Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 733
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 540
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ами, нормално...

# 541
Днес в Мола е лудница. В Бургас се нагрочи и всички вътре. Като видях квой и ми се прииска да избягам.. Обаче след малко ще я мятам.
На вас хубав петък!

# 542
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Днес в Мола е лудница. В Бургас се нагрочи и всички вътре. Като видях квой и ми се прииска да избягам.. Обаче след малко ще я мятам.
На вас хубав петък!
Мъжа ми беше командировка до Бургас, няма влизане и излизане от града Sad

# 543
  • Пловдив
Нали има и събитие на радио Енерджи и концерт на пристанището... ще са куп звезди от 90-те с любима музика Simple Smile

# 544
Добри, оттеглям си думите, че съм единородна, близначки сме! И Джони Кеш обожавам и Мелина ми е  в лявото предсърдие! Heart
Мисти, какво си сервирала, не го разпознавам, но искам да го изпия!
И като става дума за пиене и за Зорба, ( а при мен става често )  винаги подсъзнателно ми изниква :

# 545
Не може - както казах сме под наем. Става дума за 1м², но трябва цялото антре да се смени = 3м². Не, че е болка за умиране, но просто е неприятно. И е поредната неприятност. Просто ми писна.
Фил, само заради теб пиша.

Това е никаква работа и ще отнеме по-малко от час с все изнасянето на стария ламинат.
Ако и при вас е, както в нашите чужбини, ще трябва да го издадете във вида, в който сте се нанесли( прясно боядисано и почистено) за да си получите депозита обратно и препоръка.

Карамел, удоволствие е да те чета! Дано се занимаваш с писане, другото ще е загуба на талант.

# 546
Контеса, благодаря за хубавите думи Simple Smile Това, с което си вадя хляба и най-вече  цигарите е твърде далеч от писането. Това първо, второ, за да се занимаваш сериозно с писане, трябва да има нещо смислено, което да кажеш на аудиторията, а аз нямам. И на трето, но не на последно място, най-сериозно мисля, че горката БГ  съвременна литература е достатъчно изстрадала и без моята намеса в нея. Моето е недодялани текстове с вътрешноведомствен опит за хумор! Това не го казвам от фалшива скромност, а защото мноого добре знам колко "струвам."
А ти се разписвай и без специален повод Simple Smile
Нямам матр'ял за хубав коктейл, само някакво Виски, накарах НВН (негово величество недовършений) да ми накапка 12 грама с три ледчета, той обаче е проявил царствена щедрост и се оказах с огромна камбана пред себе си... Но не ми върви и главата се опитва да ме заболи.  А мислех, че днес ще го пиша "чист" от главобол ден.

# 547
Карамел, въобще не съм съгласна с този извод. Съвременната бг литература губи когато хора с талант не пишат!
Моля те , премисли.

Наздраве!
Аз тъкмо пих кафе и закусих Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 18:53 от Анонимен

# 548
# 549
Ей, прибрах се най-сетне. Колата ми е в бокса от седмица, все се надявах, че ще успеят да сменят гарнитурата за днес, но уви. Остана за понеделник. Ще се мъча още, че и в предпоследния ми ден на работа ще се наложи да търча на автобуса по ранни доби.

Кой каза наспортуване тази вечер, че не разбрах?

# 550
Специално за Уиш.

# 551
Наспорт с биричка, чипс, бирено фъстъче и слънчогледчеее...

# 552
OMEGALUL Simple Smile
Карамелкова, по-космати кракаляци не можа ли да намериш? Не те обичам!

# 553
  • Пловдив
Наспорт! И аз сипах розе, ам върви ми да ви кажа Grinning
Наплесках едно тирамису, че щях да погубя маскарпонето забутано нейде в хладилника Simple Smile Имах обещано за гости, ам чак в неделя.

# 554
Не мога да повярвам,че умни за мен жени се връзват на фантасмагориите  и пишат ли,пишат.

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 20:20 от Кротал

Общи условия

Активация на акаунт