Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 751
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 170
Добри, изхилих се, докато те четях, в офиса. А имаше клиент... Дано не му е първо и последно посещение! Ако ме уволнят, щото съсипвам бизнеса на шефа, ще дойда по египетско да ти мия прозорците Simple Smile С гайковерта Simple Smile

Янче, ти хубаво си ме метнала в смешките, ама аз първоначално даже не разбрах, че съм аз. Възхитих се на този, който си възпитава правилно з@дника. Моят бил...

Кара миа, всичките ти притеснения нека да са напразни! Пу! Казах!

Сис, ще си имаш помощник - каката. Сега е момента да ѝ "добавиш" една кукла за забавление, за да имаш вереме за маникюра.

# 1 171
Герата,😁🤗! Ти да не си се наговорила с ММ,той така се опитва да ме навие!
Направих Рататуй! Тук му викат брям! Ей, много вкусно нещо 🐷

# 1 172
  • Пловдив
Аз таквоз нивгаж не съм готвила...

Искам да си ходя вече...
За вечеря ще пека риба, ама на синчето тряя мисля нещо друго, че ич не моа го навия да я хапва.

# 1 173
Сис, заклевам се, че нямам пръст в тая работа! Ей нА - всичките 10 /пЪрдон - 20/ са си ми с мене си!  Hands Open Hands

Обаче, ако сега не го направиш - никога няма да дойде ред за това нещо.

Но и другото е вярно - дЪ-то си е твое и ти си 50% от тези, които ще взимат това решение. Без болшинство не става тая работа.

# 1 174
Аз съм ок да си останем с едно дете! Пък и не съм сигурна ще мога ли да обикна толкова силно друго същество!
Мисти,пробвай го ,сипвах си два пъти и още ми се яде,но трябва да ходя на работа вече. Довечера пак ,ако ми оставят домашните!

# 1 175
Аз съм ок да си останем с едно дете! Пък и не съм сигурна ще мога ли да обикна толкова силно друго същество!
Точно това бяха моите думи, докато Говендър Мой беше малко говендърче. 13 години по-късно сестра му ми показа колко много съм грешала. Но пък ми трябваха 13 години, за да се навия за второ.

# 1 176
  • Пловдив
Сиско, ам давай рецептата тогаз Simple Smile Ама и малката ли го хапва?

И мм така ми викаше...дали ще мога да обичам второ? Е, за жалост няма да разбере...Disappointed

# 1 177
Карамелче, радвам се много за вас! Отпразнувайте го подобаващо!
Аз нещо започвам да давам на късо, от работата от вкъщи ли, че почти не общувам с хора, от жегата ли... Имах акт от полицията, защото не съм си сменила личната карта в срок, след сватбата миналата година, върнах си и задграничния паспорт. Днес отивам да им занеса платежното и искам заявление за издаване на нов, жената зад гишето ме гледа учудено и ми казва "Ама госпожо, вие нямате върнат паспорт", наострям се веднага, че ме чакат големи разправии, ако са ми загубили там паспорта и почвам да обяснявам, как съм го върнала, кога съм го върнала...тя става, почва да търси, рови в папки в кашони, опашката зад мен расте....пак ми обяснява, че там мой паспорт няма, вика подкрепление в лицето на шефката си и и казва "Моля те ела, не мога да се разбера с тази жена" Joy Аз иначе съм вежлива, не се карам, а усмихнато обяснявам и на шефката, че паспорт нямам и искам да си извадя нов, проверява жената, вади два листа и ми казва "Госпожо, на еди коя си дата сте подали заявление за нова лична карта и паспорт и двата документа сте взели на едиси коя дата и ето тук сте се подписали даже, че ги получавате"...аз пак си знам моето и казвам, да личната карта съм я взела, но паспорт не съм! Моля потърсете го в издадените документи...и така още пет пъти ми обясниха, че грешкатае в мен, но аз не се предадох, все пак им се извиних и си тръгнах, защото не те а опашката назад вече се готвеха да ме линчуват Grin Излизам пред полицията и ооо, чудо спомена се върна, верно си извадих паспорт и верно си го прибрах стриктно при документите! О блажена простота, ММ ходи три пъти по работа до турция, от както съм го извадила, а аз не пътувах с него, щото ням паспорт!!! Такова бяло петно, скоро не бях имала! Сега мисля, да им занеса кутия с бонбони  и да им се извиня. Ужас!
Joy О'рахала ми поправил задграничния паспорт на задгробния, мале дано тоя наистина да не съм го взимала JoyJoyJoy

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 16:42 от Salilinda

# 1 178
Ето тук реанимирам
Скрит текст:

И гледката от къщата
Скрит текст:

Карамел, дишай!

# 1 179
https://www.pinterest.com/pin/720153796662288543/

Е,не! Много готина идея,но няма как по друг начин да ви я покажа.

Скания,де е това?

# 1 180
Сали ,🤣😂😅!
Мисти,ето рецептата
Скрит текст:
3 картофа
1 морков
2 червени чушки
4 патладжана
4 тиквички
2 глави лук
Праз лук
4-5 бели гъби
4 домата
1к.ч. зехтин
1к.ч. бяло вино ( може да се замени с вода)
Мащерка,риган,розмарин, чесън,черен пипер,сол,магданоз!
Белиш и нарязваш зеленчуци,добавяш подправките,разбъркваш поливаш отгоре с виното и зехтина и печеш в затворена тава около 50 Мин. Отхлупваш и печеш още малко, докато зеленчуците добият приятен загар. Сервира се с бяло сирене и бяло вино или бира. Зеленчуците можеш да заменяш и добавяш в зависимост от сезона.

Важно е да не ги режеш на много малки парченца,за да се запазят цели при готвенето.

# 1 181
Ох, Сис, то искането е най-лесната част, да не реши, че леко му се изплъзваш след неразбирателството и да се опитва да те върже на моряшки възел?

Карах я, в 6 следобед си взех паспорта, в 7 бях натоварила колата, днес преди обяд се паркирах в района на Коринтос.

# 1 182
Смях се до сълзи с вас!
Туй с паспорта ми е хита на деня. Сали направо ме умори.
Сис, кажи на ТМ да почака. На вас и сега ви е трудно, а с две малки буболечета ще е още повече. Аз съм за по-големите разлики. Моите са с 9 години, много по-лесно е. Можеш дори за малко да оставиш баткото/каката да наглеждат малкото за да можеш спокойно да влезнеш в тоалетната или в банята. А за любовта - не бой се, ще си обичаш и двете деца еднакво силно.

# 1 183
...
 О'рахала ми поправил задграничния паспорт на задгробния, мале дано тоя наистина да не съм го взимала JoyJoyJoy
Ни моа Joy Joy Joy
Сали Hug

# 1 184
Скания,не мисля че е това. По-скоро нова идея,не добре осмислена. Миналия месец имах голямо закъснение и му го споделих. Не го изплаших обаче 😂

Общи условия

Активация на акаунт