Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 820
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 110
И аС тЪ Убичам, Весе! Simple Smile

# 1 111
  • Германия
Добро утро група,
Веселинова, ама много си ранобудна за моите разбирания, добре че не викаш много силно и не ме събуждаш толкова рано Kissing Heart
Кротева мерси за хубавата закуска, ама аз само от кафето ще си взема.
Мистик, да у немско съм, хората през локдауна се прибират в къщи, аз все на опаци, избягах у немско

Какъв ден е днес, че се лее такава любов и любовни обяснения у темата и луканки и месища размятате рано рано

Наспах се, наспах се, ама мога да поспя още 2-3 часа

# 1 112
Ден на любовта в оплачи се.🤣Може да сме депресирани,ама сме любвеобилни.

Вися пред майстора,чакам наследника да ме прибере,и си чакам.😀

# 1 113
Карамела, Весе Heart

Цял час пих кафе на терасата. Подухваше приятно и освежаващо след поредната задушна нощ. Имам си няколко лястовички, всяка сутрин ме будят - 5-6 кацат на жиците точно срещу нас и цвърчат ли, цвърчат. После изчезват. Та те ми правеха компания с кафето. Изобщо не ми се прибираше, ама няма как.

Пуснах да се прави хляб, пооправих в кухнята и се наместих пред компа. Хубав и спорен ден!

# 1 114
  • Пловдив
Ам Кроте, ти нъл си в отпуск...? Или пак нещо не съм разбрала Simple Smile Та ако съм права - нЕма ли да почиваш нейде?

# 1 115
Сега не ми се очертава почивка нейде.По от после,здраве и живот.Иначе на половина си ги разбрала.Smiley
Сега предремвам из къщи и ходя на физиотерапия,дето няма никакъв ефект.
И много ме боли днес ръката и ще търся един друг доктор.И си...бало..мммта.

# 1 116
Веси, 🥰🤗!
Кроте,физиотерапията иска време! Бързо да минава,дано!
Фил,не си сама,тук сме 🤗!

Оплаквам се от ММ! Иска второ и си действа човека по въпроса,без да се съобразява,че аз съм против!

# 1 117
Добро утро и от мен! Днес било международен ден на младежта, та понеже тук сме се събрали все с млад дух и млади сърца, ей от къде идва любовта в темата! Не знам дали красотата ще спаси света, но любовта и добрата дума, могат много повече!

# 1 118
  • Пловдив
Кроте, при мм толкоз години не му действаха ич тия рехабилитации...после нъл излезе друго.
Лошото е, че /поне аз/ очаквахме облекчение от тия инжекции сега, а пък нищо още...можело време да отнеме Rolling Eyes Той не се оплаква, ама го гледам, че го мъчи...
На санаториум не те ли пращат? Ама такъв за младежи Wink

Сиско, разсмя ме Simple Smile той си действа вика Simple Smile  Извинявай...то не ти е смешно, ам...

# 1 119
Сисун,бе! SmileySmileySmiley

Мистик,те бабите ходят тука някъде по Златните,ама то същото се прави и там,само дето ще им друсна едни пари.То и терапията ми е толкова общо 12 мин.Оплаквам се аз,ама от това нито ми олеква,нито ми минава.

# 1 120
  • Пловдив

Мистик,те бабите ходят тука някъде по Златните,ама то същото се прави и там,само дето ще им друсна едни пари.То и терапията ми е толкова общо 12 мин.Оплаквам се аз,ама от това нито ми олеква,нито ми минава.
така, де...
Някви изследвания, нещо допълнително? За артрит, напр...? Или на работата ти е натоварването?

# 1 121
Кроте,аз имам проблеми с кръста.Няколко пъти ходих и на санаториум.Няколко дни след началото на процедурите се появяват адски болки.Обясниха ми,че било нормално,и щом боляло,значи имало ефект.И верно,след седмица някъде всичко минава и ставах като нова.До след година.

# 1 122
Ааа,Ренко то и ортопеда така каза,днес ще те боли и край.Чакам го още този край.
Мистик,нищо не съм правила като изследвания.Ще видим,кофти е,че и в покой боли.Твоя мъж,какво го боли?

# 1 123
  • Пловдив
Ааа,Ренко то и ортопеда така каза,днес ще те боли и край.Чакам го още този край.
Мистик,нищо не съм правила като изследвания.Ще видим,кофти е,че и в покой боли.Твоя мъж,какво го боли?
амиии... колената, гърба, петата. Общо при него болката е в сухожилията и там я усеща. Това било типичното за тая болест. Не казва много, както писах, та...

# 1 124
Май е неизбежно вече да правиш хотела.Гледай що разглобен народ сме,пълним едно СПА,одма.
Иначе си е кофти история.Дано с натрупване да му се успокой болката.

Общи условия

Активация на акаунт