Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 93 018
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 945
  • sf
Толкова ме мързи, че чак не ми се живее 😆

# 946
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
майка плаче, баща се гърчи бяхме.
изръчкахме всичките магазини за обувки по Пиротска и завъртяхме по екзарха. който е обикалял там знае колко са на брой.
но намерихме обувки за Горинич. 1 чифт. 1! цял.
няма да казвам кой номер са, че като видях в какво си вложи "краченцето' на мен ми излезе стреснушка, а баща му още повтаря "не си отговарят на номера, нали?"

# 947
Пак изтървах интригата. Като видях, че от сутринта имам 130 не прочетени, викам стана нещо. Сутринта скоци от балкона, поредни, но пък яката баба се изгуби нейде. Оги, съжалявам за сина ти.
Скрит текст:
Миналата седмица, минавайки през фирмен магазин за кожени изделия реших да попитам колко струва същия като откраднатия ми портфейл. 99 лв., щях да се задавя.

Мид, как е баба ти?

Фил, не разбрах за ТМ ще има ли негативи в работата ...
Мисте, как можа, само за тирамису говориш от няколко дни, а сега и ни го показа.

Балонита е вече Анонимен. Явно е поискала забравяне. Дано се върне, под ново име.

Айде, лека и спокойна от мен!

# 948
  • Германия
Кло, тук съм, но само ви чета, днес ми е уморено и не ми се пише, но аз съм нощна птица и тепърва ще живна.

# 949
Не мога да изчета 10 страници. Ко прайте вие? Grinning
Днес на работа плътно от 8:30 до 20:00 при работно време до 10 до 19:00. Нямах време да стана да се изпикая. Хоум офис, моля ви се!

Мернах ситуацията със сина на Огица, Мале, добре, че е жив и здрав! От моя град преди години обраха и намушкаха едно момче, да пази Господ! Оцеля, слава, Богу, ама... Мъчна работа!

Отивам да се къпя. Айде, до скоро и ще пиша по някое време. Пазете се. 💗

# 950
  • France
Метла? Пак изтървах интригата. Тюх!
Стоплих Rolling Eyes като албански реотан

Момичета, мерси за идеите за хотеЙли. Цункам ви.

# 951
  • Германия
Метла? Пак изтървах интригата. Тюх!
Стоплих Rolling Eyes като албански реотан

.......
И аз все изтървам интригите, и в предишния ми форумен живот, и само като читател и сега.
Явно не стоим в подходящото време във форума, ама до някъде по-добре, че аз избягвам онлайн кавгите, на живо си е друго нещо, но понякога пръстите са по-бързи от акъла

# 952
  • France
И по-добре правиш.

# 953
  • Euskal Herria
Ех, че сте чевръсти! Повече от половин час ви чета. Изтървах писано и снимки, видях само Киликандзера, Кирчо и тирамисуто Wink.
Ходих днес по магазините, взех си едни дънки. Щом успявам в скини да се навра, че и да не плаша хората... Simple Smile Почнали са пак традиционните намаления, ще ходя по-подробно да разгледам.

# 954
Хванах Гладиатор. Гледала съм го милион пъти и не ми омръзва. Отиде нощта.

# 955
Добро утро! Ставайтее!

# 956
Почнали са пак традиционните намаления, ще ходя по-подробно да разгледам.
Изпих си кафето преди 15 минути и вече сколасах да поръчам една рокля и едни сандали. Мнооооого съм чевръста. Добро ви утро по тоя случай.
Ау, Ени как се е разкукуригала като ранобуден петел. Heart

# 957
Добро утро! Аз закъснявам тази сутрин. От утре ваканция.

# 958
  • Пловдив
Добрутро!
Мерсаж за кафетата...пия Simple Smile

Уишо, кви рокли и сандали? Аз към ботите гледам веч Smiley

Трябва на синко да взема някви сникърси, че освен маратонка др.читава обувка ня-ма! И няма с кво да го сгадя за кръщенката идния месец...риза купихме, на мм също, ам нъл искаше тясна, та след прането на едната ще хвръкне копчето, ам карай Smile  А аз...аз още не съм си мерила роклята дет я имам...стискайте палци да стане, че инак съм загубена.

# 959
Добро утро, дружина. Всички спят, а аз се наслаждавам на тишинката с кафенце.
Цветенце, вчера получих съвет от банката, за застраховка "карта". Двайсет лева на година е и поема разходите за вадене на нови документи и чанта, портмоне и тн....Мисля да направя на фамилията.
Днес смятам да се омажа в поморийската кал, белким поне опъна бръчки малко.
Хубав вторник сладурки!

Общи условия

Активация на акаунт