Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 859
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 195
Сал прелитам, да ви рекна, че и аз ва мислА. Обачеее, пак не остава ред. Но получих спешна депЕша, че ма издирвали едни другарки 🤗

На две- три патерици да честитя на Мързелота рождения ден. МЪрзи, много да не те мЪрзи 😍 здраве и берекет с тиквички и догодина 🤗

Утре се надявам да ви изчета и се спиша адекватно.

# 196
Аз в хорове разни не съм пяла, щото вадя глас, от който жабите по-рано си хвърлят хайверя, обаче бях в отрядния съвет, отговарях за ПИБ /хади да видим кой ше сети що е това/ и правех стенвестници за големите празници - 7-ти ноември например.

# 197
  • Euskal Herria
И в хора съм пяла, и във фанфарния оркестър съм била. И в отрядните съвети. Wink
Наздраве, общество!

# 198
Не съм пяла и не пея даже под душа,а иначе съм музикална особа.
Съчувствам на майките с болни дечица.Узпращам ви виртуално гуш.
Навъртяхме 800 км за 2 дни в тия жеги.Детето нервно,МУ нервен...Много съм изморена.Пих едно розе с много лед и лягам,че утре ме чака дълъг ден.Лека нощ!

# 199
  • France
Аз кат се разпея под душа и плочките в банята се напукват.
Блазосвам на Ени, че може да вижда звездите. Това е лукс, който нямам. Cry

# 200
Аз като ви казвам да дойдете при мене,да ми станете съседки,вие се дърпате. 🤪
Знаете ли кви купончИта шси спретваме! Винце,бейлис,бирички,мезета,сладкотии. Че и нокти ще си правим. 🥰

# 201
Здраве желаем, Хубавелки!
Станах, направих кафето и почвам любимото си занимание-да мажа в телефонЯ😀!
Язе на младини, не пееше в хора, щото нЕма данни за хор, ама 9 години игра в танцов състав - страхотни славни времена, в училище бях отговорник по политика, забрайх точно как беше! Редовни участвах в разни семинари, защитавах реферати! Даже имам награда за отлично и оригинално представяне като Панорамата го правих! Пък ся спирам телевизора на новините 😀!
Лек и прохладен ден, момичета! На почиващите-лайф из лайф! 😀

# 202
Добро утро.Нямам кафе!!! Вчера влязох в 3( три )магазина,купих толкова глупости,но кафе....тц.Сега ближа едно безкофеиново и ще слизам до автомата за кафе,да се заредят със силици за днешният голям ден с главно Д.Потомството пораства,а на мама да и е яко дупе днес.

# 203
Добро да ви е утрото и лежерен ден да имате диаманти мои!
Певческата ми кариера се изчерпва в кръчмите, след е'на воТка, т'ва ми е коронния номер. Joy
На един купон отвисях цяла вечер на микрофонЯ, беше много весело. На съседната маса беше една позната, с която след няколко дни се зазякохме в салона. Та говорим си за това-онова и тя казва, че била разочарована от кухнята на въпросното заведение. Тръгвам си аз преди нея и тя изпаднала в потрес, че сигурно ме обидила, като се изказала негативно  за кухнята. Моите девойки я питали, защо мисли, че ме е засегнала, а тя казала, ама нали Карамела работи там като певица! СМЯЯЯЯХ  Joy
Ние имахме спокойна нощ, след малко тръгваме за втората система.
Уиндче и от други хора съм чувала, че в горещините нямат апетит, на мен това не ми се случва... Егасимус и доброто прасе съм...

# 204
  • Пловдив
Добро утро!
За Уми и за всички сервиРвам кафе...с любими божури Simple Smile

Днес съм 3 в 1 в офисОт...а най-мразя с пари да се разправям, ама ще го мъча...не ми е за сефте.
До скоро!

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 12:34 от mystic woman

# 205
ЧРД на малкото Уми! Весел празник днес, всичко да върви гладко и без нерви.

Да минават болежки- физически и душевни.
Добро утро!

# 206
Уми, да ти е жива и здрава наследницата, да прекарате страхотно парти.

Карамела, маман дано се съгласи на прегледа днес при нефролога и най-сетне да ѝ мине болката, че ти да отдъхнеш.

Излезе хубав вятър, дано спаднат температурите поне малко, че не се изтрайваше.

# 207
Добро утро, ансамбъл!
Хайде да ви е песенно и танцувално цял ден, а за тия дето умеят да надуват каквато и да е свирка - да им е фанфарно!

И да, фен съм на Таря Simple Smile

п.п. Уми, честит празник! Те, тези дни, са си направо семеен празник.

# 208
Уми, живо и здраво да ти е момичето! На теб честит празник!

Болните, как сте? Фил, Сисун, Крот?

Карамелова, считай, че съм ти от свинските роднини Joy

Добро утро!

# 209
  • France
Лапетата са уж по-добре, но майка им е сдала багажа. Joy
ДобрЮтро.

Общи условия

Активация на акаунт