Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 159
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 2 745
С ММ сме дебели. Ще намаляваме храненето.
Колко хубаво семейно решение! Ще вземем пример от вас!
Честито на бъдещата шофьорка!

Цъфнах за втори път този месец! На работа съм ,а ме боли и ми е криво! Яде ми се сладко!Как ще издържа до 11вечерта?!!

# 2 746
  • France
Онази с преливащият като бухнал мъфин корем?

# 2 747
Щом е само мъфин значи още всичко е под контрол! Аз съм вече в графа втасал козунак 🐷

# 2 748
гняс... вали... а щяхме да одим у Жъмбо...

# 2 749
  • София
Ще пропусна да напиша нещо. Трябваше записки да си водя, че гинкото не работи. Почвам, а каквото се сетя, туй ще е.

Кой писа, че се е разминал на косъм от катастрофа? Радвам се, че си добре. Винаги така да те пропуска злото.

Уми, браво на теб! Казах ти аз, че никой няма да те скъса.

Карамелова, бърже на отчет. Поне мъцни 2-3 думи. Подробен отчет може и по-късно.

Сиросче, ти ли беше със супата от т-ки? Как я правиш? Едно време баба ме беше научила на една върховна супа от т-ки, но не си записах рецептата, защото си казах, че това не мога дори аз да го забравя. Е, забравих я и нито една от рецептите, които намирам не ми напомнят на нея.

Правих доматена супа тези дни. Малкото Панде яде като разпрано, а готвено , особено супи, не обича. Пак ще правя. Само да яде готвено на мама златото, че ми писна да правя принцеси за обяд и вечеря, а и не са ОК за всеки ден.

Мързелота, аз вместо теб отидох в Джъмбо. С детето. Много добре се представихме и двете този път - стриктно към списъка се придържахме. Чак ми стана смешно от синхрона между нас - загледаме се по нещо, после се споглеждаме една друга и в един глас "няма го в списъка". Платихме по-малко от 18 лв на касата. Това не помня случвало ли ми се е.

Пред едно кафене бяха изкарали табела с тебешир "лимонада от бъз с ягоди". Някой зевзек изтрил кръгчето на Б от бъз. Малката Панда не загря веднага какво е станало и любознателно попита: " какво е г@з с ягоди"? Сервитьорката я чу и погледна табелата. Поправи го, а дребната чак тогава разбра какво е станало и се разхили. Помислила, че г@з се казва и на нещо друго освен на задните части.

Два пъти ни валя дъжд и се крихме. Сега пак вали, но вече сме вкъщи.

# 2 750
Онази с преливащият като бухнал мъфин корем?
Ако не го беше прецвъкнала с дънки с ниска талия, нямаше да е бухнал.

# 2 751
Елифко, Hug

Панди, ще напиша рецептата малко по - късно, че сега ще изохкам  заради Попи.
Значи мили дами, обявявам Попито за многоръкия Шива на темата. Таз госпожа ХО, ДО ОИ за нищо ги няма. Нокти лакира, прически прави, чудни чушки пече и ако каже, че ходи на ток у дома, ще си направя харакири.  Stuck Out Tongue Winking Eye
Попи, Kissing Heart

# 2 752
  • София
Страшна гръмотевица се чу преди малко. Малката Пандичка дотърча при мен и се сви върху корема ми както правеше като бебе. Чак трепереше. Добре, че не сме навън вече!

# 2 753
Сиросче, благодаря, но! ДО заедно с ХО нямам, пу-пу, само на ХО съм. По повода си сготвих чушките в обедната почивка. После си ги ядох пред лаптопа в работно време, докато пишех мейли. И плитката ми е от вчера. Laughing

# 2 754
Жалко, че вече е голяма Малката Панда, иначе аз имах чуден номер срещу страх от гръмотевици. Точно на третия рожден ден на сина ми имаше страховита буря. Естествено, той се изплаши и наду гайдата. Аз обаче му казах: "Тъпчооо, това е бум-тряс за твоя празник. Облачетата сега празнуват рождения ти ден и правят бум тряс от радост." И малкият тъпчо верно се върза и започна да се смее и да повтаря като повреден папагал: "Бум-тряс-празник". И от тогава, като чуеше гръмотевици, се нахилваше като зелка и почваше: "Бум-тряс-празник".

# 2 755
А добър ден! Навън се лее порой, но аз успях да отметна всички задачи. Сега остава с ММ да се разберем риба или гювеч ни се яде, аз съм за гювеча, той обаче мрънка за риба.
Честито на Уми!
Ени как не ти беше жал тия хубави смокини в сладкиш да ги сложиш? А Синеочка е кукла направо.

# 2 756
Сиросче, благодаря, но! ДО заедно с ХО нямам, пу-пу, само на ХО съм. По повода си сготвих чушките в обедната почивка. После си ги ядох пред лаптопа в работно време, докато пишех мейли. И плитката ми е от вчера. Laughing
хич не ми се оправдавай тука. Нали те виждам. Депрес ме хвана, каква съм смотла.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 757
Уиш,щом съм гад,може да ме вземете във вашата група с Крот. 😁
Хораааа,ще почина! Нали говоря от миналата година за сироп от черен бъз,за имунитет да давам на Синеочка. Тук се намира бъз и наш приятел вчера каза къде е видял много. Днес ми пише,че набрал една кофа,ако искам да си набера,да ме води. Казвам ок,ама днес баш нямах желание. Е той си сложил половината кофа и другата половина ми е донесе. 😰🤐
От час роня зрънца,мия,тъпча в един буркан,край няма. Имам още толкова. Някой да дойде на помощ? ММ ме отсвири. А най-лошото е,че накрая малкото ла*ненце сигурно няма да го иска и ще отиде в канала! 🥺😒

# 2 758
Срещу тава картофки и кофичка смокини в която искаш група те вземам, Ени.
От тоя сироп се пие по една чаена лъжичка дневно. Все ще ѝ я набуташ.

# 2 759
Геро,някой те пази! Почерпи се,почерпи! Всичко е свършило много добре.
Фил,балкански нрав,а Smiley иска да се бие.
Сисун,ти къде се редиш при дебелите? Нали още едно ще правите,не го мисли шкембака.
Малката Панда е страшна Панта.

Общи условия

Активация на акаунт