Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 90 970
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 3 180
  • София
Крот, тази статия ми изправи косата.

Като почнете за питки да пишете, все преглъщам. Накрая ще взема да се пробвам да омеся нещо, ама ... не баш сега. Grin

Добри, браво на Горинич! Още в ден първи. Все повече го харесвам туй момче!

# 3 181
  • София
Пандич, пробвай Памук погачата за начинаещи. Май я бях пускала.  На мен ми се получи, а съм зле с тестата.
Горинич ще е ок, а майка му като от клипа който пусна.

# 3 182
  • Euskal Herria
Много сте писали, общество, пробвах да ви изчета, ама... Надявам се да сте добре.
При нас бяха почивни дни заради фиестата, нищо, че реално не празнувахме. И се възползвахме да отскочим до Валядолид. Тъкмо прехвърлям снимките на лаптопа, за да видя по-добре заснетото.

# 3 183
  • Пловдив
Добри...написа па го изтри ли? Туй за детето още в първия ден, що се е случило?

ТръгнАхме ний...

# 3 184
  • France
Крот, познавам лично дете сгазено от влак, заради подобни глупости. Cry
Имах гадже навремето от валядолид.

# 3 185
  • София
Крот, познавам лично дете сгазено от влак, заради подобни глупости. Cry
Имах гадже навремето от валядолид.

Пак ли се губят постове или аз съм все неразбрала?

# 3 186
Рен, не си разбрала.
Крот даде линк за новата мода, децата да лягат по пешеходните пътеки.  Не стига, че изкачат с колелетата като побеснели, сега и това. И ние сме били деца, ама такива работи даже не са ни хрумвали.

# 3 187
  • Пловдив
Кротето постна линк към новата ужасно опасна игра-предизвикателство за младежите..лягат ма пешеходни пътеки.

# 3 188
Скоро ги даваха и по новините. И друга мода-гълтат някакви магнитни ли,метални ли бяха,топчета. 🙄🤐

# 3 189
  • София
Да, пропуснала съм го. Идиотчета. Ние слагаме монети на трамвайните линии.
Това да си родител е доживотна присъда. Все за нещо ги мислиш.

# 3 190
Мид,честит празника на юнака!Да расте здрав и щастлив!
Добри,успех и на твоето момче!Ти предполагам си притеснена и развълнувана..
За тази "мода" при децата нямам думи!Ето до това водят телефоните,Интернет и всякакви социални мрежи.Знам,че е трудно да се избегне,особено в тези времена,в които живеем,но честно,не виждам никаква полза от достъпа на децата до всичко това.

А,добър ден забравих да кажа! Hug
Месих и аз,вече са почти изядени.

Не е спряло да вали,а си представях днешния ден да прекараме навън на двора с барбекю и бира. Cry

# 3 191
Лейля, чудни! Свиркай другия път, да отварям прозореца.

# 3 192
Ето до това водят телефоните,Интернет и всякакви социални мрежи.Знам,че е трудно да се избегне,особено в тези времена,в които живеем,но честно,не виждам никаква полза от достъпа на децата до всичко това.
Хм, Лайла, знаеш, че много те харесвам, но ще си позволя да не се съглася с теб този път. Нещата, включително телефоните, интернет и социалните мрежи, не са нито добри, нито лоши сами по себе си. Добри или лоши ги правим ние с начина, по който ги употребяваме. В ръцете на едни хора те могат да са самото зло, но в ръцете на други са изключително богатство.

# 3 193
  • София
Лейла, супер изглеждат мъфините. За останалото тихичко ще се посмея 🤣. Наслаждавай се на времето с бебето, докато е бебе, защото после малко контрол ще имаш.
Интернет, мрежи, телефони, компютри е сегашния свят. Не е по-добър или по- лош. Просто различен, както този на родителите ни и пра-родителите ни е бил различен.

# 3 194
Уиш,права си,и все пак съм против всичко това да е в ръцете на децата,безконтролно и от ранна
детска възраст. Като пак казвам,че си давам сметка,че вече е изключително трудно да лишим детето,та дори и себе си от този достъп.
Просто лично за себе си смятам,че няма да загубя много,ако не ползвам Интернет, Фейсбук,смарт телефон и т.н.
Разбира се,това в днешно време е почти невъзможно.
Аа,Ре,далеч съм от мисълта да налагам контрол и да ми се получава.Не казвам и че няма да давам телефон,телевизор,игри и подобни..

Общи условия

Активация на акаунт