Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 851
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро!
Уми, честита рожденничка, да е жива и здрава!
И маленките, и големките болни да оздравяват.
При мен снощи беше нетърпима жега, нямаше никакво движение на въздуха. Днес духа вятър и има вълни. Освиних ср порядъчно снощи, толкова тежко ми стана, че едвам се дотъркалях до леглото. И съм отцепила мигновено. Сега едва си държа очите отворени, та отивам за второ кафе за деня.

# 211
При нас беше тежка нощта! 39,5 - 39,7 температура. Сменяхме се с ММ да я носим загърната с един мокър чаршаф,че не искаше във ваната 🤦. Обадих се на педиатъра рано рано и след час ще я заведе баща й. Аз работя,а акъла ми е все в детето 😭

# 212
  • France
Оле, Сис, горкото дете. Горките родители. Hug

# 213
Ей ме и мен. Заспах в 1:30,в 4 ме нащрака един комар на 3 места на дясната ръка. Станах,намерих го и го убих! 😆 После съм заспала,ама...
И на мен ми е свършило кафето,имаше около 1/2 дозичка в мерителната лъжичка. Направих го по-късо,ама пак ми е блудкаво. 🙈 Обаче ме мързи да излезна,та ще си го пия.
Уми,честит ви празник! Да е здраво и послушно детето и да ви радва. 🥰🤗
Сис,пиши после какво е казал ЛЛ.
Фил,и теб ли те хвана вируса? 😰

# 214
И да, фен съм на Таря Simple Smile
Значи, на следващия ѝ концерт - среща.
Да е честито малкото Уми!
Добър ви ден, общество!
Сис, сега те прочетох. Да му се не види! Бързо да се оправя Беболина!

# 215
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Сиси, много тежка ситуация. Дано скоро и премине на малката бебка. Милите вие Sad

# 216
Сиси, дано скоро да разцъфне в цялата си прелест, малкото цветенце!
Фил, радвам се да чуя, че децата са добре, ти как си, уморена или болна? Оправяй се!
Уми да ти е здрава и безгрижна рожденичката!
Кло, не иска да отидем на нефролог, сега няма болкии е много "силна". Нямам енергия за конфликти...

# 217
  • Пловдив
Сис, стискам палци да отминава бързо!
Пиши пак после какво е станало...

Карамелка, то с кризите е така...за дни отшумяват и после може и с години да не ти се обади ни-що.

# 218
Честит празник на малката Уми.
Здрава и щастлива да е!
Сиси, ама много висока температура, ужас. Дано, това да е било и вече да се подобрява.
Отивам се цопна в моренце, че адска жега.

# 219
Добър да е денят ви!

Докато се впиша и спиша в новата тема, само малкото на Сиси останало да боледува.. Да оздравява и то бърже. Ей, Сис, щом баба му 13 е казАла- ши стане, ще видиш!

Карамел, не ти е хич лесно. Но и много и уйдисваш на маман.. Нямаше да издържа аз. Всъщност, изобщо нямаше да издържа. Не съм попадала в такава ситуация с моята, не знам как бих подходила.. но и това нямаше да е. Дано наистина отмине тази криза вече, че за теб мн ми дожалЯ.

Кро, здравЯ ли?

Тийновете не чуват. Да си знаете. Ако се надявате на друго, ами не. Така че, едно наум и никакво доверие в тоз период.  

Ени, наистина правилно решение. И аз замислям септември в началото да взема малкото дни, които ми останаха. Надявам се много дотогава всичкото човек да се измете към провинцията.. Или повечето.

Честит ден рожден на маленкото Уми! Здраве и страхотен ден днес!

Пак фърчат тук едни рецепти .. Сиси ще помоля, като оздравее детето и се успокоят нещата, да ми метне на къс пас рецептата за ризотото, за което сподели. Може и на лично. Обожавам, а все не мога го натаманЯ.

Аз кво..
Много работа на работа, много.. И покрай миУту.. и не мога да смогна.. Щото не се спряхме, а пък без сън не мога аз.. И да съм адекватна гледам да поспя. И затова излипсвах.
Имам да чистя колибата..
От 17 съм пак в лудницата. Като се случи да не попадам на напечени от слънцето клиенти по седмица... че като се струпат в един ден пък чалнати.. като снощи.. и ми се идва да срежа вените 🤕 Корабни въжета да бяха нервите ми, щяха се скъсат. А сега вече няма и кво да се скъса.. та съвсем зле. Ама не ми се пише..
Фил, дано не си гепила на децата вируса.
Тва запомних 🤭😳

# 220
  • France
"Само" уморена съм...

# 221
  • Sofia
Сис, понеже имам опит с високи температури при детето дни наред, ще ти кажа какво ме посъветва лекар от Пирогов. Мокри кърпи, може и лед, увит в кърпа, на сгъвките при слабините, между рамото и вратлето и при сгъвките на колената. Важно е, да не е на голо, че е адски неприятно. Един път като беше малката на вливания там, към 4 годинки е била, не спадаше температурата дни наред. Ходихме само за системата антибиотик и се прибирахме вкъщи. Та тогава ни изпратиха с банки физиологичен разтвор от техния хладилник, че нямахме кубчета лед вкъщи и ни обясниха къде се правят компресите, за да са най-ефективни.
Моята девойка беше на 2.5 години като почна с боледуванията, обичайно всеки път с 39 градус. Много сълзи изтекоха и много нерви се потрошиха години наред... И всеки път си виках нека е палава, нека е непослушна, само да оздравее по-бързо...
Не съм на център аз, пак съм по доктори и взе да ми писва на психиката.
Фил, Hug
Крот, браниш ли фронта? Как си?

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 13:13 от Child of June

# 222
ММ нищо не запомнил,нищо не разбрал! Да съм се обадила на доктора да го питам 😡! Зачервено й било гърлото , система изписал да сложим, толкова! Ай да му се невиди и недовършени 😡🤬

# 223
  • София
Честито на детенцето на Уми.
Сис, лошо, но ще мине. А ТН, мъж, какво да кажа.

# 224
Ех, Сиси, много лошо. Да се оправя по-бързо Беболинка. Представям си какво ти е на душичката, още повече, че не си при нея. Недовършеният изобщо няма да го коменирам.

Аз успях да пъпчасам сериозно по единия крак, въпреки мазане с висок фактор и пазене от слънцето. После ще ходя за фенистил. Някой ако знае друго мазило за облекчаване да свирка.

Общи условия

Активация на акаунт