Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 112
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 3 300
Панди,🤗! Дано е както казваш!

Време е за кафе и любимия ми сладолед!

# 3 301
  • France
Преди много години детето на близка роднина си отиде на годинка и нещо от менингит б! Знаех още щом се роди Беболина,че ще направим и тази ваксина, въпреки цената! Никога няма да забравя болката в очите на тези хора,загубили детето си и думите на тези , които се опитваха да ги успокоят. Казваха им ,че ще имат други деца и не бивало да страдат толкова, защото не се били превързали достатъчно 🤦
Боже, Боже...

# 3 302
Ах,Фил, "привързали" имах в предвид! Гадния о'рахал! Но вие ме разбрахте,знам!

# 3 303
  • France
Много добре те разбрах... затова и думи нямам.
Утре сме на същата ваксина. Тук е безплатна.

# 3 304
  • Euskal Herria
Доста е променен ваксинационния календар, по-точно схемите. На бабиното злато сложиха три ваксини наведнъж. Нормално било.

# 3 305
Яна,и при нас имаше един такъв случай с три ваксини наведнъж,мисля,че Беболина беше на 4 месеца!

# 3 306
  • Euskal Herria
Точно. Той е на 3 месеца, в двете крачета по една инжекция; третата - чрез капки.

# 3 307
  • France
Точно. Той е на 3 месеца, в двете крачета по една инжекция; третата - чрез капки.
Ротавирусната е на капки. И ние бяхме така. Но от друга страна, според мен, точно прекаран рота вирус докара алергията на Монстъра.

# 3 308
Идвам да се оплача от абсурдните мерки, които Кунчев е предложил, както и от факта, че ваксинираните са станали изключително злобни и нападателни към неваксинираните. Не искам да обръщам темата в тази посока, но ми омръзна да слушам епитети каква съм след като имам определена позиция по темата с ваксините. Направо съм потресена в какъв свят живеем.

# 3 309
Нищо не съм чула за мерките 🙄 какви са?
Цветенце, не слагай всички ваксинирани под един знаменател 🙂

# 3 310
Нищо не съм чула за мерките 🙄 какви са?
Цветенце, не слагай всички ваксинирани под един знаменател 🙂
Елифче, болно ми е, защото напоследък около мен чувам много епитети по адрес на неваксинираните. Мерките са общо взето, че ваксинираните ще имат достъп до някакви неща/заведения, примерно/ за разлика от неваксинираните/непреболедувалите. В случая ние имаме резервация за хотел от петък до понеделник и в момента тръпна дали предложените мерки ще станат заповед. Иначе се старая да уважавам избора на всеки човек и вече започвам да се чувствам яко нападната и обвинявана, едва ли не в тъпота, защото моето мнение за момента не се покрива с това на отсрещната страна. Направо ми се реве от това разделение, което наложиха между хората...

# 3 311
Ахой. Аз май от доста време не съм ви уважила с кратък разказ за битието ми...

За мерките - от това, което видях, заведения - само открити площи, до 6 човека на маса, работно време до 22.00 часа... освен ако нямат зелен паспорт. Друго не помня.

За имащи/нямащи ваксина - ми да бъда честна, прогнозирах такова разделение, такива мерки и рестрикции, такива ограничения... това за мене беше една от основните причини да се ваксинирам. Има и други, но да, има я и тази. Не е редно. Но...

Вечерята днес - свинско със зеленчуци на тиган и шишчета от свинскто и зеленчуци. И тук идва едно от основните разделения с ММ - аз обожавам препечени и препържени неща, той ги ненавижда. За моя вкус обича всичко да е полусурово направо... и сегааа... не съм препържвала шишчетата, обаче от половината месца тече кръв. Ми да си ги яде така пък... аааааа... ако не му аресват, да си ги допържи.

На розе съм вече. Още го няма половинът полусуров, ако питате /не че питате Wink/

# 3 312
Свиквай Цветенце, ковид няма да си иде скоро.

Браво, браво господине!
Ха дано ти мине!

Мързелова,  ТМ е от моята партия 😎 с кървавите мръвки, ама и ти с розето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 313
Какво разделение у нас с под 20% ваксинирани. Joy Мерките уж дават привилегии на ваксинираните, но реално никой няма да покрие условията, та няма страшно, няма да се дискриминират неваксинираните. Истинската трагедия обаче не са пропадналите почивки, а че учениците за поредна година ще са ДО.

# 3 314
Интересно ми е каква може да бъде причината да не искаш да се ваксинираш?! По принцип говоря! Сериозна причина,не измишльотини!

Общи условия

Активация на акаунт