Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 617
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 675
Joy Ре,тях днес ги няма,иначе щях да я метна през оградата,да изразходи малко енерджито. Заспа вече де. Heart Eyes
Крот,къде видя шемети пък ти? Екстра сме си,то е ясно. Stuck Out Tongue Winking Eye
Фил,ако дадеш шишето с биберон на баткото,да му го даде,дали няма да стане? Нали знаеш,че при Мама минават всякакви номерца и глезотии,но при друг може да стане. Знам ли... Ще свикне и от шише,няма ненаучили се. Мани тия чашки и лъжици,това е мъчение.
Хапнах едно парче диня и ся се опитвам да не се изкушавам повече,че не ми се дежури в 00 нощес,обаче ми е вкусна и много обичаам.... Close

# 676
  • София
Аууу, диня вечер не ща. Ще пишкам през два часа.

# 677
  • Euskal Herria
Наздраве, дами!
Повечето вече карате втори сън, докато дойде нашето време за вечеря Simple Smile.

# 678
  • София
Яна, много хубаво. Къде ходихте. Пропуснала съм.
Аз не спя. Спах следобед. Как ще се връщам на нормален режим, не знам.

# 679
Ре,аз искам диня,ама не искам да пишкам! 🤭🤪
Дремнах и аз одеве 15-20 мин. През това време ММ опече кюфтаци на скарата,направил салатка,сложил на Синеочка да хапва. 😊 От кревата направо на масата се метнах. Ся и на мен не ми се спи,но ми се полегва и отивам да почета.
На вас лекинка!
Янче,красота! 😍

# 680
  • София
Ено стой бе, ти си ми надеждата.
Аз намерих едни агнешки джоланчета днес и ги  аправих с картофки и зелена салата. Доволно похапнахме.
Няма нашествие от деца и е супер.

# 681
  • Euskal Herria
Катедралата в Бургос е това.
И аз съм си приготвила книжка за приспиване после. Ама още е рано за лягане.

# 682
  • София
Много е красива Испания.
Какви книжки сте си приготвили?  Нищо не съм чела напоследък.

# 683
Стоя аз,ама утре ще дойдеш към 9 да ми направиш кафе,на Синеочка закуска,нещо бухтички,мекици,палачинки... 🤪
Аз днес цъфнах и утре едва ли ще ми е до това,но в неделя ми е традиция да бъркам нещо.
А да ви се оплача ли,че баш за морето пак ще съм на червено! Еййй начии... 😞
Аз имам 30 книжки,свалени на тел,ама не знам коя да хващам.
Кога ще забогатея да си купя една ел.книга не знам. 🥺

# 684
  • Euskal Herria
Красива е Испания, Ре. И всичко, което може да им донесе приход, се поддържа и експлоатира. Има и много безплатни музеи, издържани от съответната община. Или в определени дни е свободен входа.
Преди няколко години в Сарагоса исках да се кача на една от кулите в тамошната базилика. Служителят се извини и няколко пъти ми повтори, че достъпът е платен. Срещу 3 евро те качват горе с асансьора и можеш необезпокоявано да си поседиш и разгледаш. В Барселона асансьорът в монумента на Колумб беше 1 евро (преди 10-12 години). Ето в такива случаи се дразня - нашата страна е прекрасна, с хиляди възможности да се привлечат туристи. И като че ли се пропускат тези шансове. Дано да бъркам.
Ени, ето ти идея за подарък за РД, Коледа и пр. - един четец.

# 685
  • София
Много обичам бухтички 😀. Ако правиш, ще дойда.
На мен май пак  няма да ми идва Sad.  Хайде лягай. Аз може след малко също да се катурна.
Яна, така е. Аз харесвам много и Мадрид и Барселона и Валенсия и Толедо.
Другаде не съм била. Искам при вас, в Марбея, абе навсякъде. Но искам да имам поне месец, два в държава, а не по 5-10 дни.

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 01:09 от Reunion

# 686
Боже, Боже! Докато съм спала, от балкона се е приземила конкуренция за моята метла! Здрасти, Баба Яка! На обществото няма да казвам "Добро утро" - явно спите.

# 687
  • France
Мда.... моето малко цицоманче не ще да се отбива. Нощно време лази до мен и ми дърпа пижамата. Ако е по-затворена и аз по-заспала - надува гайдата. Към 2-3 и към 5-6. 🥱😒

Добро утро, мили мои. Тук е слънчево!

# 688
  • София
О'рахалки, добро утро. Аз се наспах, ама следобед пак ще прилегна.
Фил, излизай на разходка с чудовището и цицомана.

# 689
  • sf
Добро утро. Разходих кучо, пуснах една пералня и силиците ми свършиха. 😆
Ще трябва да готвя, ама преди това да пазарувам и се чудя дали да скокна и да Джъмбо. 🤭

Общи условия

Активация на акаунт