Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 93 014
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 960
Ем, изкуших се, Мисти. Грехота е да пропусна намаленията. Ей ги сандалетките: https://zapatos.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D … %D0%B5%D0%BD.html

# 961
  • Германия
Добро утро,
Ени, какво си се развикала рано, рано, някои хора искат да поспят, ама кафето ти е много хубаво има и понички, та днес ти е простено Smile.

ogitsa, провери преди това в твоята банка при какви положения важи застраховката, май трябва да има протокол от полицията за кражба, а на полицаите определено не им се занимава. Играх го тоя филм миналата година и се наложи сама да си поема ваденето на документите, че даже пак ми предлагаха да си застраховам новите карти. Ми не видях смисъл от тази застраховка поне аз.

Кло и твоето кафе е супер, мирише на море.

Уиш, я да видим и роклето, да преценим ще ти отива ли на метлата Smile

# 962
  • Пловдив
Ем, изкуших се, Мисти. Грехота е да пропусна намаленията. Ей ги сандалетките: https://zapatos.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D … %D0%B5%D0%BD.html
и аз купувам от тоя сайт Simple Smile
Ох...само, ако имах такова изящно краче...

# 963
Ей го роклето. https://edrehi.com/bg/damska-roklya-soley-5787-zhalt На метлата не знам дали ще ми отива, но със сигурност ще е в тон с жълтата книжка, дето ми се полага по дефолт.
Мисти, от глезен и нагоре краката ми още стават, обаче кокалчетатаааа! Гадните кокалчета до палците на краката подозирам, че ще съсипят ефекта от сандалите. Отвратителни са.

# 964
  • Пловдив
Ей го роклето. https://edrehi.com/bg/damska-roklya-soley-5787-zhalt На метлата не знам дали ще ми отива, но със сигурност ще е в тон с жълтата книжка, дето ми се полага по дефолт.
Мисти, от глезен и нагоре краката ми още стават, обаче кокалчетатаааа! Гадните кокалчета до палците на краката подозирам, че ще съсипят ефекта от сандалите. Отвратителни са.
така, де...баш този дерт имам и аз...и такива модели като твоя не мога да обуя Head Band
А за роклята-браво! Аз не мога да се пусна с такава дължина...

# 965
  • Германия
Сандали и рокли не нося, но това не ми пречи да им се възхищавам, а с това жълтото ме уцели направо в сърцето.

# 966
Аз прочетох за поръчки, обувки и рокли, и веднага се примъкнах. Уиш, супер са и сандалките, и роклята. Със здраве да си ги носиш.
И аз като Мистик се ориентирам вече към есенните неща. Харесах си вчера едни черни кецове, че моите сдават багажа. Доста намалени, има моя номер, обаче стоя и ги гледам, вместо да поръчвам.

Хубаво нещо е почивката, но няма по-хубаво от моето легло Simple Smile Сутринта се събудих наспана. Пих кафе, пуснах пералня, след малко се засилвам към магазина за боя за коса, докато не е станало много жега.

# 967
Заразни сте... и аз харесах разни неща ... напълних кошницата... погледнах я и я изпразних. Ся се чудя да се поздравявам за спестовността или да си самоначукам канчето Smile Ама чакам една рокля и като дойде, ше видя дали ше ми хареса и дали ще поръчвам нови. Пък аз и на дрехи съм капризна, не само на храна.

Добро ви утро!!

# 968
Добро утро.Много тежко време от сутринта.В кухнята са плъзнали мравки.Как стигат до 8 етаж,бе,как?!
Между другото ми дойде или поне така мисля,че с то с тоя оскъден цикъл последните месеци....Абе не са наред хормоните нещо,но не знам кое по- напред да мисля.
Уиш,жълтото рокле е трепач.

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 09:39 от umi zoomi

# 969
Ейй повече няма да ви сервирВам кафе. 😁 Мрън мрън,рано им било. То и на мен ми беше рано,добре че след половин час пак задремах. 🤣
Дано е такава рокличката,като на снимката,Уиш,че не помня от този сайт ли беше,поръчах 5-6 неща и дойдоха някакви китайски,умалени,всичко подарих.
Ся кафе и после малко разходка. Дребната иска да ходим до един тукашен смесем магазин,Малкото Метро му викаме,да си купува някакви боклученца.
Снощи съм изпуснала свадата,ама в другата тема пишат,че жегата ни изнервяла. Надявам се от това всички да са кисели,включително и Синеочка,и ММ... Как пък само на мен не ми влияе жегата и съм си ок. 😆

# 970
  • София
Нямам си майчица вече. Почина тази сутрин. Вече нищо не я боли. Лека й пръст!
Не знам как да бъда силна. А трябва заради детето.

# 971
  • Пловдив
Ооооооох, Панде! Ама как...? Ух...всичко ми се сви ... Да почива в мир!
Пращам ти огромна прегръдка и съболезнования...дръж се!

# 972
Боже, Панди, толкова много съжалявам...
Светла й памет и мир на душата й...
На тебе - сила и смелост...

# 973
Панди, приеми най - искрените ми съболезнования!
Кураж и сили  за цялото семейство!
Пращам ти голяма прегръдка!

# 974
Здравейте, любими. Прочетох ви. Съчувствам на Оги и моя син са го обирали, та ми е ясно през какво преминават...
Толкова ми е напрегнато, че главата ми бучи. Утре моят влиза в болница. Място не си намирам от тревога! Моля се всичко да е наред.
Дори логореята ми се е за@бала на някъде...

Общи условия

Активация на акаунт