Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 882
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 225
Бърди, от слънчева алргия ли пъпчаса? Ако да, към намажи с Фенистил и изпий един Ксизал. Аз съм алергична към всякакви насекоми и тази комбинация доста добре ми помага.

# 226
  • Sofia
Карамелче, забравих и теб да гушна Hug  Не знам в такава ситуация как може човек да съхрани нервите си.
Забравих да се оплача, че от всякъде плашат, че в края на август ще почне новата ковид вълна, а съм резервирала десет дена море... Като чета и каква навалица е и какви мерки има... и почва да ме  стяга в сърдечната област.
Уми, жива и здрава да ви е рожденичката! Balloon Balloon Balloon
Те май бяха наборки с моята или година по-малка да е щерката. Ех, колко вода изтече от времето, когато пишехме в темата за боледуването на деца...

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 12:59 от Child of June

# 227
Да, Уиш, от слънчева алергия. Благодаря за идеята.

# 228
  • Euskal Herria
Да оздравяват по-бързо дечицата! Че да просветне и на родителите им!
Уми, да ви е здрава рожденичката!

# 229
Карамело,като ти казах да и праснеш една инжекция,не ме слушаш.Знаеш ли каква мирна сега щеше да е,пред теб ще върви до доктора.
Сисун,прегръдка.Ще мине,ще порастнете заедно.

Кашлям си аз.Поне глас имам.И ми се спи и ме мързи и пазя колежката.Тук е мръсТна жега.

На Златни е лудница в града е лудница.Румънци,французи,руснаци и малко поляци.

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 13:42 от Кротал

# 230
Ох, Кроталче, как се изхилих  Joy Обещала съм  аз да й фрасна една инжекция в езика!
Джунче Hug
Сис, как е положението? Дано Беболина се подобрява!
За недовършени не ми се говори... Завиждам на онези с идеалните животи, дори да са измислени, поне имат въображение да си го представят, аз и това не мога... С хрема съм, дано е от жегите, а не да съм олепила нещо от болниците!

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 14:41 от Caramella

# 231
Позамазах колибата, тъй щото ония с вертолетите дето ни ръсят Ковид-а от небето, да не виждат, че не е изблизано.

Сиси, аз слагах и мокри чорапи на крачетата, със студена вида. На китките, на челото, под мишница.
Моя бивш, така беше люснал на килеша вместо Аб, противоалергичен сироп, докато съм на работа. Нищо, че имаше написани инструкции. Килеша спи цял ден, аз се чудя кво става...

Карамел, стига ся и ти. Нищо не си лЕпнала. Кой ше гледа маман? Дръж са.

В Бургас, Кро, същото. Имам чувството, че на синджир са ги държали..

Почивка малко и на плантация.

# 232
  • София
Карамела, аз не искам да си го представям даже. Има си нужда и от доза стрес, иначе съвсем ленива ще стана.
Сисун, да не е розеола?  Тя е с висока температура и без други проявления. То и варицелата е така, докато избие.
Кроте, пропуснала съм какво ти е, но се оправяй.
МН днес успя да се загуби. Заведе куч на разходка и после един час не могъл да намери колата. Кучето е супер изморено и стресирано, защото той квичеше по телефона 🤣.  Сега единият спи, а другият пие бира.

# 233
Ох,Карамело Smiley Сетих се как на времето ми расте мъдрец и имам най умното гадже на света,което решава да ми помогне,като ми пръсне лекарство от един зъболекарски спрей.Естествено не нацели мястото,хъхрих половин час,защото ми изтръпна езика и най тъжното беше,че не можех и да му се развикам.Smiley

Рен,климатика е виновен.

# 234
  • София
Ох бе Кроте, представих си те фъфлеща и пенявеща се 🤣.
Тук не съм пускала климатик още. Хладно е вътре. Е не е 18 градуса, но не е и 30+.
Две марулки имах, проникнали сами, явно от семена от предишните и днес викам, ще ги откъсна. Е, куч, беше снесъл върху едната. Как е успял да прескочи оградката е още загадка.

# 235
Чета ви и настръхвам.Живот...Само болести да нямаше,всичко друго мога да приема.
Страх ме е,че това ни чака.Децата,родителите..Сърцето ми се къса.
Как само се имах за смела и стабилна..а най-хубавите неща в живота,ни правят толкова уязвими..Моля се на Господ сила да ми дава.

Ох,момичета,добре че сте вие!Помагате ми да се "вдигна" и да видя,че не се умира толкова лесно Grinning Всички сте толкова силни и борбени (телефона ми преправя на бомбени Joy ) .

Не стига,че един час пиша тоя пост и сега го препрочитам,ми че то малко несвързано и депресантско се получило,ама от жегата ще да е!

# 236
  • София
Лайла, жега, бебе, недовършени 🤣. Животът си тече и е шарен.

# 237
Оо,Ре,само ако знаеш колко си права...Joy

# 238
На никого не му е "омесено и увесено", ама ако ще се мре, то поне преди това да си изживял и нещо хубаво.
Важното е да сме здрави.

# 239
  • София
Гера, точно днес за това се бях замислила. Понякога така ни завърта, че забравяме, колко е кратък животът.

Общи условия

Активация на акаунт