Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 721
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 3 015
  • France
Дари, много се радвам за теб и новата ти работа.

# 3 016
Сиси,показвам :
https://answear.bg/p/vila-roklya-411565

Съншайн,аз съм на Нурофен Фемина,но откакто родих,вече четири цикъла имах,не ме боли корем грам!Моля ви,не ми казвайте, че е временно!

Охх,хич не ми се прави нищо днес,искам  да си почивам!

# 3 017
Лейля, при мен поне, не е временно.

# 3 018
Ам как да се обадя,като последен пост беше моя и после не ми даваше. 😆 Инак щях да ви привикам,ама ако редактирам,я види някой,я не. Голяма тъпня е това с последния пост. 🙄
Лейла,много хубава рокля!
И на мен нищо не ми се прави. Май ще взема да се лакирам само,че вчера свалих гел лака и не ми харесва да съм без. 😁

# 3 019
  • София
Ено, аз писах по никое време в кучешката, че ме събуди принцът. Ритай на лична.

# 3 020
Като си редактираш мнението, май пак излиза като непрочетено.

# 3 021
  • Пловдив
Абе, момичета...оня ден някой показваше едни тестени вкусотии, като мъфини...Мислех, че съм снимала рецептата, ама на...не.

П.п За нас малкия дявол снощи, за друго семейство повече дертове, ама дано има поука. Head Band

# 3 022
  • София
Здравейте!

Днес пак съм на работа. Полагам усилия да изкарам до обедната почивка без да ям  друго, освен ябълката, която имам за спешни случаи.

Мисте, надявам се, че сте добре. Кофти звучи това с екшъна. Сподели, когато решиш.

В магазина до офиса продават едни купи. Имам купи, но много се изкушавам да взема още, защото като купя плодове и зеленчуци ги слагам всеки вид в отделна купа и лятото недостигат. В такива случаи прибягвам то тави и тенджери, ама тези купи хващат окото.

# 3 023
А аз си пих бейлиса и рових из нета,ама влизах,надничах. Викам си или са на кръчми,или на гостита,то петък е нормално. 🤗

Моля ви да ми стиснете палци за едно нещо! Аз ще кажа кога да пускате,до 10 дни ще знам. ❤

# 3 024
  • София
Стискам, Ени! Hug

# 3 025
Мисти,рецептата е на Яна и вече е на първа страница! Пробвах ги ,чудесни се получиха и са много лесни.
Лайла,чудна е! Да си намериш и повече поводи да я обличаш!
При мен пък обратното се получи това с цикъла 😫. Откакто родих цикъла е доста по-обилен и болезнен.
Ени, стискам 🍀!

# 3 026
Докато се добера до форума, то станало обяд. И не знам какво толкова правих досега.

Лейла, много е хубава роклята, със здраве да я носиш.
Ени, стискам палчета.
Мисте, дано всичко е наред.
Карамелче, много свежо звучиш, радвам се, че си по-добре.

Чакам обяда да се сготви, хапваме и отпрашваме на пазар. Хладилникът има нужда от сериозно зареждане, нямам кафе, трябва да си накупя разни козметики, че запасите се изчерпаха, а хич не обичам нещо да ми свърши и да не съм си купила ново. От сега съм в стрес колко пари ще хвръкнат Simple Smile

Хубав следобед на почиващите, лека работа на работните!

# 3 027
  • Пловдив
Мерси, Сис...намерих. Ще пробвам.
Сварих картофи, освен да плескам кюфтета. Сега и царевица варя.

# 3 028
Гроги съм вече от домакинстване 😓 мисля в края на годината да се самопредложа в номинациите за тиквен медал.
Минах през пазара - голямо изкушение ми е през лятно-есенния сезон. Накупих всичко що ме съблазни. И сега отново ще се въртя около печката, пък през седмицата ще гледам да го играя мъж Stuck Out Tongue Winking Eye

Лейла, прекрасна рокля! Да си я носиш със здраве!
Мисти, не зная какво е станало, но от тийновете всичко можеш очаква. Моят днес ме сюрпризира, че се ваксинирал 😯 ей така бе, излязъл, отишъл, свършил.
Ау, Бърд ме подсети, че и моето кафе свърши. Офф, пак ще се излиза. Аман!

# 3 029
  • София
Елиф, и аз съм така със зарзавада Simple Smile. Това ми е любимият шопинг.

Общи условия

Активация на акаунт