Кралски работи и клюки- август 2021

• 62 693
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 105
Много искам да видя днес нова снимка от Меган.

# 106
Честита да е Меган.

О, Мери не спира да се къпе в тая мразовита вода Grinning Зеленият бански много ми харесва.

# 107
  • Някъде там
Хейтърите им в Туитър твърдят с възмущение, че щяла да покаже днес цялата фамилия във фотосесия за списание.
Та ако им се вярва, ще ги видим всички.
Иначе  не знам.

Мери ми е откраднала чехлите.

Много им се кефя как плуват в ледената вода.

# 108
# 109
Еха, цяла фотосесия, ха дано, нищо, че ще пламне темата Simple Smile

# 110
  • София
Оооооо, имаме юбилярка днес! Да е жива и здрава!

Хейтърите им в Туитър твърдят с възмущение, че щяла да покаже днес цялата фамилия във фотосесия за списание.
Та ако им се вярва, ще ги видим всички.
Иначе  не знам.
Е дано...
С възмущение Joy Joy, много смешно. Явно и за собствения си РД не е позволено да се показва.

# 111
Много ми хареса сакото на Сара

Близначките Спенсър

Мери, Close

# 112
Принц Уилям е бил кръстен на днешната дата през 1982г.

Според вестник Le Soir, принцеса Елизабет полага изпити, за да влезе в „престижно британско училище“.

# 113
  • София
Кеймбридж с чудесна снимка честитят на рожденичката

Много е хубава Мегън тук!

# 114
  • Някъде там
Оооооо, имаме юбилярка днес! Да е жива и здрава!

Е дано...
С възмущение Joy Joy, много смешно. Явно и за собствения си РД не е позволено да се показва.
[/quote]
Не може 😀. Нищо не може да прави.

# 115
Няма линк към интервюто
Много е отслабнала Шарлийн

# 116
  • София
Няма линк към интервюто

Не само е отслабнала. Има и нещо друго - погледът ѝ е странен, косата все по-къса, очите и устата седят огромни на отслабналото лице.
Дано да е добре психически! Здравословно съм сигурна, че е в добри ръце, ако има нужда.

# 117
Няма линк към интервюто

Всичко разбирам, но това постоянно даване на интервюта, изявления, обяснения е нетипично за нея и подсказва, че нещо не е ок.
Ако всичко ти е ок и медиите лъжат, няма да обясняваш едно и също по 100 пъти.

Пък и този срок е доста странен, как ще знаеш кога ще ти минат ушите.
По можеш да знаеш кога ще ти приключи терапията на психичното здраве...

Шарлийн и Албер също са като баща и дъщеря, имат 20 години разлика, но любовта им има доста повече поддръжници тук, в сравнение с Кити и мъж.

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 12:26 от Tinо

# 118
Сега се сетих и че днес Лили става на 2 месеца, което значи, че кръщенето вече се е случило, а така се надявах да дадат малко подробности поне за това. Единственото което се чу беше изнасянето на лична информация от кралски източници в жълтите издания, която инфо обаче явно е лъжлива.https://www.dailymail.co.uk/debate/article-9796561/Harry-Meghan- … indsor-Queen.html Май така и нищо няма да обявят за кръщенето. Жалко.

За Щарлийн още оня ден писах, че има усложнения и ще се опита да се прибере октомври ако здравословното й състояние позволява, тъй като положението явно е доста сериозно. Доста е отслабнала, но това е очаквано при такъв здравословен проблем.

# 119
Много са ми странни всичките й последни снимки на Шарлийн! И все насред саваната, сред треви и храсталаци, сякаш си нямат къщи и поддържани градини в Африка и само в палатки живеят! На един голям и измамен фотошоп ми прилича...
И наистина много е отслабнала! Имам чувството, че ни лъжат яко там. Кой знае в каква клиника е!

Честита да е Меган! Тя лъвче била 🙂
Дано този път излязат прави "феновете" й и видим цялото семейство на снимка. Време й е на Лили да се появи пред публиката 😉

Общи условия

Активация на акаунт