Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 975
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 270
  • France
О, как искам малко помощ. Тази седмица съм сама с двата малчугана и ми идва нанагорно. Поне са здрави вече. Пу, пу. Главата ме дърпа, само се моля да не е пристъп на мигрена, че тогава я втасах.
"Баба им" е жена на дядо им. Сиреч, никаква баба не им е. Особен човек е. Не искам да говоря против нея, защото все пак ни е помагала.

# 271
Мисти,Крот, не са добре нещата при нас. Вече почти не мога да сваля температурата. Повече от час и половина е минал от последния парацетамол и температурата е 38,3. Не яде,не пие вода,само лежи със затворени очи. Сърцето ми се къса !

# 272
Сисуне, много време е тая висока температура. Нурофен?  В такива случаи съм давала по лекарско предписание хексалгин, но Бебълс е мъничка. Спешен център да посетите?

# 273
Сиси, пробва ли с белтък? Разбит белтък и мажеш челото, подмишниците, китките, сгъвките на слабините и зад коленете. И стъпалата.
Аз не мога да пия аналгини, нурофени, и подобни, температура свалям само с оцет и белтък.

# 274
От мен глас за хексалгин. Давам в сокче по 7-8 капки,тя е 16 кг. и така ми е казала ЛЛ. Има и детски хексалгин в БГ,но при вас не знам. Милото малко Сисунче... Много гадно! Стискам палци да я свалите и да мине спокойно нощта.

# 275
Сисун,бърза помощ няма ли в тази държава? Този педиатър къде е?
Размърдай ги малко тези гърци заспали! Спешни телефони?

# 276
  • София
Сис, слагай в устенцата вода с лъжичка. През 5, през 10 минути. Колкото успееш. Не трябва съвсем да не пие, защото ще се обезводни.

# 277
Сиси, ако нямате някакво детско температуропонижаващо, отивайте в спешно да ви изпишат нещо. Не може така да се мъчи детето.

# 278
  • София
Сис, непиенето не е добре. Сложиха ли и системата?

# 279
Благодаря за пожеланията, момичета! Heart Беше супер парти,после гости вкъщи,утре афтърпарти...Гроги съм.Лека нощ.

# 280
Гутен ви сабахлен, бамбини!
Оплаквам сЪ, чИ палеца не работи у моя телефон!
Всички да оздравяват! Малки, средни и големи!
До скоро, другарки!

# 281
  • София
Добро утро!

Сис, как изкарахте нощта?

Аз за събуждане сритах масата. Предпочитам кафе ...

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 07:01 от Pandachina

# 282
  • Пловдив
Добро утро!

Сис, как е детето?

п.п. Не мога да кача кафе...форумът е бъгясал.

# 283
Добро утро!
Почти изкарахме нощта в спешното! Вдигна 40 гр,гушнах я и хукнахме! Освен червено гърло друго не намират да има,но това не оправдава тази висока температура. Довечера излизат и последните резултати,ще го мислят тогава! Беболина е добре сега,спи спокойно,ще я следи баща й,а аз трябва да работя 😡😫

# 284
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пускам кафето.

CoffeeCoffeeCoffeeCoffeeCoffeeCoffeeCoffee

сис, и аз ви мисля. и фил с нейните два бандита. Simple Smile

сис междувременно е отговорила.
сис, Горинич вдигаше температура от гърло. много често и много висока.
Sad и лесно слизаше от гърлото надолу. Sad

Общи условия

Активация на акаунт