Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 609
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 690
Морген! Къде сте, бре?
Фил, представих си го цветно цицоманчето Simple Smile)) и се умилих. Нямам съвет за отбиване, само прегръдка за вас.
Яна, мнооого красиво, бе Heart Eyes И понеже още спя, Бургос го прочетох като Бургас и си викам - е, как може да не съм разбрала за тази впечатляваща катедрала?!
Добре дошла на БЯ!
Сиросче, появи се, където и да си Hug

Черпя с боровинки, малко баберък, но свежи и вкусни.

# 691
  • София
Донсита ме подсети да пусна пералня.

# 692
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
донсиииии, не ходи в джъмбо. чуваш ли? нееееее.
като ида там за едно нещо и се връщам с пълна торба прилепалки. нищо не ми трябва, а ръцете не дават да върна обратно на рафта. мъка е.

тихо и тайно да се похваля - тази нощ беше студено. Wink

# 693
Само веднъж стъпих в Джъмбо и не повторих. Да живееш в прованса си има плюсове.

# 694
  • Германия
Добро утро, хубаво се наспах тази нощ, сина ми е звънял 18 пъти докато ме събуди и това на фона на 2 телефона с навити по 7 аларми през 5 минути. Да се брои за оплакване.

Боже, Боже! Докато съм спала, от балкона се е приземила конкуренция за моята метла! Здрасти, Баба Яка! На обществото няма да казвам "Добро утро" - явно спите.
С теб не бих се и опитвала да се конкурирам, нито за метлата, нито за тиганЯ. Ще си летим двете в синхронен полет.

Тук никой ли не слага кафе, на мен ми трябва промишлено количество, за да си открехна очите
Скрит текст:

# 695
  • София
И аз не стъпвам там. И е Икеа избягвам. Но сега ми дотогава отцедник за зелени, плодове, зеленчуци. Не че не съм живяла 40+ без, ама го видях в една тема във форума и го искам.

# 696
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
центрофугата ли? Simple Smile можеш да преживееш и без нея. честна дума.
ползвали сме я веднъж, а седи в кашончето трета година.

# 697
центрофугата ли? Simple Smile можеш да преживееш и без нея. честна дума.
ползвали сме я веднъж, а седи в кашончето трета година.

1:1

# 698
  • София
Не Добри, имам такава. Просто едно панерче с дупки, което се закача за коритото на мивката. Идеята е, като ги измиеш, да ги тръснеш там.

# 699
Добро ви  утро и добре дошла, на Яката баба!
Фил, надявам се скоро да откриеш решение за бебчо, много ти съчувствам! И аз не мога да дам съвет, моето диване се самотби, но приятелка кърмеше три години! Малкият псуваше и ходеше да й повдига блузата... Кошмар!
Елифче, къде ходи да береш боровинки?
Яна, при теб е приказно! Снимките ме приковаха като магнит, явно в минал живот съм била някоя испанска гитана Simple Smile
И аз искам при Крот, да ми намести малко чакрите, че съм станала егасимус медузата и всички ми се качват на главата...
Сирос да се появи секундално! Липсва!
Изперках покрай ремонта, снощи сънувах, че измазваме стените с...кайма...

# 700
  • София
Добро утро, ранобудници!

И аз  съм ранобудна. Вече съм в офиса. Преди да излезна изметох подовете и обърсах прахта по мебелите. Разпределих задачите на дядо и внучка. Сервирах закуска. Пропускам нещо от всичко свършено, но схванахте картинката.

Много е важно как падаш от балкона, понякога е болезнено 🤣. Бабчето на мекичко падна.

Ре, падането е както си постели падащия. Бабичка си постла читаво и затова падна на меко.

Бабче, кафето е един път. Идвам с черпака.

Сиросчето спомена онзи ден, че има проблеми. Дано се саморазправя успешно с тях и затова да липсва тук!

Яни, хубави снимки!

Карамелке, и с кайма става. Тъкмо когато няма време за готвене, само ще гепите по една вилица и започвате стената.
Хубава неделя да имате! На работещите като мен - лека и доходоносна! На почиващите - ползотворна почивка и много положителни емоции с любимите хора!

# 701
Рено,да разбирам ли,че ти е скучно и се чудиш ква щуротия да си купиш!?😀
Добро утро!

# 702
  • Пловдив
Добро!

Яна, мнооого красиво! И аз кат Ре искам месец, два и да обикалям села и паланки...ееех! Мечти!

Новата баба май не е чела редовно щом не забелязва кафетата Всяка сутрин Simple Smile
Заповядайте! Отзад наниспанска хасиенда ми прилича Wink

# 703
Добро утро!

Сега си отварям очите, а вие сте писали, писали... Добре дошла на Баба Яка, чудесно е, че Уиш е намерила дружка на за синхронен полет, а да сме депресирани, не сме. Нямаше все за манджурляци и печива да пишем, ако бяхме. Само името на темата ни е такова, ама трябва да се знае и да се помни от коя тема се роихме. Като ни обвиниха в спамочат и започнаха да ни трият от другата тема и нЕмаше на къде другаде.

Фил, съчувствам ти, но не мога да дам адекватно решение, моите и двете са отгледани с биберон от първата им седмица.

Яна, много е красиво. Испания не ми беше в желанията за пътуване. Но започвам да размислям.

Сирос някъде се покри. Липсваш.

# 704
  • sf
Ааа аз имам дисциплина за Джъмбо. Отивам за точно определени неща и определен бюджет. 😁

Общи условия

Активация на акаунт