Спам тема(Августовски Отпускарски Спам!) - от 01.08. до 31.08.21г.

• 27 030
  • 1 477
  •   1
Отговори
# 60
никъде не искам да ги въвеждам, неам нерви да съм учителка

# 61
от любов ще се удавиш без да можеш да забравиш любовта ми като захар ще те разтопи

# 62
  • На Марс
Никва учителка, а строга господарка - ще преоткриете света на кекса , приерно по 7 Кикигазъма на ден за младока Simple Smile

Кат споменах орхазмите отивам да си отворя един леден козел ... без сексуални помисли бите!

# 63
Ма, Кики, не пречи да пробваш, аз бих Grinning

# 64
Вий тука за спасители, сех, кех, си хортувате, а аз пържих тикви и патладжани. Ама все по добра ставам в панировката и пърженето им без много слугинаж:

Айде от мен мезето, от вас питието. Grinning

# 65
Ама от дивана става ли...туй с номера и пРъженето ? Joy

# 66
Аз пека картофи с крилца и пия бира, докато разчиствам кухнята за да мия стените и тавана. Майка ме издразни, защото каза че няма да успея да си пребоядисам сама и сега ще трябва да си пребоядисам перфектно напук. Гадна манипулаторка

# 67
Защо ще ги миеш?

# 68
Ми навсякъде пише да се измият, заради прахта. Преди това тате запълва дупки и трябва да ги изшкуря. Някой, ако е по умен от мене да каже правилно ли чета

# 69
Ми аз шкурих с телена четка таван, после се оказа че било безсмислено. Една шпакловка и всичко се покри. После латекс и те така. С майстор, ъф копс.

Иначе, таванът беше зелен и гаден. Имах зелено в носа си чак.
Бляк. Гърч си беше.

Що не платиш някой да шпаклова и заглади. А латекса може и ти да се пробваш..
Грунд се срага преди латекса.

# 70
  • Euskal Herria
Разходихме се с кучето, че днес не вали. Слънчево, 22 градуса.
Дъщеря ни са на морето от следобед, праща ни снимки на най-малкия плажуващ. Simple Smile
Рано ни е за вечеря още. Тъй че наздравето по-после.

# 71
Защото има минимални дефекти по сегашния, предимно около тръбите на парното е черно, а и съм под наем, не си е мое да му се втелясвам, искам само малко да се свежне. Пък и е всичко беличко, та би трябвало да е лесно. После слагам един гръб на кухнята, че няма и правя видео на хазяйката как тече терасата, това не мога да го оправя. То беше почти ново като го наех, ама за 2-3 години, не знам от колко съм тук си е за свежване. И пари нямам! Не плащам на никой, някой ако иска да работи срещу бира и красота, това е Grinning

# 72
Ясно, разбирам. Ми нека свежаването започни ...сигаааа...

# 73
От стаята на наште (с климатик) лъха голям студ... Аз щото съм полегнала малко, се завих (да не ме простудят). Rolling Eyes

# 74
Норе, шибни един грунд вместо да миеш, хем ще запечата и латекса ще покрие по-добре

Общи условия

Активация на акаунт