

# 929
Уишо,мръсен бе.На мое село така казваха,като си тичал цял ден и имаш прах по лицето или си омазан с кво ли не.

Общи условия

Активация на акаунт