Кралски работи и клюки- август 2021

• 62 695
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 120
Снимката изглежда направена от интернет разговор (зуум,  месинджър,  вайбър или подобно) и е в доста близък план.
Странно изглежда Шарлийн, устните огромни, изпита.
Дано е добре жената, според мен си има причина да е там и да се лекува. Дали е Унг, вече почва да ме съмнява и то доста.
Албер е достатъчно състоятелен, за да намери начин да я придвижи по вода, за на бъде близо до децата си и в дома си, където да се лекува.
Рано или късно ще се разбере.

# 121
Абе и за кога би ти приключила психотерапията не можеш да знаеш точни данни, даже напротив, тя обикновено няма крайна дата.
Надява се жената, дано успее да се прибере при децата си.

20 години разлика са си много, аз не ги смятам за особено щастливи, ама разликата между 20 и 32 години си е 60%, хич не е като да е едно и също Simple Smile

Току виж днес ни показали снимки от кръщенето на Лили ако се е състояло.

# 122
И за мен е странна инфекцията* на Шарлийн,
лъжат ни яко,но скрито/покрито нищо не остава за дълго..

# 123
Не е срамно да признае, че има нужда от терапия, но пък и не е длъжна. Може да се чувства несигурна да сподели нещо толкова лично, а и е ясно какви клюки ще последват.

# 124
  • София
Общо взето каквото и да каже (както Шарлийн, така и други) хората като са си решили, че има нещо друго - все тая.
Ей го 10 години по-късно още се тиражира как почти избягала преди сватбата.
Дано се оправи възможно най-бързо и се прибере при децата, пък ако всичко е наред там, и при Албер.

# 125
  • Някъде там
Много са ми странни всичките й последни снимки на Шарлийн! И все насред саваната, сред треви и храсталаци, сякаш си нямат къщи и поддържани градини в Африка и само в палатки живеят! На един голям и измамен фотошоп ми прилича...
И наистина много е отслабнала! Имам чувството, че ни лъжат яко там. Кой знае в каква клиника е!

Честита да е Меган! Тя лъвче била 🙂
Дано този път излязат прави "феновете" й и видим цялото семейство на снимка. Време й е на Лили да се появи пред публиката 😉
Не мисля че ще ни я покажат Лили. Но дано са прави.
Ето я статията за интервюто. Подробно пише всичко има и още снимки.
https://trendswide.com/princess-charlene-of-monaco-says-shes-ter … -to-her-children/

Много ми харесва в тази рокля Меган.

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 14:42 от daviz

# 126
Ами... хайде да видим, Шарлийн не може да използва ушната инфекция дълго време, въпреки че аз и вярвам.
Много е хубава тази червена рокля на Меган. Ве знам от къде са повечето снимки, но Меган е като изписана.

# 127
  • Някъде там
До края на октомври ще разберем.
Обаче на мен ми е много смешно, как тя казва че е заминала в началото на май и е трябвало да остане  само две седмици, а след нея се пише от януари. То и апартамент пише че си купила, ама живее в организацията, откъдето са и снимките.
Каквото и да е, важното е да се оправи и върне при децата.
Скоро сподели клипче на приятелка която е изпяла сватбената им песен.
Клипчето е от двора.
https://www.instagram.com/tv/CRwcuhag4P-/?utm_medium=copy_link

# 128
  • София
Статия в Elpais за живота на Хуан Карлос в Абу Даби
https://translate.google.com/translate?sl=es&tl=bg&u=htt … impression%3Dtrue

Още една хубава снимка от Чарли и Камила - явно с Тирамису споделят един вкус Wink

# 129
Хехе, явно. Снимката даже не я взех от там, но е много хубава на нея.

# 130
  • Някъде там
Е то тази слънчева усмивка как да не я избереш.
Чудесна е.
Още малко любими.

# 131
Честита да е дукесата! Аз не я намирам за възхитителна (нито другата дукеса ми е топ красавица), но й желая здраве и щастливи семейни преживявания. Едва ли ще ни покажат Лили - дори да се появят снимки (дано!), сигурно ще бъдат арт, като последните на Арчи.
За Шарлийн постоянно ми излизат статии от западни издания, че разводът е въпрос на време. Надявам се да са жълтини, най-вече заради дечицата.

# 132

Шарлийн сподели колко много й липсват децата и Албер и че е разочарована, че не е до тях в момента. Но този месец така или иначе и тримата ще отидат да я видят. Дано по-бързо да оздравее и да се върне към обичайния си живот.

И не, 20 години разлика не се равняват на 33 (последното си е цял един живот).

# 133
И според мен има нещо гнило в Монако/ РЮА. Каквото и да и е на Шарлен, дано се оправи. На мен не ми изглежда добре от доста дълго време.

# 134
Честита да е дукесата! Аз не я намирам за възхитителна (нито другата дукеса ми е топ красавица),
+ 1.
Нито едната е "изписана", "великолепна", "невероятна красавица", нито другата. Симпатични, добре изглеждащи, поддържани млади жени.
В моите очи разликата между двете идва от поведението, житейските приоритети и последователност. В движение виждам разлики, макар от разстояние, а не в живия живот Smiley
И не забравям, че едната е професионална актриса и модел. Wink

Общи условия

Активация на акаунт