Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 611
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 660
  • France
Добре си дошла, Бабке.
Аз от месеци пия хомеопатична бира и почти се напивам Joy поне знам, че плащам за газирана вода с хмелен аромат, не си мисля, че получавам някакъв имагинерен елексир.

# 661
A още нови попълнения! Добре дошла,Баба Яка. Малко сме депресирани,това да не те плаши. Stuck Out Tongue Winking Eye
Браво на Крот и Скан за срещата. Завидях и аз. Hug Амаа беше редно една фотка да ни направите. Другия път непременно!
Фил,като огладнее твоя юнак ще пропие от шише,няма де да иде. Или със захранването ще се наместят нещата. Още малко стискай зъби.
Дребната още не спи,почва вече леко,леко да ми писва. Joy

# 662
  • Германия
A още нови попълнения! Добре дошла,Баба Яка. Малко сме депресирани,това да не те плаши. Stuck Out Tongue Winking Eye
....................

А, Ени, не ме посрещай с подвеждаща информация, аз ви следя тайно от няколко месеца и депресирани не видях тук, затова и скочих от балкона.

Фил, дано малкия да не се окаже като мен, не съм понасяла биберони по никакъв начин, та се е наложило от гърдата направо с лъжичката и мляко и вода и т.н, не ми се мисли колко е трудно това.

# 663
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
баткото нали го захрани с кекс Wink сега одстава да му налее биричка и всичко ще се намести.
оплаквам се от краци - и двамата са с 47, кой от кой по-широки и кой от кой по-претенциозни към обувките.
а за Горинич трябва да намеря поне два чифта, леки, летни, черни, ежедневни към официални. Sad Sad Sad

# 664
  • France
От това се страхувам. От форума ме посъветваха да пробвам с чаша с ръбче, но и нея не иска. А как са дава цял биберон с лъжичка Sob
Пак вали. Толкова искам да пратя малко дъжд и при вас.

# 665
  • София
Добре дошла, Баба Яка!

Крот, и аз като теб много добре си изкарвах с бабите по детските площадки. 😄 С една от тях и  приятелки станахме. Запознахме се тъпо. Изцепка от моя страна много ясно. В пясъчника нейното внуче и моята щерка се бяха заиграли. Аз обяснявам нещо на щерката и казвам да даде играчката на майката на въпросното внуче като изобщо не си правя труда да погледна към майката. В следващият момент майката ме редактира, че всъщност е баба и това й личи. Спекох се от срам. Но тя се оказа яка баба и много добре си изкарвахме всеки ден  в пясъчника докато не дойде време да пращаме децата на градина. Изгубихме си дирите после.

Добри, съчувствам. Само мога да си представям какъв стрес е цялата подготовка за заминаването, а в допълнение и проблем с размерите.

# 666
  • София
Бабке Яка, добре дошла.
Добри, нямат ли училищен магазин за униформи? Може и обувки да има.
Браво на Кротето и Скания. Аз си мислих дали с някоя форумна аверка няма да си чукне  среща.
Ено, пращай Синеочка при ритнитопковците. На бас, че за три дни ще ги откаже да идват.

# 667
  • Euskal Herria
Ама сте писали, писали... Повече от половин час ви чета. Цял ден скитахме с мъжа ми, доволни сме и двамата. И сме с намерение пак да се върнем там, има още какво да се разгледа. От снимане накрая телефонът ми се изключи, батерията се изтощи.  Трябва да прегледам какво съм сътворила.
Да кажа, че ми беше много приятно на срещата със съфорумките. С удоволствие бих повторила.

# 668
Баба Яка,добре приземила се!Не я слушай Ената,тука сите са шемет до шемета! Само аз съм добре.🤣
Рено,аз от кога ти чукам на тебе,ама ..
Скания е бонбон голям,не разбрах кога мина времето,ни съм гледала час.

# 669
  • София
Кроте, ако се замъкнем към Варна, ще спретнем един маратон, ана няма да е тази година.

# 670
Съвсем ще одъртея и изккуригам докато се домъкнеш,после ще идем на кафе и ще те питам,пет пъти ти коя беше.Та . Забързай се малко!

# 671
  • София
Глупости, ние ще сме свежи бабиери.
Азцсамо ще забравям пих ли или не коктейл, и за по-сигурно ще пия още един.

# 672
Сега пък Сирос липсва! Къде се запиля това момиче?!

# 673
А Кротето само се прави на страшна Grinning

От заведението е снимката, чудна сянка има там и е много цветно. Мид, за съжаление едва ли ще съм тук тогава.

Фил, имам някакви спомени, че моите биберон така и не пожелаха, направо с чашките със сламки с клапани, пак си имаше доста засмукване.

Баба Яка, добро приземяване от балкончето!

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 00:22 от Scaniа

# 674
  • София
Много е важно как падаш от балкона, понякога е болезнено 🤣. Бабчето на мекичко падна.

Общи условия

Активация на акаунт