Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 90 762
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 750
  • Euskal Herria
Добро утро, общество! Е, то за вас вече е добър ден, ама който си ляга сутрин... Сега пия кафе и чакам да ми се избистри ума.
Пожелавам на всички болни по-бързо да оздравяват!
И стиснати палци на всички, които имат нужда!
Ре, това, дето го търсиш, го има в Джъмбо Wink. Аз от там си го купих, удобно е за ползване.
Донси, а не може ли да не е черен конецът, ами нещо от кафявата гама?

# 751
Я да ви питам като странични наблюдатели. Как е по-добре? С тъмен или светъл конец?
Скрит текст:

На мен със светъл ми харесва повече.

# 752
И аз съм за бял. С черен ми изглежда като излязло от принтер. Отива повече на “админа”. Joy

# 753
  • sf
Мерси. И на мен бяло ми харесва повече. Няма да го сменям. После ще покажа готовото. За подарък е.

# 754
  • София
Яна, мерси. Ще пратя МН, ама със снимков материал 😆.
Ени, мерси за рецептата, дай сега и за макароните.

# 755
Аматьорка. Преди 2-3 години отидох до Джъмбо САМО за едни хартиени капсули за кексчета. Сметка - 80+ лева.

# 756
Бухтичките им метнах рецептата в първия пост, ако пропускам някоя рецепта, свиркайте.

# 757
Привет, дружина!
Дойдох си със 7 тиквички. Свиркам сииии... вече нищо не може да ме бутнееее...защото имам розееее...

Донсита, и на мене с бял повече ми допада.

Привет и на новодошлия балкончик! А къде е ударението - Баба Яка или Баба якА??Satisfied

# 758
Мързелота, току що фемилито хапна гръцка мусака, в която патладжаните бяха заменени с т....чки. Много ФФФкусна беше.

# 759
Порати строгата диета на ММ, който е с диабет тип 2, картофки и ориз са изключени от менюто. Иначе досегаа... но пък не пречи да погледна рецептата в нетя, може да се поддава на някаква преработка...

# 760
Аз пък токущо купих патладжани и се двоумя дали гръцка мусака да почна или имамбаялдъ. Тик... те ги заобиколих от далече. Пък и намерих царевица. След малко ще я сложа да къкри.

# 761
  • София
Кло, имамбайълда. За жени е супер, защото студена е още по-готина.

# 762
Порати строгата диета на ММ, който е с диабет тип 2, картофки и ориз са изключени от менюто. Иначе досегаа... но пък не пречи да погледна рецептата в нетя, може да се поддава на някаква преработка...
Мързелота, аз съм с ИР и в тази мусака няма картофи. Пека т...чките или патладжаните, нарязани на кръгчета, на хартия за печене, намазана със зехтин. После редя ред т...чки, малко бешамел (може да се замени с настърган кашкавал само), ред сос болонезе и така докато свършат продуктите. Завършваш с бешамел иили настърган кашкавал.

# 763
  • София
Кло, жа жеги, не за жени 🤣. Редакторът е О'рахал

# 764
Ре,макароните ги сварявам,
Скрит текст:
обикновено правя 1/2 пакет,че да се изяде,иначе хвърлях. Като се сварят,ги сипвам в тава,намазана с масло или олио. В купа разбивам 2-3 яйца,1 чаена чаша захар (ако не ядете много сладко може и по-малко),500 мл. прясно мляко и 1 ч.ч. натрошено сирене. Някои добавят ванилия,аз я пропускам. Сипвам сместа при макароните,разбърквам,слагам отгоре нарязани кубчета масло и пека на 170 градуса до като се зачерви. Като ги извадя от фурната поръсвам с пудра захар. 🤗
Опулих се (рахаля пише опиших се 🤭😂) с тия жеНи,ам викам си може пък да има нещо и само за нас.
Пак ли размятате тик...ки? 🤣

Общи условия

Активация на акаунт