Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 443
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 930
Леле, Салиии... уникално котаче е... плаче за мачканье!!!
Аз па тирамису не щъ... яжте си го... на ваште екватори да са лепи...
Не е стресиран, мърлявичък е...

А па у наше село има тамън 3 /три/ определения за това - пислик, арват, мундар...

# 931
Ем, стресирано е добичето и не си е взело ежедневния душ. Simple Smile

# 932
  • France
Със сигурност ще е по-ваканция от обичайното му работно време.
Пфф, няма да ви казвам, че на Славчо му избиват бивници. Щото ей сега ще цъфне някоя пИрфектна майка, дет не знае що е рев като сирена и аз ще се почувствам задължена да ù скокна като разярен бик, отгледан в традиционни ценности срещу хилав матадор по червени прашки. И хоп - банче.

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 20:57 от Philomena

# 933
Хаха,Фил.Да ти кажа ли,че нищо не съм разбрала от зъби или да мълча и да те оставя да ме харесваш малко.Smiley
Отбивай го този звяр,ще те изяде жива.

# 934
Фил, нема да скачаш... кискай се тихо отстрани. Аз така се кискам на мързеливата баба.

# 935
  • София
Е не се ли научи пашкул от любов да плетеш?
А иначе, ледени дъвкалки и кремчета с обезболяващи.

# 936
Ех, че сладки котаци! Много обичам котки, като малка имах две. Не знам майка ми как се беше съгласила, тя изобщо не обича животни в къщи.

Да не остана и аз по-назад, да ви покажа котаракът на МУ. От няколко години живее при родителите му
Скрит текст:

Като по-малък беше страшен дивак, не даваше да го пипнеш, сега е станал много гальовен.
Сали, голям актьор, успя всички да заблуди с невинния поглед.

# 937
Ся, Мисте, за бой правиш.. В ония дни преди цикъл съм... яде ми се сладко, та вия. Яд ме е, че ме домързя са грабна една диня днес, без семки.. Само лиги ще си събирам таз вечер, кво да се прави 😥
Фил, нищо не вдянах или почти.. май иде реч за някакви перфектни пак. Остъй ги да си вярват, едната им радост в живота.
А, и аз не любя котаци.. кучета любя, ама такива маленки и декоративни. Може и лабрадор, че добрички. Иначе ме страФ 👀
Но котаци на картинка много обичам 😂😂

Начи мацнах боя на косата, после маска.. с бамбук няква.. после турих какао пилинг по тялото, метнах един крем за лице накрай, с маслини, и КРАЙ! огледалото ми рече- нааааай- убавата съм, точка 😂

# 938
  • Пловдив
Joy
13, искам и аз таквоз огледало...ама и мазила щом трябва Wink
Не е лидълско, налЕ? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 939
Омазах главицата с мазньочи, сега няма къде да я положа.

# 940
Видях чудни котета, личи си кой е тартора, обаче.
Сагата със синчето ще я решим, като сменим всички документи, но съм изумена от полицията. Г - н Иванов,  е казал, че няма кой да се занимава с кражбата☹. На въпроса ще му гарантира ли, че няма да има злоупотреби с лични данни отговора е бил "гаранирам", ще търсиш мен, ако нещо се случи. Що за непрофесионализъм и неадекватност се питам🤢

# 941
Нищо Кротева, нали който трябва видя каквото трябва. Не че е стоплил нещо, но това би било твърде оптимистично.

# 942
Пхаха, Мисте, не Лидлско, не може ме обвините в конфликт на интереси 🤣🤣
Мне, бре, сигур щот не съм го забърсвала скоро и малко му е замъглено зренийто.. кой да се сети препарат да си купи? кой?
Оги, тъй са, хич и не помръдват.. родната полиция. Не ми се разправя.

# 943
Ма кво правите вие бре,моми?! Не мо ви настигна. Чета,чета,тамън съм на последна страница,оп-нови 3! 🤪
Нищо не помня,освен едни сладки куче и котаци! Добре сте дошли,новите мацки! 🌺
Мойто куче снощи снимах клип как хърка като дъскорезница! 🤭🤪 А и нещо яко се скубе... УжасТ!
Мисте,верно удар под кръстО с тва тирамису! 🥺🙈
Аз изядох света днеска,ся съм на мента и няма да вечерям. 😰

# 944
Кро, наче искам ти кажа, че самовнушението голяя работа върши 😂🤪
И кат си налях ся ено малко, съвсем 😂
Чувам се с килеша след малко и ще лягам аз. Утре рано ранинА ще се ходи на тръстика пак. Не ми тежИ работата, но като ми се случат отбраните и .. напраУ и накриУ...😎

Общи условия

Активация на акаунт