Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 949
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 240

Сисун, да не е розеола?  Тя е с висока температура и без други проявления. То и варицелата е така, докато избие.
Надявам се,че не! Ваксинирана е против рубеола и варицела! Заспала е! Аз между клиентките се опитвам да намеря работеща лаборатория. Да не ви се случи да се разболеете август месец в Гърция! Всъщност нищо да не ви се налага да правите август в Гърция!

# 241
  • София
Сисун, розеола, не рубеола. Не е страшна. Няма ваксина за нея. Обривът е нетипичен. Няма пъпки, а розови петна.

# 242
Дзверо и той с температура от снощи, не иска да спи, само хленчи. 38.1 държи стабилно, поне сопол няма и дишането му добре. Лекарката каза да не го тъпча с лекарства ако не вдигне на 38.5  Head Band

# 243
  • France
Монстърчето беше точно на 2, когато изкара едно след друго розеола и варицела... само като се сетя какво ме чака пак... брррр...

# 244
  • София
Балонита, и аз не давам нищо до 38, 39 след поне три дни. Единствено охлаждане. Много съчувствам на бебоците. Температура в жега е мега гадно.
Фил, Вируславчо не е задължително да кара всичко.

# 245
Аз пък давам,щото ми е жал. Като знам аз с 37,че не съм човек,сърце не ми дава да я гледам да лежи и да знам,че й е зле. Пък нека да е грешно. А и при нея никога не остава ниска температура,все се вдига до 39+... сама не пада пущината! Два или три пъти я е сваляла самичка и то когато вече е на оздравяване.

# 246
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз пък давам,щото ми е жал. Като знам аз с 37,че не съм човек,сърце не ми дава да я гледам да лежи и да знам,че й е зле. Пък нека да е грешно. А и при нея никога не остава ниска температура,все се вдига до 39+... сама не пада пущината! Два или три пъти я е сваляла самичка и то когато вече е на оздравяване.

Зависи от състоянието на детето. Ако е много отпаднало, мрънка и се мъчи, и на 38 давам. Ако е весел, и на 39 не съм давала, два пъти е правил над 39.5, и за 24 часа минава, с мъжа ми се шегуваме, че пържи вирусите.
 Но е адска мъка да гледаш детето си болно, един път и течен аналгин съм давала по препоръка на педиатъра ни, отиваше към 40 градуса, с мъжа ми вече се чудехме към коя болница да ходим, и дали ще ни обърнат внимание. Sad

# 247
  • София
Здравейте!

Уми, да ти е здрава, щастлива и успешна рожденичката! Прекрасен празник да имате!

Сис, бързо да й минава на Беболинка!

Четох каквото четох, толкова запомних. Слънцето е виновно, нищо че съм на сянка в офиса. Trollface

# 248
Свещичка Ефералган също е много ефикасно средство за неповлияваща се t.

# 249
Да се похваля - варя си царевица. За пръв път тая година. Ма тва щото я намерих намалена, иначе скръндзавото ми сърце пищи от ужас всеки път, като види цена 1 лв за кочан сурова царевица... ма възмутена съм...
И Арианка радлерче си купих... тази вечер ше е свинска.

# 250
Оплаквам се, че колежка ще ми носи кайсии от другия край на града, след като от седмица поне се оплаквам от безумните цени на плодовете около нас. Ама съвсем откачиха.

Мързелче, същата работа - 5 кинта за 5 царевици искат при нас. Абе, царевица е това. Взех от Лидл, намалена на 69ст. май беше. Да ме прощава Тринки, ама са я намалили, защото няма сваряване.

# 251
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Няма да се оплаквам

# 252
  • Пловдив
Добре, красиво е! Кога заминавате? Детето въодушевено ли е? Simple Smile

Аз сипАх...сготвих набързо, изкъпах се и ся диванче. Едва гледам, ма нищо...още вторник е.

Сис, как е детето?

# 253
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скоро. Като на влакче на ужасите съм. Той няма търпение.

# 254
Свърши ми газовата бутилка, ММ е на село... аз имам три сурови кочана /щото не се събраха в казаня/ и шест недоварени кочана... а така ми се ядешееееее....

Общи условия

Активация на акаунт