Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 704
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Тва, часовата разлика,  някои за нищо я нямат. А отпуска, хептен. Събудиха ме къмто 1 и до 7 бачках
Сега се чудя да пия ли или да тормозя МУ.

# 1 261

Двете не може ли? Вместо да се чудиш... Simple Smile

# 1 262
  • Пловдив

Двете не може ли? Вместо да се чудиш... Simple Smile
Satisfied
Оооох Stuck Out Tongue Closed Eyes  моя се моли да му се случи второто...

# 1 263
В едно от произведенията си Александър Дюма-син употребил израза "болезнена празнина". Иронизирайки го пред компания, критик го попитал какъв смисъл изобщо  може да има изразът, след като празнината не може да е болезнена?
- Господине, никога ли не Ви е боляла главата? – отговорил Дюма

Прекратявам споровете болят ли празните горни етажи!
Болят! Казвам го от опит, личен опит! Дюма ми е свидетел Cry
Фил, прати ми  децата, ще те отменя с удоволствие, да си починеш. Ти си изтормозена, а аз съм зажадняла за къдрави ръчета и крачета . Ще си прекараме чудно и забавно, макар че ме смятат за безотговорна.
Бяха ми оставили едно бебе за няколко часа, прекарахме си  чудно двечките, единственият инцидент бе, че загубих едната обувка на бебка. Много се притесних, какво да обяснявам, но синът ми ме „защити“. Каза на майката – ти или си много безразсъдна, или си супер безотговорна, за да повериш детето си на майка ми! Не й придиряй за изчезналата обувка, прибери се в мир и запали благодарствена свещ, че не ти е изгубила детето. Joy
Та, Фил, чакам Монстърчетата без обувки Heart
Ще се оплаквам по- късно, защото празнината на горния етаж е болезнена.

# 1 264
  • София
И аз със хронично болезнена празнина. На мноО боли празното.

Дребната ей сЯ щях да я ошамаря пред всички погледи в Коколандия. Седнах аз на една пейка и я оставих да се чекне на въженото съоръжение. По едно време изчезна. Добре, че миналата седмица х купих часовниче MyKi . Звъннах да питам къде е. Била тръгнала с новият си приятел от въжетата. Разкрещях се всички да ме чуят. Явно родителите се постреснаха. След малко дофтаса при мен, но сама. От приятелчето и родителите му нямаше и  следа. Накрещях й се. Обяснявах нещо, което вече знае - да не ходи никъде с непознати. Какво й щукна не знам. Краката ми треперят от  ужаса.

# 1 265
  • France
Ужас. А ти сигурна ли си, че е била с дете + родители?

# 1 266
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Дам, всякакви изроди има. Много неприятно преживяване.

# 1 267
  • France
Направо ми се подкосиха краката като четох. Горката Панда.

# 1 268
Излязох сутринта по задачи, чак преди час се прибрах. И какво заварих в кухнята? Бедствено положение. МУ решил да прави шницели. Един час ликвидирам щетите. Пълен кошмар. Имам чувството, че не е оставил нито една чиста чиния и тава. За разкош рязал диня и целия плот лепне. Че и по пода накапал. Стъпвам в кухнята и джапанката ми се залепя за пода. Изчистих и си направих кафе, а той се скри в другата стая.

# 1 269
  • София

Фил, да. Били са на друго съоръжение в Коколандия. Може би родителите са смятали, че знам къде е. Щерката пък изненадана, че съм се уплашила. Обяснението й: ,," не видях на коя пейка си, за да ти кажа". Бясна съм й.

# 1 270
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Излязох сутринта по задачи, чак преди час се прибрах. И какво заварих в кухнята? Бедствено положение. МУ решил да прави шницели. Един час ликвидирам щетите. Пълен кошмар. Имам чувството, че не е оставил нито една чиста чиния и тава. За разкош рязал диня и целия плот лепне. Че и по пода накапал. Стъпвам в кухнята и джапанката ми се залепя за пода. Изчистих и си направих кафе, а той се скри в другата стая.
Още е жив и невредим? Или се е скрил добре, и не може да го намериш?

# 1 271
Явно слънчасах от жегата и не съм адекватна - още е жив, само егото му е леко накърнено, щото не се сдържах и му креснах. Сега явно го играе сърдит, затворил се е в спалнята и си сложил слушалките. Броя дните до понеделник - свършва му отпуската и заминава на работа.

Панди, представям си колко си се уплашила. Дано малката Пандичка си вземе поука.

# 1 272
  • София
Пандич, разбираемо е, че си се притеснила. Аз на времето се катерих с тях 🤣. Само на мен ми се налагаше да ме спасяват.

# 1 273
Имам персонална молба към Донси:
моля те, появи се и ми разкажи за Джъмбо и 15-те минути!
Ще ходя да си купувам килимче за банята, ама не съм сигурна с още колко излишни неща ще си тръгна....

# 1 274
  • София
Гери, това с 15-те минути според мен или го можеш, или не го можеш. Аз не го мога.  Висш пилотаж е. Може би с много практика би се получило.
От известно време отлагам ходенето до Джъмбо от страх, че там внезапно ще се сетя колко нужни са ми куп ненужни неща.

Общи условия

Активация на акаунт