Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 953
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 255
  • France
Аз съм на изперкване. И главата ме боли.

# 256
  • Пловдив
Мързелче, ам нямаш ли токов котлон? Simple Smile
Аз варя в херметика за 5 мин.

Фил...свекитата няма ли да помогнат за ден-два да вземеш въздух?

# 257
  • France
Хаха, това последното ми прозвуча като виц

# 258
Нямам. Сичкуту котлонь на газззззз...ММ така реши навремето.
Фил, стискай зъби, ще мине.

# 259
  • Пловдив
Хаха, това последното ми прозвуча като виц
щооо? Нали си водила поне големия ...? Или бъркам?

# 260
  • France
Да, водих големия. Точно определена седмица, за да и зълвата да е там да помага. Joy

# 261
  • Пловдив
Ооох...

# 262
Мързелче, нямаш ли поне малка бутилка, та ти да се пребориш с проблема?
Скрит текст:
15 литра

Мисте, франчушките баби не са като нашите, съжалявам Фил.

# 263
  • Пловдив
Абе, Кло...то и тукашни кви ги има Stuck Out Tongue Winking Eye  нИдей споменава.

# 264
А да бе, аз ше се боря... тва е мъжка работа. Кат ми зареди газ, тогава ше яде царевици. Ако не вкиснат Smiling Imp
Обаче докато търсех препарат за махане на пъкълночерния нагар от външната страна на тенджерата, си открих 5    /пет/ отделни вида препарат за прозорци... сигурно съм ги купувала с идеята самИ да чистят... Smirk

# 265
Добри, не знам колко време ви остава до заминаването, но нали няма да хванете августовските жеги там? Много неприятни спомени имам от пристигане на континента на 1 септември, през една много далечна година. Излетяхме от София на 28° и пристигнахме на 43°. Първите дни бяхме ни живи, ни умрели. Като в транс, после тъкмо свикнахме и се разхлади, но пък и не бяхме в Кайро, а доста по западно.

# 266
Фил,я ми ги прати тез деца,ти ще поспиш,аз ще се порадвам на чужди бебета.Много е яко така,мачкаш и връщаш на майка му.

Сисун,как сте?

# 267
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добри, не знам колко време ви остава до заминаването, но нали няма да хванете августовските жеги там? Много неприятни спомени имам от пристигане на континента на 1 септември, през една много далечна година. Излетяхме от София на 28° и пристигнахме на 43°. Първите дни бяхме ни живи, ни умрели. Като в транс, после тъкмо свикнахме и се разхлади, но пък и не бяхме в Кайро, а доста по западно.

ще хванем целогодишните. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

на 16.08 - родителска среща;
от 24.08 - седмица за запознаване на новите ученици;
от 1.09 - начало на учебната година. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

половинката е там, вчера сравнява техните с нашите температури и казва, че там е по-хладно. Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 22:04 от st. Dobri

# 268
Е то тук в момента е истински ад. Наистина не останало. Дано Горинич се адаптира леко.

# 269
Добри,то не останало.Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт